PARTIZAN komunisti nuk jam ne ato vende evropjane dhe se kam menden te shkoj atje ,jam mire ketu ku jam,ti vazhdo te ua kthesh b.... evropjaneve ,vetem jepu nga nje prezervativ
PARTIZAN komunisti nuk jam ne ato vende evropjane dhe se kam menden te shkoj atje ,jam mire ketu ku jam,ti vazhdo te ua kthesh b.... evropjaneve ,vetem jepu nga nje prezervativ
Ske faj injoranca jote tė shtyn tė ofendosh se kaq arrin ai truri jot "skicofren" tė llogjikoj. Sa pėr tė vėn nė dijeni nuk jetoj nė Europė (Nė shtet tė huaj) por nė Shqipėri. Edhe 1 gjė tjetėr PaRTiZoNi ėshtė ekipi qė bėj tifo , jo ēetat partizane qė do kesh dėgjuar nga gjyshi ti se sma mer mendja ti kesh mė shumė se 15 vjeē.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Shteti esht i gjith shtetasve, Franca sesht prone personale e Sarkozit, kush esht Sarkozi tu thot 6 milion shtetasve tjer se ju sduhet te dukeni ashtu, perderisa kushtetuta thot se te gjith shtetasit jan te barabart dhe garantohet praktikimi dhe shfaqja e bindjeve fetare.
6 milion persona me shtetesi franceze jan nje numer i madh qe munden me e crregullu ate vend, cdo i dhjeti esht musliman ndersa cdo i pesti francez se paku njerin prind e ka "joautokton".
Do te ket dhe te tjera veprime anti-Islame neper Europe , por ashtu sic sillen ligjet , nje dit do te hiqen. Do te behet faktorizimi i muslimaneve.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Nuk e di pse e beni aq te madhe kjo burka nuk esht Islame edhe pike .
Kisha propozu sarkozin me mir ndonje ligj kunder Homo-ve qe degjenerun popullin po meqe nuk jetoj atje I Don't care .
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
--citim--- Femrave tė cilat asnjėhėrė s'paten mundėsinė tė vendosin pėr trupin e vet dhe jetėn e tyre nė pėrgjithėsi
ku do qofshin ato nė Vendlindje apo jashtė saj --ėshtė TURP pėr njė vlerėsim tė tillė.
Darius--tė gjitha ato qė i ceke edhe unė i posedoj nė France ,pra obligimet e mia ndaj shtetit dhe e gėzoj mbrojtjen nga ky shtet,prap jam mysafir nė kėtė shtet ,dhe nuk jam keq mė vendin e punės as mė pagė ,unė kur shkruaj nė F/SH asnjėhėrė nuk e perdori si armė Besimin Fetar tė cilit i takoj(jam musliman) ka kėtu shumė anėtar intelegjentė tė cilett/at e ulin vehten mė njė fjali tė vetme kur vlerėsojnė diēka nė baza Fetare.
P.S--Njė Ateist ka tė njėjtin qendrim ndaj cilit do besim Fetar(tė Zoti)
Pėrshendetje
Shi ky siper, ketej thote nuk eshte islame, nga ana tjeter reagon ndaj Sarkozy. E ca te duhet ty se cben Sarkozy ne vendin e tij, aq me teper pse kercen perpjete ti dhe te tjeret qe po ndalohet burka kur ska asgje te perbashket me islamin?Nuk e di pse e beni aq te madhe kjo burka nuk esht Islame edhe pike .
Kisha propozu sarkozin me mir ndonje ligj kunder Homo-ve qe degjenerun popullin po meqe nuk jetoj atje I Don't care .
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt