Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
================================================== ==========Afare arsytimi bani per kete terrorist islamiktaliban!
Pse a filama dhe ato video, a nuk i shofin edhe te tjeret, si serbet, maqedonet, bugaret, rumanet, ruset, hungarezet, malazezet, kroatet, sllaovene, Qeket, sllovaket polaket.................... e shume, shume tjere qe nuk po i permendi, po keta nuk po i vrasin amerikanet, por harrova edhe nje po edhe vllazerit tane shqiptare me fe krishtiane[shih katolike] i shofin keto video, po asnje nuk i shkon mendja me vra ushtare amerikane! se e dine se sa mire na ka ba amerika neve shqiptarve, per ate veq sa e rrespektojn dhe nderojn ameriken! e shqiptari i zi me fe islamiste terroriste, shkon ne mese te gjermonis vrane djemet e ri amerikane per asgje, per plehrin e afganistanit!!! i lene femijet e ushtarve jetim gruane te vej, len baben dhe nane pa djale, per qka per plehin e afganistanit, e kane e vran shpetimtarin tone ameriken, qe na ka shpetue shpirtin nga trroris serb! a serbi nuk ew vran amerikanin, [edhe pse ka te drejt deri dikunde]
Nuk behesh terrorist per dy muaj.
Nje magyp nuk identifikohet si shqiptar.
a hala po merreni me kete sherbetorin e sherbimit gjermano-amarikan a!
berja pacollit shef i shtetit te varfer te kosoves nga trysnia e dellit nuk eshte krim me i vogel se keto lojerat e sherbimeve sekrete gjermano-amerikane!
nje duhet ta dini se rusia dhe amerika i perdorin grupet radikale fetare te te gjitha llojeve vetem per
interesa te veta edhe ky rast eshte intres i tyre gjeo-strategjik-politik!
Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 06-03-2011 më 12:41
Dhe keto sherbime nuk gjeten askend me te pershtatshem sesa nje shqiptar?
Se ne Gjermani nuk paten pakistanez,afgan,arab e dreq te mallkuar ,por e gjeten nje shqiptar.
Lerini keto teori te filmave thriller.
Mos u qudit ti e askush tjeter kur kesi akteve te terrorit do te shohim edhe ne troje shqiptare,mirepo jo per ceshtjen kombetare,por per ceshtjen afgane apo te vendeve arabe.
Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 06-03-2011 më 13:01
Shoku, e kuptoj se Amerika do te rrafshonte jo vetem Afganistanin po edhe me shume per 24 ore.
Por, po e beri ate, kush do e perkrahte ate??
Ne vend te aleateve te shumte anembane botes, do formonte armiq te shumte..
Prandaj, "pa dashur" po rrenon e po shkateron jeten e arabeve, me pretekstin se ajo eshte atje per te ndihmuar e jo rrenuar.
Keshtu, ajo vazhdon te njihet ne bote sikur shteti i cili eshte futur brenda trojeve arabe per ta "luftu" terorizmin, e ne fakt, dihet se pse eshte futur atje...
Por, ti leme gjitha keto, Amerika ndihmoi shqiptaret dhe pike.
pse gjermanet nuk e lansuan informaten se ai eshte gjerman po kosovar!?????!
kur dihet se ai eshte me shume gjerman e se kosovar!
ai duhet te gjykohet jo ne baze te origjines por ne baze te shtetesise!
e ky eshte shtetas gjerman dhe ketu fajin e bart gjermania !
terroristet me name qe" pushtuan" ameriken nuk ishin shqiptar ata ishin shkolluar dhe ushtruar ne gjermani ata vertete "munden" ameriken e rrezuan
simbolin e kapitalizmit ne new york dhe e goditen pentagonin!
amerika nuk u mbrojt edhe pse kishte informata per nje sulm te till pse?!
edhe pse ata ishin arab saudit egjiptian nuk e ndaloi se 'puthuri'
regjimin diktatorial te egjiptit dhe te saudise arabike edhe pse ata ishin shtetas te ketyre vendeve me qeveri kriminale e diktatoriale!
pra duhet gjermania te sqarohet me ameriken e jo ne shqiptaret se ai ardi
nuk eshte as shqiptar as kosovar ai eshte gjerman dhe vegel e tyre !
ofendimet dhe klithmat se fajtor jane shqiptaret kjo nuk qendron fare!
krimi eshte personal dhe jo kolektiv ata qe e kolektivizojne nje krim te huaj dhe personalizojne jane qyqyar!
amerikes nuk i dhemb aq shum sa ajo trumbeton !
po ti dhimbte qemoti ishte zene e vrare bin ladeni!
ne kete lufte ka interesa gjeo-strategjike -politike-ekonomike -religjioze!
o prite avdi tani me njofken tjeter dhe shane albin !
skenderbeu ne shqiperi pati dy keshtjella e ne itali tete dhe sulmonte italianet ne vend te turkut qe ta debonte nga atedheu,por atedhe kishte turkin dhe italin skenderbeu qe masakroi shqiptar musliman ne vend te turkut.
Nana tereze nuk e diti as nje fjale shqip,ju edhe milloshin keni me bere shqiptar.
uçk e komanduan ish eproret e ish jugosllavis,dhe na trego cili komandant nuk ka qen epror i jugosllavise ?
Na humbet flamurin na coptuat kosoven,e niset luften ne maqedoni dhe shqiptaret e mjer na riroberuat njesoj edhe ne luginen e presheves e bertet tradhetin.
Po ky nga na doli..., po pse sa here te duan shqiptaret do te bejne historine prej fillimit?!
Po pse more djem, pse nuk studiuat ne Tirane, po edhe ne Beograd do tu mesonin me mire si shqipen ashtu dhe historine e vertete!
Po si more ne nje teme si kjo ti del me shpate dhe flet krejt ndryshe per Kastriotin, sikur te mos kishe degjuar me pare askund per kete emer...
Keshtu sikur ti flet per Gjergjin e madh te Shqiperise, une mund te flase per Atawalpen..., ose per Montezumen, por edhe per Xhexhiskhanin do te flisja me me kompetence..., jo sikur ti per heroin tone Gjergj Kastriotin..., sikur te ishte heroi ndokuj kombi tjeter dhe jo i yti!!!
Shko e lexo per se mbari e jo per se mbrapthi ( turqishten e vjeter o persisht o harapçe ), bota na lavderon per nje hero si Skenderbeu, ti po e kthen ne Don Kishot qe luftonte me mullinjte...
Per bese, duhet guxim me u shpreh keshtu, guxim prej te marri...!
Gjergji me te vretete vajti ne Itali, por qe luftoi perkrah mbretit aragonez duke ndihmuar kunder nje kryengritje ne Pulje, por qe ti e ke kuptuar gabim sa ke lexu, ose perkthimi nga turqishtja vlen shume per te desheruar...
Gjithsesi permbaju nickut qe mban, pasi kush eshte pasardhes i arberesheve ka shume rrespekt dhe stime per emrin e Gjegjit te Madh te shqiptareve...!
Bjer me pare ne ujdi ( paqe ) me mendimet e tua, pastaj fol per Gjergj dhe nene Tereze, pasi jane krenari per shqiptaret pasardhes te arberve..., jo te anadollakeve qe per ironi te shortit vetem sa flasin shqip dhe çorodisin njerezit me fjale patriotike boshe...
Pershendetje,
Niko.
Ndryshuar për herë të fundit nga arbereshi_niko : 06-03-2011 më 17:30
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Sic themi ne anglisht "Right on the money"...Komenti yt eshte konciz, komplet, i vertete, por kuj ja thue ti keto. Ky tipi duket se jeton ne France (besoj do te jete pastrues i metros ose anetare i islamic brotherhood). I ka ,bete sahati tek lufta e Kosoves, si dhe po na tregon se Amerika nuk e paska fitue luften por Fatmir Limaj me shoke. Logjike e forte, eh. Shkrimet e ketij tipi (dhe te shume tipave si ky), tregojne pse jemi aty ku jemi. Ne margjine te ngjarjeve bashkohore, te shkences, teknologjise, standardit jetes, sportit, infrastruktures etj. Pra, skemi standarde sepse sukseset i masim me arshinin orjental, qe eshte i deshtuar. Ngjarjet ne Afriken e veriut flasin vete, skam une nevoj te them kete.
Kolosat shqiptar si Kastrioti dhe Nene Tereza ju pengojne tipave qe jetojne tue u kendue kenege me sharki "trimave te katundit", por jo gjeneralit qe i doli perballe forces me te madhe te kohes. Duhet kenduar "komandanteve" te luftes se fundit. Komandant "Magjupit", komandant "Mjekrres", komandant "Sulltanit" si dhe atyre 200 komandanteve tjete. Ketyre provincialeve nuk ju pengon tipi si ky Uka, ose futja e 4 ministrave nga partia islamike ne Kosove ne parlament (ne emer te demokracise - sipas arshinave tone), por ju pengon fotografia e Nene Terezes te cilen e perjaveshmja me e madhe amerikane "Time Magazine" nje nder 100 personalitet e shekullit 20. Rruget, aeroportet, spitalet etj. me emrin e saj nuk cojn peshe, ne qifte senuk kemi dashuri dhe rrespekt te sinqerte ndaj saj dhe vepres se saj. Por mos u lodh se keta burra kullash e harxhijne energjine duke enderruar ushtri mitologjike, luftra imagjinare etj. Kjo eshte eshte jeta e ketyre.
Eshte indikative nje far loje qe kushdo e kundershton mendimin me tendenca turkoshake, i jepet etikete si serbo_grek, por cuditerisht harrohet ai turko-arab. Por nejse, Hashim Thaci tha se turqit i kemi vellezer (une nuk i kam, ndoshta aj po). Krytari i BI te Kosoves Naim Ternava beri homazhe tek turbja e Sulltan Muratit dhe e cilesoi hero, pa i ardhur tupr se nga dora e ushtrise se sulltanit u vrane ne kete vend Teodor Muzaka dhe shume ushtar shqiptar.
Thote nje fjal e urte nga vendlindja ime "qingji qe ndahet nga kopeja e han ujku". Neve me pranimin e nje kulture anti-perendimore, anti-demokratike, jemi nda nga kopeja e popujve te civilizuar te europes, e ujku na demton qe 120 vjete. Kemi hander buken e permbyse kupen.
Kam parandjenje te keqe, se shume shqiptar e urrejne Ameriken po te mos ishte friga nga fqinjet dhe interesi jetesor. E neve per interes i nderrojme 100 ngjyra......Pra, ne pritje te sulmeve te reja kunder "armiqeve tone" perendimore te zbavitemi me propagande te vellazerise turko-shqiptare.... dhe me kenge per levizjen talibane.
Krijoni Kontakt