Jo mi s'ishte per vite, e kisha fjalen per mendjen.
Se une kshu e kam si te manget dhe ta pata lakmi ate tenden
Hajde t'i gezosh vitet, se s'qenkat edhe "vec 23" por "plot 23".
Vasudhaiva Kutumbakam
Nuk e ke mendjen mangut, as ta konsiderova te tille, por do kisha dashur ne fillim ta kuptoje qe une ne komentin tim, nuk po i fyeja sic pretendove ti, dhe sikur ta kishe lexuar me me shume vemendje, do e kishe kuptu qe nuk kisha ate qellim, prandaj ta thashe qe nuk e ke kuptu mire. Nuk ka asgje te keqe ketu, na ndodh te gjitheve.
Sipas mendimit tim,dhe sipas shkrimeve tuaja del qe ti je jo i koishis po del i dikujt ne Taxhigistan,pa ofendime them ket pasi qe shof qe ki ndiesi te madhe per kulturen e tyre, duke e harruar dhe shum raste mohuar kulturen autoktone te verteten tende,kjo tem esht per te diskutuar por jo per te na brengos ne .
Ceshtja eshte shume e thjeshte. Eshte nje vend qe disa personave nuk u pelqen. Te ikin nga ai vend ose t'i binden ligjeve te atij vendi.
Eshte si te shkojne disa shqiptare ne Arabine Saudite e te thone "ketu do te pihet raki perdite" e pastaj kur Arabia Saudite t'u thoje qe eshte e paligjshme, ata te protestojne sikur po shkelen te drejtat e njeriut.
KAN NENSHTETESINE FRANCEZE , JAN TE BARABART.
Francezet jan pergjegjes per vrasjen e miliona muslimaneve gjat periudhes se kolonizimit, kur ligjet e veta i impononon ne shoqeri te huaja. Tortura cnjerezore, dhunime, kampe perqendrimi (nuk ishte Hitleri i pari dhe as nuk mbaruan me Hitlerin), por askush nuk e gjykoi Francen per terorizmin e tyre, vrasjen e mbi 1 milion muslimaneve ne Algjeri ne shekullin XX-te.
Franca po vazhdon dhe sot te perzihet ne punet e brendshme te shteteve tjera , ndersa gjithashtu po persekuton muslimanet shtetas te Frances.
Shqiperi eshte edhe Cameria
po si mund te arsyetoni ne menyre kaq siperfaqesore???????
po flitet per francen ketu. jo nje shtet tjeter. pre francen.......
as 50 vjet nuk kane kaluar nga lufta franko-algjeriane.
nuk eshte bere ne france kjo lufte, por ne algjeri.
pra ishin francezet qe masakruan vendin duke vrare gadi gjysem milioni algjeriane ne vendin e tyre. ti flet sikur te mos kete ndodhur asgje
sdq. po e perserir. edhe une jam pro ketij ligji, por arsyetimi i disave ketu le shume per te deshiruar...
Vasudhaiva Kutumbakam
me behet qefi qe ka dale ky ligji .. them se do funksionoje ... me vone do marrin shembull dhe te tjeret ... e nese ka sukses me mbulesat mund te perdoret dhe per shperfytyrimet e vena mesiper .. hap pas hapi behen gjerat ;-)
Krijoni Kontakt