Ti mesa duket paske nje urrejtje patollogjike ndaj shqiptareve te Shqiperise se te pashe dhe shkrimet e tjera. (sic ti kam pare dhe here tjeter me nje emer ndryshe qe perdorje) Po ky egersira ska rendesi se nga eshte, i Shqiperise, Kosoves, Maqedonise, njollen njesoj na e ve te gjitheve, prapravije ose jo fetare, akt ose jo terrorrist, krimi eshte i rende se i drejtohet ushtarakeve te nje vendi gjithmone mik te shqiptareve. Kush ka tru e kupton, kush nuk ka ben lojra fjalesh e shfryn dufe krahinore si ky qe citova une me siper.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
SPIEGEL ONLINE thot se sulmi ishte i organizuar,dhe vrasesi ka thirrur allahu agber,zoti i vraft keta kriminel qe na e moren ftyren,ne tana punet e keqia shqiptaret gjinden hajni,kontraband,prostitucion e deri ne terrorizem.
me vjen keq i dashur une nuk kam simpati per asnje qe merr jet njeriu qofte edhe vellai im ose im at. edhe ne situate qe ka qene ky eshte qarte qe eshted dicka me paramendim nuk eshte vetembrojtje. prandaj bindu qe akti qe ka kryer edhe krim edhe duhet te denohet. njekohesisht na ka turperuar edhe ne shqiptaret e tjere. une jetoj ne usa nuk me vjen mire te lexoj qe sulme te tilla jane kryer nga shqiptare. edhe do e marr mundimin pa problem te denoj aktin qe ka kryer. sepse ai eshte kriminel nuk me behet vone nese eshte kristian apo mysliman. prandaj beni mire te lini fene ne e ane e te denoni krimin.se keshtu si ka filluar do shofim krime te tilla me shpesh. o zot per cfare i le te jetojne rob te tille. kush nuk respekton jeten e tjetrit eshte barbar.
I LOVE GOD
j&g
Ai s'eshte Arif terroristi, sepse ky ne foto s'ka shans te jete 21 vjeç. Pra case closed. Sa për të qesh kur e mendon, sa ka dal emri Arif Uka, ka shku dikush dhe i ka bo search në facebook dhe i ka dalë ky fakiri flokdele që momentalisht është tu vu ndonjë skedinë ose tu ngrënë grosh në katunin e vet.
Prishtina.C, mos u mërzit se do ja nxjerrin fotos edhe Arif Ukës së vërtëtë, dhe do gjykojmë se sa i bukur ka për të qenë. Mgjthatë, i bukur a i pabukur, ai kosovari ju nderoi në gjithë botën me gjestin e tij. Që është kosovar mos kini dyshim, se vetë ministri Rexhep Bajrami (si e ka) e njoftoi.
Life's too short to remove USB safely.
Mediumet Ruse shkruajn se Kosovaret ja kthejn ndihmen miqeve Amerikan.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Krijoni Kontakt