Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 15 prej 111 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Edhe kjo Frizura e keti Arif Ukes ka 20 vite qe nuk bartet me ne Kosove esht de mote tashme?
    Sa desha ta thoja,nuk kam pare keso face as une...

Citim Postuar më parë nga H.A.M Lexo Postimin
    Nese ky eshte ai i verteti at`her qenka tipik EGERSIR nga SHQIPERIA.

Nuk ka lidhje me Dardani ky. Emigrant nga Shqiperia i lajmeruar se eshte nga Kosova se ndryshe nuk do ta linin te qendronte ne Gjermani.
    Ti mesa duket paske nje urrejtje patollogjike ndaj shqiptareve te Shqiperise se te pashe dhe shkrimet e tjera. (sic ti kam pare dhe here tjeter me nje emer ndryshe qe perdorje) Po ky egersira ska rendesi se nga eshte, i Shqiperise, Kosoves, Maqedonise, njollen njesoj na e ve te gjitheve, prapravije ose jo fetare, akt ose jo terrorrist, krimi eshte i rende se i drejtohet ushtarakeve te nje vendi gjithmone mik te shqiptareve. Kush ka tru e kupton, kush nuk ka ben lojra fjalesh e shfryn dufe krahinore si ky qe citova une me siper.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    SPIEGEL ONLINE thot se sulmi ishte i organizuar,dhe vrasesi ka thirrur allahu agber,zoti i vraft keta kriminel qe na e moren ftyren,ne tana punet e keqia shqiptaret gjinden hajni,kontraband,prostitucion e deri ne terrorizem.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Kush eshte ky ne foto?!
    Ky eshte disa !!!!!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    opo keshtu qenke njesh per te gjetur se nga mund te jete tjetri vetem nga modeli flokeve dhe nga gjatesi ti, po shenjen e oroskopit te ketij tipit s'na e the? ca shenje mund te jete ky thua? si akrep duket, eh?

Nga komplet fizionomia ky person nuk ka asnje elemente qe ngjan ne kosovare do ta shifni ne ditet ne vijim.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Une nuk dua ta mbroje,por une them se nuk duhet te ngutemi dhe te shkruajm budallalleqe,por duhet presum deri sa te mbaron procesi.
    me vjen keq i dashur une nuk kam simpati per asnje qe merr jet njeriu qofte edhe vellai im ose im at. edhe ne situate qe ka qene ky eshte qarte qe eshted dicka me paramendim nuk eshte vetembrojtje. prandaj bindu qe akti qe ka kryer edhe krim edhe duhet te denohet. njekohesisht na ka turperuar edhe ne shqiptaret e tjere. une jetoj ne usa nuk me vjen mire te lexoj qe sulme te tilla jane kryer nga shqiptare. edhe do e marr mundimin pa problem te denoj aktin qe ka kryer. sepse ai eshte kriminel nuk me behet vone nese eshte kristian apo mysliman. prandaj beni mire te lini fene ne e ane e te denoni krimin.se keshtu si ka filluar do shofim krime te tilla me shpesh. o zot per cfare i le te jetojne rob te tille. kush nuk respekton jeten e tjetrit eshte barbar.
    I LOVE GOD

j&g

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Nga komplet fizionomia ky person nuk ka asnje elemente qe ngjan ne kosovare do ta shifni ne ditet ne vijim.
    pak rendesi ka. per mua shqiptare eshte qofte kosove apo shqiperi. tani dihet ne gjithe boten qe kosova eshte shqiperi pavarsisht nga statusi aktual.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Ky eshte disa !!!!!!!
    ahaha,vertet?! po ku ja qellova bre valla dreq je a. krjet si Cia.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Ai s'eshte Arif terroristi, sepse ky ne foto s'ka shans te jete 21 vjeç. Pra case closed. Sa për të qesh kur e mendon, sa ka dal emri Arif Uka, ka shku dikush dhe i ka bo search në facebook dhe i ka dalë ky fakiri flokdele që momentalisht është tu vu ndonjë skedinë ose tu ngrënë grosh në katunin e vet.

Prishtina.C, mos u mërzit se do ja nxjerrin fotos edhe Arif Ukës së vërtëtë, dhe do gjykojmë se sa i bukur ka për të qenë. Mgjthatë, i bukur a i pabukur, ai kosovari ju nderoi në gjithë botën me gjestin e tij. Që është kosovar mos kini dyshim, se vetë ministri Rexhep Bajrami (si e ka) e njoftoi.
    Life's too short to remove USB safely.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Mediumet Ruse shkruajn se Kosovaret ja kthejn ndihmen miqeve Amerikan.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Faqja 15 prej 111 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •