Close
Faqja 10 prej 54 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 531
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Valla nga ana e pastertise jane nr 1 muslimanet,kam fjalen per ato zonja me shamia e meshkujt qe falin namazin,per feregja syt mos iu pafsha kam tha sahere nuk kemi asgje te perbashket me ta.
    Po pse e merrni per papasterti?? Nje njeri, sado te lahet e te pastrohet, po te dali ne pike te vapes i veshur me rroba, normale qe djersin.... Edhe deodorant te mbajne me vete, te veshura ashtu si jane, s'do kene mundesine t'a hedhin. Kshuqe mos e lidhni te mbajturen ere nga djersa me papastertine.

La vita non si spiega, si VIVE!

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Kto mir qė Europa i mban , i jep dokumenta , leje qėndrim por duan tė bėjnė dhe ligjet e Europės. Siē e kishte thėn dhe njėri mė lart nė shpinė time vendos vetė un.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    nete papasterti nuk konsiderohet djersa por mos larja e prapanices ,edhe me qen pa brek qelben era nga papastertia e prapanices. kjo eshte e deshmuar edhe ne praktike

ete mire e ke ti ,po haj e hec thuaju ketyre injoranteve
    Me ate shprehjen 'injorante' fluturon nga ketu si pellumb kaclyc. Si thua, ta mbajme diskutimin si njerez (nese behesh dot) apo e do ndryshe? Sme duhet sesa here lahen ne dite, me duhet era e qelbur qe leshojne kur vishen ne ate menyre. Tani me terezi te shprehurin se po e tepron.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    po evropa nese eshte aq e forte ,qe te vendose ajo ne shpi te vete ashtu sic do, perse nuk i largon apo ti perzene ne shtetet nga kane ardhe ,thjeshte le ta beje kete ???

pastaj shohim pasojat

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin

Po ne plazh dhe me tanga do dali se rob qe bojn plazh me placka sjemi.......

Me fal sesht humbje identeti ti thuash dikujt mos dil si thes mielli ne mes te rruges ku ste identifikon dot njeri , thjesht pershtatu vendit ne te cilin do jetosh kaq e thjesht eshte kjo gje ...
    po ne plazh del ti me tanga, sepse une nuk jam aq "perparimtar" qe te jem dakord qe e dashura ime (nga cili do vend qofte) te dale me tanga.
    edhe nese 99% te femrave dalin ashtu...

pikerisht kjo eshte arsyeja pse edhe une jam kundra kesaj menyre te veshuri. identifikimi i personit...
    ajo pershtatja eshte perralle, pasi vete kushtetutat e vendeve perendimore apo dhjetra ligje apo traktate nderkombetare,
    qe keto shtete i kane firomsur e hedhin poshte kete.......
    pershtatja nga menyra e te veshurit nuk ekziston.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po pse e merrni per papasterti?? Nje njeri, sado te lahet e te pastrohet, po te dali ne pike te vapes i veshur me rroba, normale qe djersin.... Edhe deodorant te mbajne me vete, te veshura ashtu si jane, s'do kene mundesine t'a hedhin. Kshuqe mos e lidhni te mbajturen ere nga djersa me papastertine.
    hahaha perdorin deodorante 24 oreshe,po pse ua bani gajlen ju se??

kur nuk dini mos folni sepse nuk jane gjerat ashtu si po i thoni ju,apo vetem ju ka verbuar feja syte nc nc.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Franca e cila po godet Libine qe te sjelle demokraci ne ate vend tash kush duhet te godet ate per me sjelle demokracine ne France...

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga sabine Lexo Postimin
    po evropa nese eshte aq e forte ,qe te vendose ajo ne shpi te vete ashtu sic do, perse nuk i largon apo ti perzene ne shtetet nga kane ardhe ,thjeshte le ta beje kete ???

pastaj shohim pasojat
    Mir qė je mosmirnjohės po qeke dhe i trrashė fare. Po s'tė pėrzen dot ty Europa kur ti shko i qahesh dhe kėrkon strehim se atje ku jeton ti s'ke me hongėr bukė. Pastaj nqs ti nuk rrespekton rregullat dhe ligjet e atij shteti dhe kėtė qė thua ti mund ta bėj por tė del borxhit njėher duke tė thėn ke ktė , ktė detyrim ndaj shtetit. Nqs jan si puna jote kokėfortė dhe haen me shtetin i kthen dhe me 1 ekspuls mbrapa.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [PaRTiZoNi] : 12-04-2011 mė 16:30
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    hahaha perdorin deodorante 24 oreshe,po pse ua bani gajlen ju se??

kur nuk dini mos folni sepse nuk jane gjerat ashtu si po i thoni ju,apo vetem ju ka verbuar feja syte nc nc.
    Jo moj jo, nuk me ka verbuar fare!! Shembulli qe kishte marre Darius kishte te bente pikerisht me eren qe i vjen nje personi nga djersa (ashensor - 40grade)... Nuk kam gajle fare une, por gjerat i di.... sepse me kane rastisur njerez te tille ne autobuz, apo ne vende te tjera publike dhe t'a them me bindje qe ere ju vjen.

Atehere, ti qe i di gjerat, na e thuaj se si jane.... sipas teje nje vajze e veshur me bluze me menge te gjata ne mes te beharit, nuk djersin fare po te eci rruges?

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 10 prej 54 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •