Black Hand terroristët serbë që vrau tArchduke Franz Ferdinand të Austrisë më 28 qershor. 1914 duke shkaktuar Lufta e Parë Botërore dhe në fund të fundit duke çuar në miliona njerëz humbin në Luftën e Dytë Botërore kanë qenë gjyshërit politike dhe fetare të forcave ushtarake dhe paraushtarake serbe që masakruan myslimanët e Bosnjës dhe u përpoq më pas gjenocidit kundër shqiptarëve të Kosovës. Këto nacionaliste serbe dhe të krishterët fanatikë ortodoksë janë vëllezërit dhe motrat e rrjetit Querida Al duke u përpjekur për të çuar përpara Amerikën Hate versionin e tyre të islamit nëpër botë
Fanatikë arabe fetare mund të ndërroj pikëpamje e dikujt tjetër i ri i ndikueshëm shqiptare dhe programit të tij për të vrarë më shumë amerikanë, por kjo nuk do të ndryshojë mendimin tonë për tonë në Shtetet e Bashkuara vijnë në ndihmë të shqiptarëve duke u shtyrë jashtë vendit të tyre dhe të masakruar në shtëpitë e tyre. Përdorimi i sulmuesit të lartë tonë të teknologjisë së vjedhurazi dhe aeroplanët luftarakë të kile të serbëve në dorëzimin ishte një nga politikat më të mira të zbatuara nga ushtria jonë në historinë e SHBA. Ne nuk do të kërkoj falje për kritikat tona vokale në Rusi dhe Evropën Lindore apo qeverinë serbe për veprim tonë. Ne fuqimisht keqardhje civilëve të pafajshëm të vrarë, por jo shkaku i veprimit tonë ushtarake. As nuk do të kërkoj falje për kritikat tona muslimane në botë për veprimin tonë në Afganistan. Harrojmë për arsyet gjeopolitike të diskut njerëz dhe debati për praninë tonë aty. Në fund ajo është e gjitha për hakmarrje gjaku. Kemi dërguar ushtarë në Afganistan për të paguar talebanët për ofrimin e trajnimit bazë e Osama bin Laden dhe al-Kaedës të përfshirë në sulmit në Qendrën Botërore të Tregtisë më 11 shtator. Kjo mund të tingëllojë e thjeshtë dhe primitiv, por aty qëndron e vërteta. Kemi borxh të Talibanëve. Kemi borxh al Kaedën. feja muslimane e tyre nuk ka të bëjë me luftën në Afganistan ashtu si edhe feja e serbëve që bombarduan në Kosovë.
The Serbian Black Hand terrorists that assassinated tArchduke Franz Ferdinand of Austria on June 28. 1914 triggering the First World War and ultimately leading to the millions of people perishing in the Second World War were the political and religious grandfathers of the Serbian military and paramilitary forces that massacred the Bosnian Muslims and later attempted genocide against the Kosovar Albanians. These Serbian nationalist and fanatical Orthodox Christians are the brothers and sisters of the Al Querida network trying to advance their Hate America version of Islam around the world
The Arab religious fanatics can brainwash another impressionable Albanian teenager and program him to kill more Americans but it won't change our opinion of the United States coming to the aid of Albanians being driven off their land and massacred in their homes. Using our high tech stealth bombers and fighter jets to pound the Serbs into submission was one of the best policies enforced by our military in US history. We will not apologize to our vocal critics in Russia and Eastern Europe or the Serbian government for our action. We strongly regret the innocent civilians killed but not the cause of our military action. Neither will be apologize to our Muslim critics around the world for our action in Afghanistan. Forget about the geopolitical reasons people discus and debate for our presence there. In the end it's all about blood revenge. We send soldiers to Afghanistan to pay back the Taliban for providing the training grounds of Osama bin Laden and al-Qaeda involved in the attack on the World Trade Center on September 11. It may sound simple and primitive but therein lies the truth. We owe the Taliban. We owe al-Qaeda. Their Muslim religion has nothing to do with our war in Afghanistan as did the religion of the Serbs we bombed in Kosova.
Krijoni Kontakt