Close
Faqja 9 prej 89 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 885
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga MARGUS Lexo Postimin
    e kur na doli gjumi...............sa te uritur ishim hn
    dhe i futem nji pershesh me ēaj

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    dhe i futem nji pershesh me ēaj
    Prandaj kemi pesuar keshtu ne shqiptaret se e kemi mendjen te e ngrena dhe te e pira..

Nje dopjo perpara me ca ullinje e djathe dhe shikojm lajmet se kush flet me bukur Saliu apo Edi, se per tu ngritur dhe per ti thene ( ore ne jua ..... po mblidhni mendjen ) aha joooooo me mire nja dy dopjo raki aty dhe rehat gjum ne shpi sesa te kerkojm ate qe i takon shqiprise dhe shqiptarve, e ndoshta hym ne burg a vritemi nga Saliu apo Edi. Nejse VL
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Cfar nxjerr une cfar nxjerr ? Kenge serbe ? Pa me sill nje postim ku kam postuar keng serbe apo cdo gje ne perkrahje te serbve dhe grekve.. Nuk e di ndoshta ke djersitur naten lol
    Ushtria Shqiptare e kaluara e madhe dhe turpi i tanishem

--------------------------------------------------------------------------------

O YLLI per ta kuptuare se kushe eshte djersiture shikoje videone tende te dyten ndegjoje dhe shikoje pastaje eja ktu prap na fyeje.
    shpresoje se te kalone.

http://www.youtube.com/v/KaIjch8bVig

YouTube - ALBANIAN AIR FORCE 2008 Mbylle
    2You need to upgrade your Flash Player2 __________________
    Forumi Shqiptar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SKIFTERI&12.05 : 10-04-2011 mė 15:11 Arsyeja: per videon

Citim Postuar mė parė nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin

--------------------------------------------------------------------------------

O YLLI per ta kuptuare se kushe eshte djersiture shikoje videone tende te dyten ndegjoje dhe shikoje pastaje eja ktu prap na fyeje.
    shpresoje se te kalone.

Forumi Shqiptar
    Ti po qe e paske kapur temen per bishti
    Revolution 1848

Forcat ushtarake qe ne ato vite ishin per tu pasur frike

http://www.youtube.com/watch?v=5ORH_...mbedded#at=448

Forcat ushtarake te sotme, qe tallen edhe armiqt tane me ne

http://www.youtube.com/watch?v=KaIjc...embedded#at=69

shpresoje se te kalone.

Forumi Shqiptar
    Lexoje edhe nje here temen se ndoshta e kap per briresh tani dhe jo per bishti lol
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Lexoje edhe nje here temen se ndoshta e kap per briresh tani dhe jo per bishti lol
    O yllo me mire eshte te na e sqarosh ktu se pse e ke sjelle nje video me kenge anti shqiptare te kenduare nga serbet e mos u mundo te qesesh petlla me uje se per ku e kam kapure une teme kjo ska fare rendesi ti najke servuare te tille,
    tashe qfare faji kemi ne pse kerkojm te dime arsyen e sjelljes se kenges fyese.
    me mire eshte te kerkosh falje siq kerkojn shumica e antarve te F.
    perndryshe me mire eshte te ja fusesh i nje sy gjum.

O yllo me mire eshte te na e sqarosh ktu se pse e ke sjelle nje video me kenge anti shqiptare te kenduare nga serbet e mos u mundo te qesesh petlla me uje se per ku e kam kapure une teme kjo ska fare rendesi ti najke servuare te tille,
    tashe qfare faji kemi ne pse kerkojm te dime arsyen e sjelljes se kenges fyese.
    me mire eshte te kerkosh falje siq kerkojn shumica e antarve te F.
    perndryshe me mire eshte te ja fusesh i nje sy gjum.
    O robo , jan bo 100 postime rreth tems dhe ti nuk e ke kuptuar se per cfar behet fjale , dhe une nuk pretendoj qe pas nje shpjegimi tjeter nga ana ime, ti do ta kuptosh.
    Revolution 1848

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Me kishte shpetuar pa lexuar kjo

Gogi, qeveria nuk ka pse te heqi fondet nga investime te tjera qe i perkasin ministrive te ndryshme.
    Por fondet e ushtrise shqiptare qe dreqi e di se ku shkojne, ti investoje ne modernizimin e saje.

Kaq e veshtire eshte per tu kuptuar ?
    Nese mendon se investimet ndahen per Ushtrine ndahen mirepo nuk shkojne ne vendin e caktuar atehere eshte ceshtje tjeter.

Mirepo une prap theme se per ushtrine duhet te ndahen aq investime se ta mbajne nje Ushtri te vogel te rregullt me kapacitete sa per ruajtur kufijte e vendit. Sepse fal politikes se izolimit te diktatorit Hoxha Shqiperia ende paguan me cmim ate kohe.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Nese mendon se investimet ndahen per Ushtrine ndahen mirepo nuk shkojne ne vendin e caktuar atehere eshte ceshtje tjeter.

Mirepo une prap theme se per ushtrine duhet te ndahen aq investime se ta mbajne nje Ushtri te vogel te rregullt me kapacitete sa per ruajtur kufijte e vendit. Sepse fal politikes se izolimit te diktatorit Hoxha Shqiperia ende paguan me cmim ate kohe.
    Kush kerkoj me shum se kaq ? Ne nuk duam te pushtojm askend, por dhe nuk dua qe te na pushtoj kush sa hap e mbyll syte
    Revolution 1848

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Kush kerkoj me shum se kaq ? Ne nuk duam te pushtojm askend, por dhe nuk dua qe te na pushtoj kush sa hap e mbyll syte
    Ate dite qe amerikanet do te kene ndojne krize serioze te rrezikshme(kina, rusia) dhe do te terhiqen nga Kosova, te nesermen do t'a kemi shkaun brenda. Shkaku i sulmit mund te krijohet ne cdo moment. Nuk mund te llogarisim mbijetesen tone vetem ne amerikanet.
    Duhet mesim nga historia. Dersa turku ishte i forte(500 vjet) as shkau nuk mesyu tokat shqiptare. Edhe turku sillej si amerikanet sot, nuk lejonte krijimin e nje ushtrie o te nje shteti shqiptar te mirefillte, ishim te varur nga organizimi i tyre. Dihet qka na ndodhi pastaj me terheqjen e tyre.

Enveri ishte mendjendritur, e dinte fare mire qe lufta ne Kosove eshte e pashmangshme, prandaj prioritet absolut i dha ushtrise. Megjithe varferine e madhe beri te pamunduren, ushtria shqiptare ishte ne gjendje ta mbroje Kosoven ne cdo moment nga ndonje genocid i mundshem serb. Ajo mbrojti Kosoven edhe pa shkrepur fare. Me shkaterrimin e saj nga pleherat shqiptar, filloj genocidi i pritur.
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Faqja 9 prej 89 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •