Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 85 prej 111 FillimFillim ... 3575838485868795 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 1106
    Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Black Hand terroristët serbë që vrau tArchduke Franz Ferdinand të Austrisë më 28 qershor. 1914 duke shkaktuar Lufta e Parë Botërore dhe në fund të fundit duke çuar në miliona njerëz humbin në Luftën e Dytë Botërore kanë qenë gjyshërit politike dhe fetare të forcave ushtarake dhe paraushtarake serbe që masakruan myslimanët e Bosnjës dhe u përpoq më pas gjenocidit kundër shqiptarëve të Kosovës. Këto nacionaliste serbe dhe të krishterët fanatikë ortodoksë janë vëllezërit dhe motrat e rrjetit Querida Al duke u përpjekur për të çuar përpara Amerikën Hate versionin e tyre të islamit nëpër botë

Fanatikë arabe fetare mund të ndërroj pikëpamje e dikujt tjetër i ri i ndikueshëm shqiptare dhe programit të tij për të vrarë më shumë amerikanë, por kjo nuk do të ndryshojë mendimin tonë për tonë në Shtetet e Bashkuara vijnë në ndihmë të shqiptarëve duke u shtyrë jashtë vendit të tyre dhe të masakruar në shtëpitë e tyre. Përdorimi i sulmuesit të lartë tonë të teknologjisë së vjedhurazi dhe aeroplanët luftarakë të kile të serbëve në dorëzimin ishte një nga politikat më të mira të zbatuara nga ushtria jonë në historinë e SHBA. Ne nuk do të kërkoj falje për kritikat tona vokale në Rusi dhe Evropën Lindore apo qeverinë serbe për veprim tonë. Ne fuqimisht keqardhje civilëve të pafajshëm të vrarë, por jo shkaku i veprimit tonë ushtarake. As nuk do të kërkoj falje për kritikat tona muslimane në botë për veprimin tonë në Afganistan. Harrojmë për arsyet gjeopolitike të diskut njerëz dhe debati për praninë tonë aty. Në fund ajo është e gjitha për hakmarrje gjaku. Kemi dërguar ushtarë në Afganistan për të paguar talebanët për ofrimin e trajnimit bazë e Osama bin Laden dhe al-Kaedës të përfshirë në sulmit në Qendrën Botërore të Tregtisë më 11 shtator. Kjo mund të tingëllojë e thjeshtë dhe primitiv, por aty qëndron e vërteta. Kemi borxh të Talibanëve. Kemi borxh al Kaedën. feja muslimane e tyre nuk ka të bëjë me luftën në Afganistan ashtu si edhe feja e serbëve që bombarduan në Kosovë.

The Serbian Black Hand terrorists that assassinated tArchduke Franz Ferdinand of Austria on June 28. 1914 triggering the First World War and ultimately leading to the millions of people perishing in the Second World War were the political and religious grandfathers of the Serbian military and paramilitary forces that massacred the Bosnian Muslims and later attempted genocide against the Kosovar Albanians. These Serbian nationalist and fanatical Orthodox Christians are the brothers and sisters of the Al Querida network trying to advance their Hate America version of Islam around the world

The Arab religious fanatics can brainwash another impressionable Albanian teenager and program him to kill more Americans but it won't change our opinion of the United States coming to the aid of Albanians being driven off their land and massacred in their homes. Using our high tech stealth bombers and fighter jets to pound the Serbs into submission was one of the best policies enforced by our military in US history. We will not apologize to our vocal critics in Russia and Eastern Europe or the Serbian government for our action. We strongly regret the innocent civilians killed but not the cause of our military action. Neither will be apologize to our Muslim critics around the world for our action in Afghanistan. Forget about the geopolitical reasons people discus and debate for our presence there. In the end it's all about blood revenge. We send soldiers to Afghanistan to pay back the Taliban for providing the training grounds of Osama bin Laden and al-Qaeda involved in the attack on the World Trade Center on September 11. It may sound simple and primitive but therein lies the truth. We owe the Taliban. We owe al-Qaeda. Their Muslim religion has nothing to do with our war in Afghanistan as did the religion of the Serbs we bombed in Kosova.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 06-03-2011 më 23:13
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Ky akt duhet denuar, kete e dim te gjithe !Por ende pa dhene gjyqesia fjalen perfundimtare ne ngutemi dhe hyjme ne debate dhe akuza qe nuk na takojne. Ne baze te intervistave me bashkeqytetare dhe fqinje te familjes Uka ,te gjithe jan te shokuar apo nuk besojne pasi ajo familje ishte shembull per te mire ne tere qytetin .

Hajla, e marr me mende zonje qe ju ka prek ky rast si te gjithe ne, por te lutem te besh kujdes kur pergjitheson rajone, qytete e aq me shume duke dhene diagnoza mjeksore per banore te nje qyteti te tere. Nuk besoj qe ka nevoj te bej koment me te gjate ne kete pike !!
    Edhe sikur ta kisha dite qe je Mitrovicale?te njeten gje e kisha then prap,pasiqe (askujt nuk ju kam drejtua personalisht),se di valle,perse me njekni kaqe (tinezisht) nen shkrime disa nga antar/e,pikerisht nen kete Forum?!
    P.s.tani dhe me shum kam fillua te dyshoi,se vertet jeni ndare ne grupe "ekstremist/e",pikerisht drejtuar mua, ku dhe jo shum large,qe ne nje debat,mu nen tema tjera te ketij Forumi,pikerisht tipa si ti,me dashje (a po pa dashje) qe me kan fyer me fjale,(te nivelit ult),pra kjo nenkupton,se qellimisht po me behen keto veprime..don a po s'don stafi ti pranoi?!

Kurse Ti z.Foleja,kur ke dashur te thuani diqka? eshte dashur qe te nderlidhi dhe me fjalen e shkruar pas asaj Mitrovices,qe thuhet,(jo te gjithe)...perse valle,e bere?apo ky eshte qellimi..dhe me pas je munduar te mshifeni (prapa fjaleve te tua),dhe si detyrim te mos citoi,
    P.s. mendove qe duhet te perulem,ne kete drejtim zonje?
    Prandaj,Jo qe te perulem,por as qe dua ta di se cila je,pas kesaj qe u tregove...mirembetesh!

Hajla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 07-03-2011 më 00:24
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Z.Hajla, ka shume vite qe jam anetare e keti forumi dhe ende sme ka ndodhe te bi ne ate nivel sa te shkruaj dicka te paqene vetem qe ta nencmoi dike me apo pa dashje,pa pasur fakte kuptohet. Per fat te keq kjo metode nuk perdoret edhe nga te gjithe te tjeret anetar-e te keti forumi. Pse e ndjen veten te perndjekur nga dikush ,ky eshte problem i juaji apo i gafave dhe zenkave qe ke bere ne forum . Ndersa une te citova nga fakti se as ti , as une, dhe asnje njeri ne forum nuk ka te drejte te e fut ne nje thes te njejte nje kriminel me nje qytet apo rajon te tere. Mitrovica dhe mitrovicasit mund te jene te lene pas dore ,kjo po eshte mese e sigurte,por te prapambetur nuk kan qene kurre.
    Ishte nje keshille qe te mos i pergjithesoni njerezit dhe rajonet, dhe asnjehere nuk kam kerkuar te peruleni,kete e ben secili me fjale dhe vepra pa pas nevoje te u kerkosh.

Foleja_
    Ndryshuar për herë të fundit nga Foleja_ : 07-03-2011 më 05:01

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga arberi_fr Lexo Postimin
    o prite avdi tani me njofken tjeter dhe shane albin !
    skenderbeu ne shqiperi pati dy keshtjella e ne itali tete dhe sulmonte italianet ne vend te turkut qe ta debonte nga atedheu,por atedhe kishte turkin dhe italin skenderbeu qe masakroi shqiptar musliman ne vend te turkut.
    Nana tereze nuk e diti as nje fjale shqip,ju edhe milloshin keni me bere shqiptar.
    o magjup taliban , ik *** ne stepat e azise nga bin landeni ...

se kam me ta ardh mu te shtepia te betohem !

Po te ishte per typa si ty tani gjuha zyrtare ne trojet shqiptare do ishte arabishtja ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 07-03-2011 më 05:24

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Silverwings Lexo Postimin
    Dhe keto sherbime nuk gjeten askend me te pershtatshem sesa nje shqiptar?

Se ne Gjermani nuk paten pakistanez,afgan,arab e dreq te mallkuar ,por e gjeten nje shqiptar.
    Lerini keto teori te filmave thriller.

Mos u qudit ti e askush tjeter kur kesi akteve te terrorit do te shohim edhe ne troje shqiptare,mirepo jo per ceshtjen kombetare,por per ceshtjen afgane apo te vendeve arabe.
    Teori por teori qe nuk duhet edhe qaq lehte me i qit anash. Raportohet nga gazeta Gjermane Die Welt se Kamerat e Siguris (CCTV) ishin jasht funksionit. Por si ndodh kjo ne airoportin me te frekuentar ne Evrop, dhe sidomos kur para disa javesh ishte ngritur niveli i siguris perqkak se pritishin sulm ndaj amerikanve ne gjermani.

Burimi: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14893032,00.html

Kjo duhet te spjegohet.
    BAC, SU KRY

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Teori por teori qe nuk duhet edhe qaq lehte me i qit anash.

ja ta them une meqe dukesh qe nuk je aq inteligjent ...

Thjesht nuk donin ti jepnin me shume dimensione kesaj teme , se as amerikes nuk i intereson po as gjermanise ( meqe shtetasi kosovar ishte rritur ne gjermani )

Pra me pak fjale qe te ta bej me te qarte ( duke pasur parasysh nivelin te intelligjences tende ) , dhenja e videos ne qarkullim do ti jepte nje dimension tjeter ne mediat edhe ne opinionin publik ... !
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 07-03-2011 më 05:49

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Une ne kete moment dua te ndaj nje teme qe hapa nje jave me para (te toleranca fetare ) se ky kosovari te luftonte per ceshtjet e arabianeve !

Rreziku (gjeo)politik qe i kanoset shqiperise nga extremistat muslimane

Shqiperia si nje vend me minorance te konsiderueshme muslimane a duhet te kete frike nga disa typa extremiste te kesaj fe qe quhet muslimanizem ?

Interesat jetike te ketij vendi jan te lidhura me europen , europa shume here bje preh e sulmeve terrosiste nga muslimanet ...

A ekziston mundesia qe tipa qe duhan te quhen shqiptare nga kosova edhe nga maqedonia te demtojne imazhin e shqiperise ne kete menyre ?

Ne shqiptaret duhet te fillojme serjozisht te mendojme per kete rrezik anadollak , sepse ka disa typa me gene turke akoma ne shqiperi ...

Keta persona financohen nga groupe extremiste qe kreu i tyre eshte kurva bin landeni & co

Qellimi i tyre eshte infiltrimi ne europe duke bere disa shtete satellite si kosova edhe bosnia ( shtete muslimane )

Shqiperia duhet ti druhet ketij fenomeni ...

.................................................. .................................................. .................................................. ...........................................

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=133304

Thjesht per te treguar qe disa nga ne nuk i themi kot keto qe themi !
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 07-03-2011 më 05:48

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga arberi_fr Lexo Postimin
    Beni
    Nese deshiron bota me na zhduk ,e gjen nje fije shkaku diku dhe na fut!

Lufta per tu nis me nje shtet ja nisin vete ti masakroin ushtaret e tyre kinse shteti fqinje i ka masakrue.

Nese diçka eshte ka zihet,shkak ka mundesi te jete ky rast!

Apo e pergadisin edhe ndonje edhe me keq!

Amerika nuk na ka ndihmue per tu pavaresue kosova,pos me dominue ne europe dhe ballkan.
    Une gjate luftes gjere sa nuk me morren ne disa shtabe me luftue kundra shkaut shkaku Avdi Ibrahimit e sidomos Lima ,kete e din Bajram Bekteshi sepse ka qen ne shtabin e Fatmir Limes.Shova tek OSCE dhe kerkova qe te me japin viza per me shkue ne amerike.Dhe njeefare Frizel komandant amerikan mi kerkoi 25 mi dollar,qe te mi jep vizat per me emigrue ne shba ,por une i thash a bene marka burr,e pranoi qe neser tja qoi.

Dhe kur te nesermen ja qova me tha po ty dhe shoqes sate ua japi vizat e femit leji qe te masakrohen nga serbet !!!!!!!!!
    Atehere skam bere tjeter gje e kam prite grushte e me koken time hundeve,ku e pergjaka qenin,dhe me njeherit ma ka ngjite Bashkimi dhe me ka thene o Haxhi na q i ve nan en,e mu lute qe ta leshoi.Dhe me e rende me erdhi kur me tha se nuk jemi ketu qe tju ndihmoim,por me ju farue!

Ja amerikanet kush jan fakte te gjalla jane keto ndodhi ne shpirtin tim .Kam edhe tjere deshmitar qe kan qen prezent aty .

Me shume ka masakrue bombardimi amerikan se serb.

Mu pas vra ne dyluftim krejt qata shqiptar çka ka vrare serbi,serbi kish ik deshen ne serbi dhe e kish harrue kosoven me shique!Tuga serbeve iu kish que.
    Por shqiptaret e ftoin shkaun qe te na shtypi se shume shpiuna ka shqiptaria dhe kur i vrasin patriotet veten e shpallin patriote e patriotin e nderoin ne pervjetore.Ja çfare sllogani kan spiunat
    Ndoshta duket e quditshme por eshte mire qe ekzistojne njerez sikur ky, dhe aq me mire qe jane aktiv...sepse eshte nje menyre e mire per ta kuptuar se cilat ishin arsyet qe jemi te ndare ne gjashte pjese.
    Asnjehere nuk e kishim problem te luftonim armikun e jashtem, rreziku dhe te keqijat me te medha na kane ardhur nga brenda, nga lloji i ketij.
    "Shqiptar" sikur ky kane ekzistuar gjithmone.

Amerika ka pasur mundesi te panumerta per tu pozicionuar ne ballkan edhe pa intervenimin ne Kosove.
    Dihet se ne IRJM nuk u shkrep asnje plumb i vetem sepse ai vend u mbrojt nga Amerika. Po te donte Amerika aty do te ndertonte 10 baza te njejta me ate qe e ka ndertar ne Gjilan. Gjithashtu mund te vendosej edhe ne Shqiperi, Kroaci, pjesen Muslimane te Bosnjes, Slloveni e ku te donte tjeter....por qellimi i intervenimit te Amerikes nuk ishte pasja e nje baze ne Ballkan, por ishte intervenim humanitar me qellim nderprerjen e gjenocidit me te madh qe njohu Europa pas luftes se dyte boterore.

Nje baze Amerikane ne Kosove eshte e mira me e madhe qe na ka ndodhur ne shekujt e fundit. Siguria qe e ofron kjo baze, mundeson qe shqiptaret te bejne gjum te rehatshem.

Shqetesimi yt eshte ne frekuenca te njejta me shqetesimin qe e ndajne serbet dhe ruset lidhur me kete baze.

Jam i bindur 100% se ti je nje ish-pjesetar i njesitit te policise se formuar nga Milosheviqi ne vitin 1998.
    Per anetaret e forumit.
    Ne vitin 1998 Milosheviqi e formoi nje njesit policor te perbere nga "shqiptar". Ky njesit ishte formuar me qellim qe Millosheviq te prezentonte para nderkombetareve angazhimin e tij per krijimin e nje policie multietnike. Njesit i veshur me disa unifroma te ngjashme me unifromat qe mbajne rojet e pyjeve, e qe ne popull njihej si "njesiti i Mush Jakupeve" ka kryer krime te barabarta si te gjitha njestitet tjera paramilitare-terroriste qe vinin nga Serbia.
    Mund te them se keta ishin edhe me te rrezikshem se vet paramilitaret, sepse detyre paresore e tyre ishte gjetja dhe eleminimi i atdhetareve me te medhenj, listat me emrat e te cileve ishin perpiluar nga vet ata.

p.s. mendoj se ky person duhet te merr perjashtim permanent nga ky forum sepse e rrezikon jeten e shume personave duke sjelle emra e mbiemra dhe duke permendur ngjarje qe mund te jene shume te ndjeshme per ndonje familje.

Misioni i tij i pasluftes eshte futja e perqarjes ne mes te shqiptareve.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin

Jam i bindur 100% se ti je nje ish-pjesetar i njesitit te policise se formuar nga Milosheviqi
    WOW intelegjenca jote Shkelqen
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Po ky nga na doli..., po pse sa here te duan shqiptaret do te bejne historine prej fillimit?!
    Po pse more djem, pse nuk studiuat ne Tirane, po edhe ne Beograd do tu mesonin me mire si shqipen ashtu dhe historine e vertete!
    Po si more ne nje teme si kjo ti del me shpate dhe flet krejt ndryshe per Kastriotin, sikur te mos kishe degjuar me pare askund per kete emer...
    Keshtu sikur ti flet per Gjergjin e madh te Shqiperise, une mund te flase per Atawalpen..., ose per Montezumen, por edhe per Xhexhiskhanin do te flisja me me kompetence..., jo sikur ti per heroin tone Gjergj Kastriotin..., sikur te ishte heroi ndokuj kombi tjeter dhe jo i yti!!!
    Shko e lexo per se mbari e jo per se mbrapthi ( turqishten e vjeter o persisht o harapçe ), bota na lavderon per nje hero si Skenderbeu, ti po e kthen ne Don Kishot qe luftonte me mullinjte...
    Per bese, duhet guxim me u shpreh keshtu, guxim prej te marri...!
    Gjergji me te vretete vajti ne Itali, por qe luftoi perkrah mbretit aragonez duke ndihmuar kunder nje kryengritje ne Pulje, por qe ti e ke kuptuar gabim sa ke lexu, ose perkthimi nga turqishtja vlen shume per te desheruar...
    Gjithsesi permbaju nickut qe mban, pasi kush eshte pasardhes i arberesheve ka shume rrespekt dhe stime per emrin e Gjegjit te Madh te shqiptareve...!
    Bjer me pare ne ujdi ( paqe ) me mendimet e tua, pastaj fol per Gjergj dhe nene Tereze, pasi jane krenari per shqiptaret pasardhes te arberve..., jo te anadollakeve qe per ironi te shortit vetem sa flasin shqip dhe çorodisin njerezit me fjale patriotike boshe...
    Pershendetje,
    Niko.

Hahaha o ska studiu askund ky hic. As se din ky hic kush asht don kishoti bile as skenderbeu. Ky se din as permbajtjen e nickut tvet te siguroje.
    Ky vec nje gje e ka nga ato qe thu ti. Guximin prej te marri. Une po shtoj edhe vetbesimin prej budallai.

Faqja 85 prej 111 FillimFillim ... 3575838485868795 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •