Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 83 prej 111 FillimFillim ... 3373818283848593 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 821 deri 830 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    SHBA, Engel: Serbia mban të pushtuar Veriun e Mitrovicës

kongresmeni Eliot Engel.

I pyetur nese Shtetet e Bashkuara te Amerikës do të luajnë nje rol aktiv ne bisedimet Kosove-Serbi, Engel shprehet se “është shumë e rëndësishme që SHBA-të të luajnë këtë rol, ndaj dhe i shkrova presidentit Obama. Ajo që kemi parë në të shkuarën në Kosovë është se nëse

Shtetet e Bashkuara nuk kanë luajtuar rolin e duhur, gjërat që duhet të ndodhnin, nuk kanë ndodhur.

Jam i bindur se pa rolin e Shteteve të Bashkuara, nuk do të kishin ndodhur bombardimet që u bënë për të ndaluar pastrimin etnik të Kosovës”.
    kur lexoj disa rreshta me kujtohen bisedimet palestin/srael lol
    sot neser sot neser .......neser sot neser sot...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Bes-s Lexo Postimin
    Nuk po e kuptoj pse po shprehet aq shume urrejtje kundrejt njeri tjetrit, e pse po etiketohet nje shoqeri e tere nga vepra e nje individi?
    Apo vetem po e deshmoni urrejtjen e hapur ndaj fese islame e muslimaneve shqiptare?!

Mua, si shqiptar e musliman, nuk me perfaqeson ai personi qe beri krimin.
    Sepse feja nuk e ka mesuar ate e asnjerin te beje vrasjen e te pafajshmeve..
    E nese eshte ndjere shume i revoltuar per ato qe ka pare ne video, gje te cilen e besoj, sepse nuk jane te pakta, me mire do ishte te shkonte atje e te jipte kontributin ashtu si din ai.
    Mua, si musliman, me prekin shume ato raste te shumta ne boten arabe, kur po vriten shume te pafajshem. Ate dite kur beri vrasjen shqiptari, ne Afganistan 12 femije humben jeten, sepse forcat e armatosura amerikane "pa dashur" kishin hedhur raketa ne ato objekte te banuara.

POR, megjithate, duhet te jemi te logjikshem.
    Sepse perderisa serbi masakronte te rinjte tane, dhunonte motrat tona, nuk ishte arabi ai qe ofroi ndihmen.
    POR, ishte Amerika.
    Prandaj, jam krenar qe jam shqiptar e musliman, dhe, gjithmone ai qe me ndihmon, do te jam i obliguar ta respektoj e ti jem falenderues per ndihmen qe dha.
    Pa dashur shoku jo "pa dashur", se po te ishte me dashje, Amerika e rrafshon brënda 24 orësh Afghanistanin. E keqja e Amerikës është që do të bëj njerëz e më pas aleat farën mosmirënjohëse prosllave Arabe, dicka që nuk ka arritur bir nënë gjer më sot ta bëj. Afghanët nuk janë Japonez fatkeqsisht, janë si gjithë lindja e mesme një rracë e prapambetur dhe përjetësisht rob i vizionit sllav anti-perëndimor në gjeopolitikë. Janë në fakt pararoja, ushtarët më të zellshëm të Rusisë në luftën që po i bëhet botës perëndimore.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Anita e nderuar,
    kjo ´´veper´´ e amerikaneve duhet marr parasysh, qe i takon luftes speciale.
    Luft psiqike.
    Une nuk besoj qe keto video e foto jan publikuar rastesisht.Keto video ju jane servuar opinionit nen kontrol te agjensive te intelegjenses.
    Sipas te dhunuareve ne Kosove prej paramilitareve deklarohet se, serbet kan pas sukses vetem kur kan rrah nje femer K.O. me nje goditje ne koke te rende.
    Sepse sipas te femrave shqiptare nuk ka mundesi te te dhunoj pa te humb vetedijen.
    E keto ne afganistan ishin fort ne vetedije.

P.S.: E kjo propagand e amerikaneve se kinse nuk i ka nen kontroll ushtaret, por edhe pasi qe gjinden usharet nuk denohen!!!!! Kujdes sepse vetem naivet bien nen ket kurth!!!

Hillirian,

une nuk po flas per politikat e Amerikes po per kriminelet dhe vrasesit. Per mua keta nga video(fytyrat e tyre te futin tmerrin)jane njesoj vrases si Aridi ne mos me keq.Hetuesit ne Gjermani po thone qe ai nuk ka bere kurre me pare probleme dhe si duket per nje kohe te shkurter eshte radiaklizuar.
    Une nuk e perkrah ate keshtuqe ju qe vini me pas mos me thoni vehabiste. Perkundrazi.Mua me shqeteson njesoj si juve fakti qe shume te rinje ne Kosove perkrahin aktin ne fjale. Por me shqeteson edhe fakti qe ketu ne forum ka pase kaq tema ku pjestaret e nje feje shahen e fyhen mes vete si te cmendur duke harruar se fete pa dallim na mesojne tolerancen. Debatet kane shkuar aq larg saqe te lartpermendurit e kane kercenuar njeri-tjetrin. Kjo nuk ehste vecori e shqiptarit pamarre parasysh cfeje i takon. Nuk eshte cilesi as e njerzve te qyteteruar te botes.

Te perkrahesh Aridin ,te besh shaka ne llogari te femrave te dhunuara kushdoqofshin ato , te fajesosh nje familje ose edhe me keq nje komunitet te tere per vepren e nje pjestari,eshte per tu shqetesuar. Eshte per tu alarmuar.

Une nuk mund ta kuptoje se si ne dite te sotme ka ende njerez qe bejne thirrje per hakmarrje duke u thirrur ne kanunin e Leke Dukagjinit.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po ku ishte ky adi apo familja e tij kur u dhunuan me dhjetra mijra femra shqiptare ne kosove,po i paska mbet ti mbroj femrat avgane!!!!!!!!!!
    Amerika e ka ilaqin ndaj ketyre terroristve.por a kemi ne kete ilaq,qe sot ne kosove na kan kaplu mjekerr palaret ne te gjitha cepet e kosoves sidomos ne mitrovic,dhe kam bindjen duke qe te koncentruar ketu shume shkie kan arrit qepermes vehabizmit te fusin perqarje ne mes shqiptarve,dhe per qudi qeveria behet sikur asgje nuk po ndodh,dhe kjo eshte shqetesues

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Ky Vrases Ishte Me Prejardhje Nga Mitrovica Pse Ky Nuk E Beri Vehten Dek E Te Vije Ne Mitrovic Te Sulmoj Ndonje Objekt Te Strukturave Paralele Serbe Mesiguri Pa Dyshim Dote Mbahej Mend Me Vite Si Hero Por Hyri Ne Nje Loj Te Mjekrroshave Taleban Turp Dhe Me Vjen Keq Per Familjen E Ti Shum
    Beni
    Nese deshiron bota me na zhduk ,e gjen nje fije shkaku diku dhe na fut!

Lufta per tu nis me nje shtet ja nisin vete ti masakroin ushtaret e tyre kinse shteti fqinje i ka masakrue.

Nese diçka eshte ka zihet,shkak ka mundesi te jete ky rast!

Apo e pergadisin edhe ndonje edhe me keq!

Amerika nuk na ka ndihmue per tu pavaresue kosova,pos me dominue ne europe dhe ballkan.
    Une gjate luftes gjere sa nuk me morren ne disa shtabe me luftue kundra shkaut shkaku Avdi Ibrahimit e sidomos Lima ,kete e din Bajram Bekteshi sepse ka qen ne shtabin e Fatmir Limes.Shova tek OSCE dhe kerkova qe te me japin viza per me shkue ne amerike.Dhe njeefare Frizel komandant amerikan mi kerkoi 25 mi dollar,qe te mi jep vizat per me emigrue ne shba ,por une i thash a bene marka burr,e pranoi qe neser tja qoi.

Dhe kur te nesermen ja qova me tha po ty dhe shoqes sate ua japi vizat e femit leji qe te masakrohen nga serbet !!!!!!!!!
    Atehere skam bere tjeter gje e kam prite grushte e me koken time hundeve,ku e pergjaka qenin,dhe me njeherit ma ka ngjite Bashkimi dhe me ka thene o Haxhi na q i ve nan en,e mu lute qe ta leshoi.Dhe me e rende me erdhi kur me tha se nuk jemi ketu qe tju ndihmoim,por me ju farue!

Ja amerikanet kush jan fakte te gjalla jane keto ndodhi ne shpirtin tim .Kam edhe tjere deshmitar qe kan qen prezent aty .

Me shume ka masakrue bombardimi amerikan se serb.

Mu pas vra ne dyluftim krejt qata shqiptar çka ka vrare serbi,serbi kish ik deshen ne serbi dhe e kish harrue kosoven me shique!Tuga serbeve iu kish que.
    Por shqiptaret e ftoin shkaun qe te na shtypi se shume shpiuna ka shqiptaria dhe kur i vrasin patriotet veten e shpallin patriote e patriotin e nderoin ne pervjetore.Ja çfare sllogani kan spiunat

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Ore ti je skizofren dhe halucinacionet ta kane bere efektin...nuk ke lene gje pa share ndaj Skenderbeut, Nene terezes, UCK, e gjithe figurat shqiptare.

Edhe "Haxhi" qenke, lere se e tregove pjellen tende gabelistane, njeri i degjenerum.

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po ku ishte ky adi apo familja e tij kur u dhunuan me dhjetra mijra femra shqiptare ne kosove,po i paska mbet ti mbroj femrat avgane!!!!!!!!!!
    Amerika e ka ilaqin ndaj ketyre terroristve.por a kemi ne kete ilaq,qe sot ne kosove na kan kaplu mjekerr palaret ne te gjitha cepet e kosoves sidomos ne mitrovic,dhe kam bindjen duke qe te koncentruar ketu shume shkie kan arrit qepermes vehabizmit te fusin perqarje ne mes shqiptarve,dhe per qudi qeveria behet sikur asgje nuk po ndodh,dhe kjo eshte shqetesues
    Cka jeni qu pesh more ju kundra mjekrave,mjekra ka patur ne kosov me bollek edhe ma heret .Genjeshter eshte se jan te palare pasi bejn avdesin 5 here ne dit,nuk kan llum ne gishta te kembeve,nuk kan llum ne shpirt(Nuk vjedhin shtetin),nuk mshefen pas kravatave dhe gellit.Nuk bejne kurverine qe i bie njejt me perdhunim.Nese lypset te luftohet per vatan i ke ne rend te pare (e kemi Adem Jasharin me mjeker),kemi patur edhe Skenderbeun me mjeker .dmth jan subjekte qe shihen nga distanca.
    Problemi eshte se ai qe e urren ate me mjeker netevertet e urren fejen muslimane,nese e urren fejen muslimane ose je ateist ose je katolik ose je sllav,ose je i pa arsyeshem.Ne ket rast "Drenicak"-u paraqet atdhetarin,po atdheu nuk mbahet pa fe.Njerzimi ka lind dhe do te vdes me nje besim se vetem nje Zot ka krijuar gjithcka,edhe fetë.
    Amerika vone ka ra ne binaret e normales,shikoni dokumentaret se si vraheshin njerezit ne kohen e revolverit,se si ka jetuar populli me ngjyr te zeze "Negro"etj.
    Nuk eshte se e perkrahi rastin e ukes por gabimi qendron te syqeltesia e ushtarakeve ,se paku nje revole eshte dashur te jete prezente kur udheton nje grup ushtaresh per vetembrojtje.Sot e ka bere uka neser e bene chang-chingu,pas neser rusi.Jeta eshte perplot me probleme prandaj ,mbani syt qele gjithmone .

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Regjisore: Memli e Shefqet Karniqi

Citim Postuar më parë nga Fiesta Lexo Postimin
    Cka jeni qu pesh more ju kundra mjekrave,mjekra ka patur ne kosov me bollek edhe ma heret .Genjeshter eshte se jan te palare pasi bejn avdesin 5 here ne dit,nuk kan llum ne gishta te kembeve,nuk kan llum ne shpirt(Nuk vjedhin shtetin),nuk mshefen pas kravatave dhe gellit.Nuk bejne kurverine qe i bie njejt me perdhunim.Nese lypset te luftohet per vatan i ke ne rend te pare (e kemi Adem Jasharin me mjeker),kemi patur edhe Skenderbeun me mjeker .dmth jan subjekte qe shihen nga distanca.
    Problemi eshte se ai qe e urren ate me mjeker netevertet e urren fejen muslimane,nese e urren fejen muslimane ose je ateist ose je katolik ose je sllav,ose je i pa arsyeshem.Ne ket rast "Drenicak"-u paraqet atdhetarin,po atdheu nuk mbahet pa fe.Njerzimi ka lind dhe do te vdes me nje besim se vetem nje Zot ka krijuar gjithcka,edhe fetë.
    Amerika vone ka ra ne binaret e normales,shikoni dokumentaret se si vraheshin njerezit ne kohen e revolverit,se si ka jetuar populli me ngjyr te zeze "Negro"etj.
    Nuk eshte se e perkrahi rastin e ukes por gabimi qendron te syqeltesia e ushtarakeve ,se paku nje revole eshte dashur te jete prezente kur udheton nje grup ushtaresh per vetembrojtje.Sot e ka bere uka neser e bene chang-chingu,pas neser rusi.Jeta eshte perplot me probleme prandaj ,mbani syt qele gjithmone .
    Talaq, Talaq, Talaq.

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    E hongra qe e kshyra ket video,thash cka je tu than,se kurr nuk i kshyri propagandat e kerkujt .Pikpamjet i marr drejt pa anu per kerkend as per asgje por me nje studim te drejt.
    Kjo video osht vetem loj femijesh,pa asnje lendim,pa asnje pik gjaku . Nese du me u marr me propaganda besom qe te mbushi me video dhe fotografi.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Opanga dyshoj qe eshte nje antar i thjesht,por eshte dikush nga stafi!
    Po ku ishte ky adi apo familja e tij kur u dhunuan me dhjetra mijra femra shqiptare ne kosove,
    Ai kishte vetem 9 vjet,kurse familja e tij qe ishin ne Kosove luftuan aq sa munden!
    Te denohet vrasesi,por jo nje popull i tere!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 83 prej 111 FillimFillim ... 3373818283848593 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •