Close
Faqja 11 prej 54 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 531
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    PARTIZAN komunisti nuk jam ne ato vende evropjane dhe se kam menden te shkoj atje ,jam mire ketu ku jam,ti vazhdo te ua kthesh b.... evropjaneve ,vetem jepu nga nje prezervativ

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga sabine Lexo Postimin
    PARTIZAN komunisti nuk jam ne ato vende evropjane dhe se kam menden te shkoj atje ,jam mire ketu ku jam,ti vazhdo te ua kthesh b.... evropjaneve ,vetem jepu nga nje prezervativ
    Ske faj injoranca jote tė shtyn tė ofendosh se kaq arrin ai truri jot "skicofren" tė llogjikoj. Sa pėr tė vėn nė dijeni nuk jetoj nė Europė (Nė shtet tė huaj) por nė Shqipėri. Edhe 1 gjė tjetėr PaRTiZoNi ėshtė ekipi qė bėj tifo , jo ēetat partizane qė do kesh dėgjuar nga gjyshi ti se sma mer mendja ti kesh mė shumė se 15 vjeē.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Mos ju qellofte fati ndonje dite vere te hipni ne ashensor me njeren nga keto ninxhat se do mallkoni diten qe keni lindur. Te kthehet stomaku nga poshte lart e ca ke ngrene 1 vit me pare ke per borxh ta nxjerresh. Shembullin e Frances duhet ta ndjekin te gjithe, perfshi ketu dhe keta pallat ne Amerike e Kanada.
    I aman mos na e thuaj se njehere ne plazh kam pare njeren me pallto dimri ne mes te korrikut qe lahej ne det !!! mu shpif plazhi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Jo moj jo, nuk me ka verbuar fare!! Shembulli qe kishte marre Darius kishte te bente pikerisht me eren qe i vjen nje personi nga djersa (ashensor - 40grade)... Nuk kam gajle fare une, por gjerat i di.... sepse me kane rastisur njerez te tille ne autobuz, apo ne vende te tjera publike dhe t'a them me bindje qe ere ju vjen.

Atehere, ti qe i di gjerat, na e thuaj se si jane.... sipas teje nje vajze e veshur me bluze me menge te gjata ne mes te beharit, nuk djersin fare po te eci rruges?
    Po edhe pa bluze djersit ori kleadone,mos ta mbashe higjienen,si thua tani ti mua me ka rastis te ulem afer nje vajze edhe e zbuluar ,po mos u largova kesh ka bie pertoke aman,e tani qkaa..

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Kto mir qė Europa i mban , i jep dokumenta , leje qėndrim por duan tė bėjnė dhe ligjet e Europės. Siē e kishte thėn dhe njėri mė lart nė shpinė time vendos vetė un.
    Shteti esht i gjith shtetasve, Franca sesht prone personale e Sarkozit, kush esht Sarkozi tu thot 6 milion shtetasve tjer se ju sduhet te dukeni ashtu, perderisa kushtetuta thot se te gjith shtetasit jan te barabart dhe garantohet praktikimi dhe shfaqja e bindjeve fetare.

6 milion persona me shtetesi franceze jan nje numer i madh qe munden me e crregullu ate vend, cdo i dhjeti esht musliman ndersa cdo i pesti francez se paku njerin prind e ka "joautokton".

Do te ket dhe te tjera veprime anti-Islame neper Europe , por ashtu sic sillen ligjet , nje dit do te hiqen. Do te behet faktorizimi i muslimaneve.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Nuk e di pse e beni aq te madhe kjo burka nuk esht Islame edhe pike .

Kisha propozu sarkozin me mir ndonje ligj kunder Homo-ve qe degjenerun popullin po meqe nuk jetoj atje I Don't care .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Po edhe pa bluze djersit ori kleadone,mos ta mbashe higjienen,si thua tani ti mua me ka rastis te ulem afer nje vajze edhe e zbuluar ,po mos u largova kesh ka bie pertoke aman,e tani qkaa..
    Plotesisht dakord, edhe ato te zbuluara mbajne ere... nuk po them te kunderten. Thjesht, probabiliteti eshte me i madh ne ato qe jane te mbuluara. Lekura ka nevoje per ajrosje.... se nga hyn ajri aty une nuk e di

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    --citim--- Femrave tė cilat asnjėhėrė s'paten mundėsinė tė vendosin pėr trupin e vet dhe jetėn e tyre nė pėrgjithėsi
    ku do qofshin ato nė Vendlindje apo jashtė saj --ėshtė TURP pėr njė vlerėsim tė tillė.

Darius--tė gjitha ato qė i ceke edhe unė i posedoj nė France ,pra obligimet e mia ndaj shtetit dhe e gėzoj mbrojtjen nga ky shtet,prap jam mysafir nė kėtė shtet ,dhe nuk jam keq mė vendin e punės as mė pagė ,unė kur shkruaj nė F/SH asnjėhėrė nuk e perdori si armė Besimin Fetar tė cilit i takoj(jam musliman) ka kėtu shumė anėtar intelegjentė tė cilett/at e ulin vehten mė njė fjali tė vetme kur vlerėsojnė diēka nė baza Fetare.

P.S--Njė Ateist ka tė njėjtin qendrim ndaj cilit do besim Fetar(tė Zoti)

Pėrshendetje

Nuk e di pse e beni aq te madhe kjo burka nuk esht Islame edhe pike .

Kisha propozu sarkozin me mir ndonje ligj kunder Homo-ve qe degjenerun popullin po meqe nuk jetoj atje I Don't care .
    Shi ky siper, ketej thote nuk eshte islame, nga ana tjeter reagon ndaj Sarkozy. E ca te duhet ty se cben Sarkozy ne vendin e tij, aq me teper pse kercen perpjete ti dhe te tjeret qe po ndalohet burka kur ska asgje te perbashket me islamin?

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Shi ky siper, ketej thote nuk eshte islame, nga ana tjeter reagon ndaj Sarkozy. E ca te duhet ty se cben Sarkozy ne vendin e tij, aq me teper pse kercen perpjete ti dhe te tjeret qe po ndalohet burka kur ska asgje te perbashket me islamin?
    hihi

ps : seshte e veshtire te thuash qe mire ka bere franca qe gjobit ata persona qe vendosin te ndalojne identifikimin e tyre !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 11 prej 54 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •