Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 86 prej 111 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Jam i bindur 100% se ti je nje ish-pjesetar i njesitit te policise se formuar nga Milosheviqi
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    WOW intelegjenca jote Shkelqen
    E pse mos jete e vertete?, kur nje psikopat thote me shume shqiptar ka vra Amerika se sa Serbet, me shume shqiptar ka vra UCK se sa serbet...e tjera budalliqe vetem shara ka ndaj gjithqka qe eshte shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 07-03-2011 më 06:17

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Deshta ta sjell nje Artikull nga SHBA qe besoj qe do tju Shkoj per qefi disa Antarve ketu ne forum

A është kjo"faleminderit" në Shqip?

Perkthyer me Google Translate

Unë vetëm sa marra një artikull për te ma kujtuar se ai ishte shqiptarë që vrau njerëzit ushtarake amerikane në Frankfurt dhe që Shtetet e Bashkuara dhe aleatët kishin mbrojtur me vendosmëri që shqiptarëve në Kosovë të fitojnë "lirin" e tyre

Vite më parë, kur Shtetet e Bashkuara dhe aleatët ishin të përfshirë në konfliktin e Kosovës, kam pasur kuptimin që ne kemi qenë në anën e gabuar, dhe se ajo që ishte quajtur "spastrim etnik" ishte me të vërtetë një përpjekje tepër të papërpunuar (ok, ndoshta dështuar edhe), nga ana e serbëve për të mbajtur mbi një territor që kishin qenë të tyre nga kohra të lashta dhe ishte plot e mementos të së kaluarës serbe, duke përfshirë manastiret dhe kishat ortodokse.

I ndjen se serbët nuk kanë qenë pikërisht persekutimit shqiptarët nga racizmi, siç u akuzua nga mediat perëndimore dhe qeverive aleate.

Në atë kohë kam marrë informacion se ky dyshim ishte I qelluar
    Të lidhura më poshtë është një nga shumë shembuj se si serbëve janë keqtrajtuar tani nga muslimanët, kryesisht shqiptarë, të cilët nuk ka pretendime historike ç'ka në territorin e ne mënyrë stupidly u dha atyre
    nën Klinton (paralajmërim: kjo nuk është për-zemre të fikët):

http://www.kosovoblog.com/photos/alb...-kosovo-1.html

Kjo është e gjitha pjesë e një politike të majtë për eliminimin e kulturën e krishterë që ka qenë e vazhdueshme që fund të 1800s.

Është koha për ta kthyer këtë rreth.

Fakti që Angela Merkel së fundi tha: "Multikulti" (multikulturalizmit) nuk është duke punuar dhe u bëri jehonë nga Cameron David e Britanisë së Madhe dhe Sarkozi i Francës (i Italisë Berluskoni kishte thënë këtë më parë) është dëshmi e qartë se do të rivendosë kulturën evropiane, është në vend. E vetmja gjë që mungon është një plan.

Dhe ndoshta një kulturë të majtë për të shpëtuar.
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Kjo ce ka ndodhe eshte me te vertet Tragjedi, per te gjithe ata qe e ndjen vehten Shqiptare te vertet, se nuk ka qen tradit e shqiptarit Mikun ta vrase.
    Kjo eshte Katatstrofe e vertet, nese kta Talibante isalmik me mjekrra jane aq te frustuar pse nuk shkuan njehere ne nje baze te Serbise dhe ti vrasin te gjithe ushtaret atje, po vrane nejrzit qe ua kane shpetuar ******.

Por ky djale te them se ka gjak Shqiptari se nuk mund ta quash as Shqiptar kosove, pasi qe ai me se 20 vite ka jetuar dhe eshte Shkolluar ne Gjermani.
    Mu me cudit Fakti se si Gjermante tentojne ta parqesin shqiptar te Kosoves kur ai nese e morra vesh uen mire kishte Pasaporte Serbe pra nenstetesin e kishte Serbe pse nuk than me shtetsi Serbe po Kosovare, sikur ai djale te kishte fituar ndonje Medalje ne gara Sportive Gjermanet do te thoni se asht Gjerman me prejardhej nga Kosova.
    JO NEGOCIATA - VETËVENDOSJE

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Traboini Lexo Postimin
    Kolosat shqiptar si Kastrioti dhe Nene Tereza ju pengojne tipave qe jetojne tue u kendue kenege me sharki "trimave te katundit", por jo gjeneralit qe i doli perballe forces me te madhe te kohes. Duhet kenduar "komandanteve" te luftes se fundit. Komandant "Magjupit", komandant "Mjekrres", komandant "Sulltanit" si dhe atyre 200 komandanteve tjete.
    Mos je ti nga ata "trimat" e atij Tom Dashit (apo si quhej ai) qe donte ti rrezonte institucionet e shtetit te Shqiperise. Ku e merr te drejten ti fyesh ti ata qe luftuan dhe flijuan cdo gje, bile edhe me te shenjten per clirimin e Kosoves. Mbylle more gojen!!

Dhe, mjaft manipuluat me emrin e Gjergj Kastriotit dhe Nene Terezes se nuk eshte feja ajo qe ju ben te denje te personifikoheni me ta. Nuk eshte hera e pare qe ti propagandon me qellim percarjeje nder shqiptaret. Edhe me heret lansoje rrena sesi shqiptaret katolike jane te rrezikuar ne Kosove. Po ju katoliket e forumit deri dje ishit perkrahesit me te medhenj te Thacit, e sot na dolet kundershtaret me te medhenj.

Fakt eshte qe nje gje bejne gabim dy qeverite shqiptare. Qe nuk ua mbyllin kufijte ju emigranteve dhe mos tu lejojne te shkelni kurre me ne tokat shqiptare.

Report: Security cameras at Frankfurt Airport shooting were faulty
    http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14893032,00.html

Kamerat e Aeroportit te Frankfurtit jash funksionit (Luje mace kryt e bullit)

O shipe o fshatar te Ballkanbit leni keto idiotizna se ky esht komplot i montuar ndaj Kombit shqiptare nga sherbimi sekret Gjermane Russe dhe Serbe?
    Shqiptaret duhet te reagojne menjeher si kombe per ndryshe na morri lumi na mbeten brinjt e dashit ne dore.

Une e kam then qyshe diten e pare se esht montime komplot kunder shqiptarve ?

Ja disa nga shkrimet e mija para disa ditve ?

Qendroje prapa asaje se ky Quni nuk i ka vra Amerikanet ky esht nje montim i BND.se ne bashkpunim me sherbimin sekret Russe dhe Serbe .

Per ndryshe deri tashe do te nxirrnin nje fakte nga kjo ngjarje tragjike te pakten nje pamje nga vendi i ngjarjes dhe nje te keti teroristit shqiptare per faktin se ngjarja ka ndodhur ne Aeroport dhe Aeroporti i Frankturtit esht ne milimetra nen vezhgimin e Kamerave.

Dje u tha se ky shqiptari e pranoje vrasjne relaisht ky nuk ka nevoj te pranoj vrasjen per derisa duhet te egzistojn video inxhizimet

Ku jan video Inxhizimet ku jan Faktet ket duhet ta kerkoj edhe Qeveria e Kosove

Mos harroni se gjermania ka interesa te medha Ekonomike ne Russi por edhe sherbimi sekret gjermane BND esht komplet pro Russe mbase edhe me elemente Russe te Dedeerit.

http://www.forumishqiptar.com/showth...133495&page=35

Ja dhe tjetri

Qeveria E Kosoves Duhet Te Nderhyje Menjeher Para Se Ta Shkatrroj Psiqikisht Ket Qunin Shqiptare Per Ta Mesuar Te Verteten.

Te Gjitha Eksperimentet E Evropes Jan Ber Pikerisht Me Te Burgosurit Shqiptare Ne Evrope Shumica Prej Te Cilve Sapo Kan Perfunduar Burgimin Kan Vdekur Ne Rrethana Shum Misterioze.

Stop Gjenocidit Psiqik Te Shqiptarve Ne Evrope
    http://www.forumishqiptar.com/showth...133495&page=35

Ndersa ket kur e postova i ngrita shkronjat ne 5.she por dikush e paska fshire wow, por e gjeta dikun tejter ku e kishte cituar njeri ketu, dhasht zoti e mos te kemi edhe ketu njerz te sherbimeve te huaja qe punojn ne dem te shqiptarve.

Fakte Shqiptaret Dojn Fakte Ku Jan Video Inxhizimet E Aeroportit

Nuk Mundet Me Askush Qe Ne Shekullin E XXI Te Manipuloje Me Shqiptaret
    http://www.forumishqiptar.com/showth...133495&page=36
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prishtina.C : 07-03-2011 më 06:45

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Gjermani nuk eshte shtet policore.Ngjarja ka ndodhe para se me hy ne aeroporte,para portes se aeroportit nuk ka kontroll.Po mjer ata qe kan shkuar viktime,mjer djali i ri qe e ka hedhe jeten e vet e eshte bere vegel e dikujt qe nuk i dhimset,nuk e njeh as nuk e di,dhe mjer familja ke ka ra ne nje katastrofe te tille.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

O Shqiptare te trashe harrone se nuk i ka vra Amerikanet ky quni shqiptare 100% e keni te sigurte `???

Qeveria E Kosoves Duhet Te Nderhyje Menjeher Para Se Ta Shkatrroj Psiqikisht Ket Qunin Shqiptare Per Ta Mesuar Te Verteten..?

Po e perseris per te 10 her Qeveria e kosoves duhet te kerkoje fakte dhe Fakte jan VIDEO INXHIZIMET E AEROPORTIT TE CILAT I KAN ZHDUKUR

:
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prishtina.C : 07-03-2011 më 06:53

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Rreziku nga rryma të ndryshme fetare , të cilat kan filluar veprimtarin që rreth 20 vjet më parë , të cilat jan lejuar edhe nga okupatori në bashkpunim me him goven , por edhe mbas luftes , është im adh .

Njerëz si ky teroristi nga Kosova , që del e i mbron gratë afgane nga Ushtria Amerikane, e nuk del mi mbrojt grat shqiptare nga dhunimi i shkijeve , të bën të vjellësh nga absurditeti.

Ky është rrezultat i prindërve të kqi që jetojn në vendet e nryshme jash teritotir Etnike Shqiptarë.
    Moskujdei për fëmijë është dukuri e theksuar ndër njerëzit tanë jahs atdheut.

Natyrisht , kjo dukur nuk ka lind atëher kur ata njerëz jan shpërngulur , po e kan nga trashëgimija.
    Ne cdo ditë nëpër Kosovë takojm pantollshkurt e mjekrosha!

Këta jan rrezik shumë i madh për Shqiptarët.

Këta nuk kan komb , jan njerëz të mbrapambetur .

Ne tash kemi në qeveri dy njerëz të rrezikshëm . Kjo është vetëm ednhe një e keqe shtesë e qeveris korruptive të Kosoves!

Mos harroni , se këta njerëz , pra eksremistet islamik në Kosovë , nuk u intereson se a bie Kosova prap nën shkaun . Ata jan të interesuar vetëm ti lehet hapsir atyre të veprojnë.

Turp për cdo njeri që i thot vetes shqiptar , nës futet në ndonjë ektremizem fetar të të gjitha feve!

FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Gjermani nuk eshte shtet policore.Ngjarja ka ndodhe para se me hy ne aeroporte,para portes se aeroportit nuk ka kontroll.Po mjer ata qe kan shkuar viktime,mjer djali i ri qe e ka hedhe jeten e vet e eshte bere vegel e dikujt qe nuk i dhimset,nuk e njeh as nuk e di,dhe mjer familja ke ka ra ne nje katastrofe te tille.

Komplet aeroporti i Frangfurtit kontrollohet me kamera deri ne milimetra nuk jam ka ja futi kote???

Kjo qfare ka ndodhe esht komplote kunder kombit shqiptare leni ato pallavra jo terorist jo morri hake per Afganistanet ore shqiptari nuk flijohet per Vlla te vet e lere me per te tjeret nuk jemi ne njerz qe sakrifikojm deri ne maksimum apo flijime ?

Qeveria e kosoves duhet sa me pare te kerkoje faktet video inxhizimet e Aeroportit

Ose te kerkoje takim urgjent me ket qunin shqiptare Uken sa me shpejt te jet e mundur se keta e shkatrrojne psiqikishte deri ne ate masa sa ja shperlajn komplet trurin.??

Por kjo e dyta nuk besoj se esht e mundur por shqiptaret duhet te ngulin kemb ne te paren vidottttttttttttttt.

Faqja 86 prej 111 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •