Close
Faqja 156 prej 230 FillimFillim ... 56106146154155156157158166206 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,551 deri 1,560 prej 2300
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Shqypnia1878 Lexo Postimin
    gogi,pernjemend nuk eshte asgje kunder teje dhe thaqit.
    po si mendon ti qe na ribashkon hashim thaqi me shqiperin,kur aj mundohet me kriju nje komb me nje flamur te kaltert dhe me nje identitet "kosovar"?
    Thaci veproj ne ilegalitet nga viti 1986 deri ne 1999-qershor. Ai gjithe kontributin e tij e dha ne clirimin e Kosoves dhe bashkimin e Shqiptarve.

Tani dikush bashkimin e sheh vec me lufte ( qe dmth nese fiton eshte rruge me e shkurter mirepo rreziku i humbjes eshte katastrofal), ndersa Thaci rrugen e bashkimit e ka pare pak me te gjate, diplomatike ne harmoni me Amerikanat, mirepo te sigurt.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Shqypnia1878
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Thaci veproj ne ilegalitet nga viti 1986 deri ne 1999-qershor. Ai gjithe kontributin e tij e dha ne clirimin e Kosoves dhe bashkimin e Shqiptarve.

Tani dikush bashkimin e sheh vec me lufte ( qe dmth nese fiton eshte rruge me e shkurter mirepo rreziku i humbjes eshte katastrofal), ndersa Thaci rrugen e bashkimit e ka pare pak me te gjate, diplomatike ne harmoni me Amerikanat, mirepo te sigurt.

edhe une mendoj qe ribashkimi me luft nuk duhet me u arrit.shpresoj se eshte si po thua dhe qe na ribashkon thaqi,po ndonjehere nuk mundet njeri me besu qe eshte tu shku thaqi me ameriken drejt ribashkimit(jam tu menduar per shembull per qeverin e re me pacollin,kjo fatkeqsisht pernjemend nuk shkon drejt ribashkimit.)edhe kur e mendon vetem se sa here e perdor thaqi fjalen "kosovar",te humb shpresa tek aj.
    po ne tjetren an ne wikileaks ka shkru qe amerika ka me ribashku shqiperin ne vitin 2013 per interesat e veta.
    po me ne fund nuk eshte interesant se kush na ribashkon dhe per cka,merendesi eshte qe te jemi te ribashkuar.
    Shqiponja bertet duke fluturuar,
    rrofte SHQIPERIA E RIBASHKUAR

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Nese e bashkon ndokush ai eshte HASHIM THACI

nese thaci mund ta kete ndermend vertet kete gje kjo do te ishte gjeja me e mire per kombin shqiptar. une dyshoj shume se jo vetem thaci por pothuajse gjithe politika shqiptare(ajo e kosoves dhe ajo e shqiperis) nuk kan ndermend ta bejne kete. per mendimin tim bashkimi do te behet vetem nga populli. politikanet mendojn vetem per pushtet dhe te ruajn postet e tyre ne vendet respektive.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    aty ku flitet shqip
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    nese thaci mund ta kete ndermend vertet kete gje kjo do te ishte gjeja me e mire per kombin shqiptar. une dyshoj shume se jo vetem thaci por pothuajse gjithe politika shqiptare(ajo e kosoves dhe ajo e shqiperis) nuk kan ndermend ta bejne kete. per mendimin tim bashkimi do te behet vetem nga populli. politikanet mendojn vetem per pushtet dhe te ruajn postet e tyre ne vendet respektive.
    I nderuari Kanina,edi se shum pak njerz besojn ne ket bashkim nga lideret e tanishem,por un edi dhe besoj se qe te gjith kane te njejtin qellim,por do te shkoj ngadal por sigurt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2011
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    25
    Sa per keta politikan qe tani kemi ne Kosove nuk besoj qe mund te kete ndonje realizim te keti qellim por shpresoj qe ata qe u futen me deshiren e popullit ne parlament (Vetevendosja)te mos na zhgenjej dhe te vazhdoj perpara per realizimin qe te mos ket me kufi ne mes tte Shqiperis dhe Kosoves...

i/e regjistruar Maska e Mr.Dashuria
    Anëtarësuar
    23-11-2006
    Postime
    138
    Cmund te themi ? Vullneti i shqipetareve mund te ngre ujin perpjete!
    If the sky is red dont cry the sky already cried for you

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Nese e bashkon ndokush ai eshte HASHIM THACI
    ....po per Bes.....

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Tema është për bashkimin në mes Kosves dhe Shqipëris e jo të Kosves dhe serbisë.
    Mos ja rritni vesht gomarit, se edha shtu for te gjat i ka!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Trepca&Chelsea
    Anëtarësuar
    08-03-2009
    Postime
    104
    Citim Postuar më parë nga Shqypnia1878 Lexo Postimin
    cka je tu than,a je ti shqiptar a cka?
    te lutem mos fol keshtu,na jena shqiptar si ju.cka eshte kombi "kosovar" per ty?kur ja fillon historia e ati kombit?ne vitin 2008 a? te lutem mendo para se qe shenon dicka.
    si nuk te vjen marre me then qe shqiptaret jan me shkije ne nje komb?ku ke qene ne vitet te kaluara?

VETEM KUQ EDHE ZI DHE VETEM IDENTITETI SHQIPTAR
    Kosova eshte shtet dhe nuk mund te kete shtet indentitetin i huaj. Vet shqiperi na therrasin Kosovar, per ata na jena kosovar Kaq.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •