Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 112
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nese gjykata kushtetuese nuk esht e politizuar ajo dote merr vendim qe PACOVI esht zgjedhur ne mnyr jo kushtetuse nse ndodh e kunderta protestat gjith popullore jan te pa shmangshme ajo qe ka ndodsh ne shiperi dote jet as gje qka mund te ndodh ne kosove kta hajnat nuk jan kah e din kur kenmi parasysh paknaqsin edhe sociale vaj halli per kta ne qeveri qka doti pret

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    .Në Kuvendin e Kosovës u tha "Kosovo i Metohija" dhe askush nuk reagoi
    Eshte pune e kryetarit te kuvendit qe se paku ti terhiqet verjetje bile edhe tia ndalon parlamentin e Kosoves per nje kohe te caktuar Shkines , ajo haptas shifet qe vetem ka hy te provokoj , dhe nese vazhdon me tutje kshtu ,(dhe do te vazhdon sipas kultures te saj qe shifet ) nuk i perngjan fare nje parlamenti .
    Kryeqlirimtaret i thuanin vehtes , pfffffffffffffffff. Zoti i vraft .

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga arber. Lexo Postimin
    Eshte pune e kryetarit te kuvendit qe se paku ti terhiqet verjetje bile edhe tia ndalon parlamentin e Kosoves per nje kohe te caktuar Shkines , ajo haptas shifet qe vetem ka hy te provokoj , dhe nese vazhdon me tutje kshtu ,(dhe do te vazhdon sipas kultures te saj qe shifet ) nuk i perngjan fare nje parlamenti .
    Kryeqlirimtaret i thuanin vehtes
    , pfffffffffffffffff. Zoti i vraft .
    te jesh i bindir arber se ne parlamentin e kosoves do te degjojme edhe xhevahire me te hidhura se cfare kemi degjuar deri tani..nuk ja mban asnjerit aty te replikoje me shkinen..he he shkina jua ka futur hallatet ne dare dhe hasha me pashen nuk bejne dot as gek as mek..

e cfare kryeqlirimtaresh o arber..per mcusin dhe nxenesin e tij sot ne ate parlament do kishte veq serbe..rrofte nato dhe amerika qe bene te kemi gjoja parlament te shqiptareve..kryeclirimtaret ishin te zene me dashin e pjekun ne rogner jaran e se kishin mendjen te clirimi..ashtu siq nuk e kishin mendjen se cka po flet shkina ate dite pasi e kishin tek torta qe po ndahej mes tyre..mcusi shihte me vemendje cilen pjese do te merrte..clirimtaret e tortave..te bejne me qeshe kur e permendin kete fjale...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ket e din e gjith kosova qe ju per hahim legenin ju jeni ne gjendje edhe *** me hanger apo hard mashum ju nuk dini
    ....na per Hashimin jav q* nonen kundershtarve t'hashes.....qasi men kemi na...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Po ske nevoje me than kete se kjo po shifet....kejt Kosoven e dhat ju per me maru Hasa shpi 3000 metra katror , plus ku me dit sa villen nDubai
    ....po normal , njeri i fort , njeri i aft, i ka te gjitha .....

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ju mir poe kuptoni por doren ne zemer ju keni prit qe liburn aliu te perqafohet me raden e pastaj ju te kapni tupanat ja qka boni jo kjo nuk ka mund te ndodh por aq shum e injoruan sa shum qytetar shqiptar te nesermen ket tem e kishin ne goj duke then ju lumt ktyre djemve te L.V.V
    PRANDAL GAZETARI NUK U PERBAJT NGA EMOCIONET SI GURISHT KA QEN NDONJE NACIONALIST SHQIPTAR
    oj ti shot me ty nuk ekom pas kshtu qe hiqmuuu mos me citoo....kishe ti e ke kuptu shumee auuuu
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    oj ti shot me ty nuk ekom pas kshtu qe hiqmuuu mos me citoo....kishe ti e ke kuptu shumee auuuu
    Pse moj e quan shote,shotat kan mend,po ky eshte shotan!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Cfare keni tashe qe perlaheni ne mest njeni tjeterit, pse perdhoseni nderin e nenave shqyptare me fjalorin tuaj prej rrugaqi! shkina ua nxorri syt me 3 gishtat, kerkush nuk guxoi te hap goje! Na jem trima te medhaj ne mest njeni tjeterit. E di shkina e 3 gishtave e di se me cfare ka pune. E di se na jem te zot me vra nje shqyptar kundershtar politik para se me vra nje shka! Per kesi punesh kemi prova.E kem deshmua se jemi vrases te vetevetes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 26-02-2011 më 16:34
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Pasha Zotin, o Bac, as mue nuk um erdh hiq mirë, po çka me ba bre Bac!

....

Ka vite, jo por ka shumë vite që nuk kam dëgjuar shëmti më të madhe se sot. Jo vetëm shëmti, por edhe poshtërim total! Ani ku se?! Në Kuvendin e Kosovës.

Unë nga natyra nuk jam racist. Nuk i urrej kombet tjera. Njeriun e vlerësoj vetëm si njeri pa ngjyrim partiak, kombëtar dhe religjioz dhe sipas kësaj për mua në botë ka vetëm dy lloje njerëzish: të mirë dhe të këqinj. Por, në momente të caktuar jam shumë agresiv, sidomos kur dikush më fyen mbi baza kombëtare.

Ajo që dëgjova sonte në televizor, kur Trajkoviq tha "Kosovo i Metohija" më shokoi. Kjo më ktheu në vitet e 90. Dhe edhe më shumë u shokova kur asnjëri nga të pranishmit nuk qe në gjendje të reagonte, jo si një rrugaç, por në mënyrë institucionale t'i thoshte: "Zonjë, të paska mbetur sahati prapa. Ajo "Kosovo i Metohija" ka përenduar moti. Tani je në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Dhe derisa ke pranuar të votohesh duhet të pranosh edhe kushtetutën dhe Repubikën e Kosovës.

Se pse nuk e bëri këtë kryeparlamentari ,kryeminstri ose edhe ndonjë deputet, këtë nuk e di!

Mbase, u duhen numra dhe që të mos prishet koalicioni durojnë edhe gjera të tilla!!
    Ju lumtë pra. Më në fund e thatë dhe më pëlqeu shumë. Me kulturë iu tha shkinës ( nauci se i ti ! ) dhe ajo e kuptoi - e mbylli!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Postime
    110
    Do te na moesohen veshet qe shpesh do ta degjojme kete nga Trajkoviqi.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •