Close
Faqja 53 prej 118 FillimFillim ... 343515253545563103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1175

Tema: Barcaleta

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje pacient i moshuar pyet mjekun e tij:
    -Doktor,a mendoni se mund te rroj edhe 20 vjet?
    -Ju pelqen te hani shume?
    -Jo.
    -A pini?
    -Jo.
    -A pini duhan?
    -Jo.
    -A keni aktivitet seksual te rendesishem?
    -Jo.
    -E perse ***** te duhen te jetosh edhe 20 vjet te tjera?

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Me pushime ne breg te detit,nje vajze merr mesime noti nga mesues noti shume simpatik.pas gjysem ore ne det vajza i thote mesuesit:
    -Do te doja t'ju beja nje pyetje.po te ma hiqni gishtin qe aty poshte a mbytem une???

hahahahahahahahhahhahahaa

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    2 Vlonjate, Pergatiten Per te Grabitur nje Helikopter Te NATO-s. Pasi e pergatisin planin, shkojne Edhe e vjedhin Helikopterin. Kur Hypin Behen Gati Per Tu Ngjitur ne Ajer, Por Ne Ate Kohe Ishte Sezon Vere Edhe Bente Shume Vape . Pasi Ngjisin Elikopterin ne Ajer, Helikopteri Bie Dhe keshtu qe Vdesin te 2-y. Te Gjithe ekspertet Kerkojne Neper Det Per Helikopterin e Mbytyr .Hapin Kutite e Zeza dhe Degjojne biseden e tyre: He More vella E Vodhem eh, Shume mire Direkt Per Ne Greqi Tani , Po Mer Vlla Po Po Pate Mundesi Fike Kete Freskuesen qe Kemi Siper Kokes Se Na Plivitose

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga deniboy Lexo Postimin
    Interneti

Kush dreqin me mesoi Ineternetin, se s'po di me c'fare eshte realiteti
    kur hy ne Chat haroj te dal, aty mesova qe kusherira ime ka 3 jave qe ka lindur djal
    Nuk ri dot pa hyre perdite ne Internet, kurse tek gjyshja kam pa shkuar plot 2 vjet
    Nuk le femer pa ngacmuar ne Forum, sa nuk me del koha as per te fjetur gjum
    Kerkoj gjithe diten te gjej nje Portal, s'me inetereson se kam shtruar gjyshin ne spital
    i them Mirmengjes c'do dite nje shoku ne Irlanden e Veriut, ehhh... ta dini ju... kam 4 muaj pa pare komshiun
    Pyes c'do dite Sugan c'fare ngjyre i ka veshur breket, dhe nuk pyes mamane c'fare ka gatuar per dreke
    Ne MSN kam femra dhe nga Islanda, dhe nuk kam kohe te dal me shoket as per nje kafe
    I njoh gjithe Shetet vetem nga IP-ia, dhe nuk di ne c'vit eshte cliruar Shqiperia
    E lashe gjithe leket ne Ineternet Caffe, kur propozoj nje femer i them: hajd dalim nje xhiro se nuk kam lek per kafe
    e lezetshme kjo!

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje hajdut shume i uritur, shkon e vjedh nje pule ne oborrin e nje shtepie. Iken me vrap fshehurazi dhe ulet ne breg te lumit t'i pastronte puplat. Sapo mbaroi se pastruari shikon nje polic qe po vinte drejt tij. Ai me te shpejte hedh pulen ne lum dhe ben sikur po sodiste. Polici kurioz e pyet:
    - ē'fare ben aty ti more?
    Hajduti i pergjigjet:
    - Ja u fut pula te lahej dhe me tha mua ti ruaja rrobat

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Ishin tre gra dhe po debatonin per djemte e tyre. E para thote-dua qe djali im te behet politikan. Ndersa e dyta thote-mua dua te me behet biznesmen. E treta thote-une dua te behet futbollist. Dy te tjerat e shohin me habi dhe e pyesin cne futbollist. Ajo i pergjigjet: "Do behet futbollist i mire, do filloje te luaje me skuadr te mira, do shkojne te gjithe njerezit ne stadium per ta pare.Nderkohe do jem edhe une ne stadium. Ai do marri topin, do tribloje te parin, te dytin, te tretin, do dali para portierit, do e gjuaje topin dhe do e xjerri jasht. Pastaj i gjithe stadiumi do e shaje, te ........ mamin.

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje rekrut amerikan ne nje baze sekrete ne Alaske u shkruan prinderve:
    Te dashur prinder,nuk ju them dot se ku jam por mund t'ju them se dje vrava nje ari ne pyll...

Pesembedhjete dite me vone ai shkruan nje tjeter leter:
    Te dashur prinder,nuk mund t'ju them dot se ku jam por mund t'ju them se mbreme ne nje feste ne nje fshat njoha nje vajze te bukur edhe e kalova mbremjen me te...

Dhe pas pesembedhjete ditesh ai dergon letren e trete:
    Te dashur prinder,nuk mund t;ju them se ku jam por mund t'ju them se jam ne spital.Mjeku ushtarak me tha se do te kisha bere me mire te kerceja me ariun dhe te vrisja vajzen...

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje turist belg ne Nju Jork shkon ne dyqan per te blere nje televizor.
    -Ju lutem paketojeni mire,sepse dua ta coj ne shtepi.
    Shitesi i cuditur i thote:
    -Pse nuk shiten televizore ne Belgjike?
    -Po,po shiten,por mua me duken me te larmishme programet amerikane..

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Shkon nje cun, fut koken ne berberhone dhe pyet berberi. Sa duhet me prit per i te qethme?
    2 ore i thote berberi se kom njerez.
    mas nja dy ditesh prap ky cuni
    Sa duhet me prit?
    Nja 3 ore i thot berberi, se jom plot me njerez.
    Nja dy dite me vone prap ai cuni marifetin, Sa osh pritja?
    Nja i ore e gjysem i thote berberi.
    Iken ai cuni prap. Berberi i kishte hyp kureshtja dhe i thote cirakut te vet. Ik e gjemoje ate cunin e me thuj ku shkon ai kur pret.
    Kthehet ciraku mas nja gjys ore duke u dhi tu qesh. He i thote berberi, ku shkoi ai. Ciraku vazhdonte te qeshte me lot. Ore do me thuash apo jo i thote berberi.
    Ciraku fshiu lotet me mengen e kemishes dhe i tha.
    Ke shpia jote.

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje burre shkon ne nje pike karburanti per te furnizuar makinen.Kur vjen pompieri shikon qe ne sediljen e pasme te makines ishin dy penguine. Pyet burrin "Cne keto penguine ne makine?".
    Burri i thote"I gjeta ne rruge e i mora, e nuk di c'te bej me to".
    Pompieri i thote "Coji ne kopshtin zoologjik". "Shume mire e ke menduar" i thote burri.

Te nesermen burri shkon perseri te e njejta pike karburanti per te furnizuar makinen.
    Pompieri shikon qe penguinet ishin akoma ne sediljen e pasme te makines dhe i thote burrit "Cne, penguinet akoma ne makine, nuk i cove te kopshti zoologjik dje?".

Burri i thote "Ah po dje ishim ne kopshtin zoologjik dhe kaluam mire fare, sot mendoj te shkojme ne kinema".

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta e dites
    Nga prenceedi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 01-04-2022, 08:56
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Barcaleta krahinore
    Nga Arlind nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 10:08
  4. Barcaleta ne anglisht; some rated
    Nga diikush nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 15:33
  5. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •