Close
Faqja 37 prej 39 FillimFillim ... 273536373839 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 385
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-04-2010
    Postime
    967
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    Ky Loshaj Raptiloid nuk na tha ndonje gje te re.
    tregoi nje histori te tere pa i vene"KOKE"muhabetit.
    Ajo qe do te thosha eshte qe kujt i behet presion me kete interviste,"bjeri pragut te degjoje dera"??
    Normal i bie qe dikujt ne Politike i behet presion,si thu ti?
    shoku un te solla intervisten ta lexosh,nuk kam bere as komente dhe as kam nxjerre konkluzione
    nqs ti e di se kujt i behet presion ma thuaj dhe mua.
    pastaj pse i quan presione ti keto te vertetat, mesa di une ka njerez te arrestuar dhe te gjithe te arrestuarit jane ish funksionar te SHIK te kohes se sali berishes dhe nja dy nga ata jane funksionare te shtetit te tanishem qe paguhen me taksat e mija dhe te tuat pavarsisht se jane vrases dhe nuk e meritojne vendin e punes qe kane pasur

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    a mund te me tregoj se kush ishte ne pushtet ne shqiperi kohen kur remzi hoxha uzhduk

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Me rendesi ashete te zbardhen vrasjet e shqyptareve pa dallime politike se kush ka qen ne pushtet.
    Te zbardhet e verteta jo vetem e Remzi Hoxhes por e te gjitha vrasjeve tjera.
    Me quditshmeja ashete si ashete e mundun, vetem ne zgjedhje hapen keto tema
    Pastaj harrohen?!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ky Loshaj nuk eshte gje tjeter vecse nje mashtrues. Kam lexuar rreth 7 intervista te tij, asnjera nuk eshte te pakten 2 here e njejta. Ky Loshaj, Remzi Hoxhen as nuk do ta kete njohur fare. Te jep pershtypjen e nje mashtruesi tipik. Ishin jo te pakte keta mashtruesit e Kosoves qe erdhen ne Shqipri pas '90. Lloj lloj historish kane. Perpiqeshin si e si te mashtronin vajzat. Preja e preferuar ishin konviktoret e qytetit Studenti. I mashtronin ne kembim te nje jete me te mire ne Zvicer e Gjermani.

Ne Evrope e ne Bote nuk trup gjykues qe mund te jape nje vendim duke u bazuar ne deshmine e tij. Edhe avokati me i ri do te ishte ne gjendje te rrezonte nje deshmi te ketij lloji ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Nje gje me cudit ne kete histori dhe te tjera si kjo, qe kane per kohendodhje fillimin e viteve 90-te, fakti qe nxjerrin qeverine e posaformuar pas renies se diktatures, me gestapo se vete diktatura. Ajo qeveri njerezish te rinj ne ideale, qe s'kishte provuar akoma te perdorte mekanizmin qeverises, na del te kishte formuar me shkopin magjik gestapon e saj. Per mua del nje e vertete me e rende, me e hidhur, me e tmerrshme, qe mbase vazhdon edhe sot dhe fatkeqesiht do vazhdoje akoma tek ne, e verteta, qe ata qe e nisen me ideale demokratike, qe zune poste ne qeveri, vend ne kuvend, ishin dhe jane te paktet e te pakteve, kurse mes tyre, brenda institucioneve qe ata kujtuan se formuan, depertuan dhe zune kyce drejtuese ata kriminele te ish diktatures dhe sigurimit shqiptar, kriminele qe s'kane lene e s'po lene gje pa bere per ta njollosur, diskredituar e shkaterruar gjithcka te mire te pas 90-es. Mjer ne, mjer ky vend, per kete fat tragjik.
    -Pasja e shpirtit është privilegj për trupin. (E SH)

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mondush..

merri me rezerve keto pallavrat e ketij loshes..
    eshte fushata.. dhe fabrikat e edvinit.. pra industria shpifse.. po punon me 4 motorret nat e dite..

losha eshte nje legen..
    ishte koha kur lpk ishte hedhur ne ndihme te ppsh-se per te ri-marre pushtetin qe humbi me vote.
    aso kohe ppsh vuri lidhje me asfaline.. per te rrezuar salinë..
    ti je ne greqi dhe e sheh se sa lehtesira ka seli rozja atje te rekrutoje zivera e te beje mitingje..
    dhe ki losha e remziu.. jan bishta te atij aktiviteti mes asfalise .. ppsh-se e lpk-se.. aktivitet qe rezultoj sic e di me 97 ten..
    dhe tani 21 janari u pergatit ne gerqi.. atje u rekrutuan e u sterviten kanibalet..

..

dhe gerdeci.. ka delijorgja brenda.. pra njeri te asfalise.. qe ben vakanca me edvinin..

hmmm..

i/e zerilire
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Postime
    11
    une jam hi ne forumin shqiptar seqes veten shum te menqur po jam e lumtur qe jam shqitare ikam 66 gjatdhjet vjet poshkruaj polexoj uknaqa qe embrrita ke t koh faleminderit tung

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Dhe Damir Fazllici po vjen qdo dite në Tiran dhe po pritet nga Sali Fazllici dhe Shkelzen Sali fazllici dhe Argita fazllic malltezi dhe sme habit fakti të jen arrestuar Shqiptar në Vitin 1995 nga SHIK-u i Sali Fazllicit dhe të jen Torturuar dhe zhdukur si Remzi Hoxha sepse ashtu ka urdheruar Sali fazllicin nga beogradi Stanishici dhe Arkani e Miloshevici

grepi, dora vetë

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-04-2010
    Postime
    967
    Citim Postuar më parë nga grepi, dora vet Lexo Postimin
    Dhe Damir Fazllici po vjen qdo dite në Tiran dhe po pritet nga Sali Fazllici dhe Shkelzen Sali fazllici dhe Argita fazllic malltezi dhe sme habit fakti të jen arrestuar Shqiptar në Vitin 1995 nga SHIK-u i Sali Fazllicit dhe të jen Torturuar dhe zhdukur si Remzi Hoxha sepse ashtu ka urdheruar Sali fazllicin nga beogradi Stanishici dhe Arkani e Miloshevici

grepi, dora vetë
    po pritet dhe nga SVOBODA RAMOVIC OSE SIC NJIHET NDRYSHE ME EMRIN SHQIPTAR LIRI BERISHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-04-2010
    Postime
    967
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mondush..

merri me rezerve keto pallavrat e ketij loshes..
    eshte fushata.. dhe fabrikat e edvinit.. pra industria shpifse.. po punon me 4 motorret nat e dite..

losha eshte nje legen..
    ishte koha kur lpk ishte hedhur ne ndihme te ppsh-se per te ri-marre pushtetin qe humbi me vote.
    aso kohe ppsh vuri lidhje me asfaline.. per te rrezuar salinë..
    ti je ne greqi dhe e sheh se sa lehtesira ka seli rozja atje te rekrutoje zivera e te beje mitingje..
    dhe ki losha e remziu.. jan bishta te atij aktiviteti mes asfalise .. ppsh-se e lpk-se.. aktivitet qe rezultoj sic e di me 97 ten..
    dhe tani 21 janari u pergatit ne gerqi.. atje u rekrutuan e u sterviten kanibalet..

..

dhe gerdeci.. ka delijorgja brenda.. pra njeri te asfalise.. qe ben vakanca me edvinin..

hmmm..

po mir mor brar kur delijorgji eshte i asfalise pse nuk i mbani ne burg dhe ti denoni me burgim deri ne kalbje???
    ministrine e drejtesise nuk e ka rama
    e ka saldafi
    kur i dini keto gjera pse nuk vepron kjo qeveri ???

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Ramiz Alia pritet në Kosovë si kryetar shteti
    Nga vagabondo_nyc në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 124
    Postimi i Fundit: 23-01-2010, 14:21
  4. Kujtime te doktor Fejzi Hoxhes..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-11-2004, 17:02
  5. Intervistë me nusen e Nexhmie Hoxhës
    Nga Fjala e drejte në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2004, 19:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •