Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 13 prej 111 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Simboli qe ka varur ne qafe ky nuk i takon, ai simbol ka tjeter kuptim, krejt te kundert me aktin(nese eshte e vertete) qe ka bere. Le t'i leme keto dhe te bashkohemi per t'i treguar botes se ne e denojme kete akt. ne te gjitha forumet perendimore e disa lindore ky akt ka gezuar pa mase armiqte tane sic po lexoj eshte ndezur interneti me sharje per ne edhe pse nje njeri nuk perfaqeson nje komb, pra denohe aktin, bashkohu dhe ti!
    Me vjen keq se cfare ka ndodhur,por nuk mundem ta kritikoj ose ofendoj qe po bejne disa,madje madje ma shum na kritikojn neve ketu ne forum,se sa kete tipin qe ka vrar 2 persona nejse une nuk munde ta kritikoj pa e dite motivin e vrasjes,e kur do te qartesohet gjdo gje atehere munde te flasim.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Mua me vjen keq qe ka ndodhe kjo ngjarje,edhe pse ende nuk e dim motivin e vrasjen,por edhe me turp edhe me keq,edhe me katastrofe,tragjedi eshte kur shoh se si shqiptaret behen grek.Kjo mua me turperon me se shumti,dhe nje shqiptar me gjak shqiptari ky akt i shumtuar duhet ta turperoj,e jo nje vrasje qe ka ndodhe ndaj 2 amerikanve.
    Ka perplot amerikan qe vrasin amerikanet,cka po e bani kaq te madhe.
    Nuk eshte vetem vrasje ndaj 2 amerikanve, eshte akt kryer ndaj nje populli te tere.
    Faktin qe shtiu ne nje autobuz me ushtare amerikan e tregon kete. Ndaj kuptoje.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Nga fytyra nuk u durkeka agresiv , ndoshta mos ka marr ndonje cik mill para se te bente atentatin :-D

Nqs figura e shqiptarit do varej nga kjo lloje fytyre , na morte lumi te gjithve .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 02-03-2011 më 17:19
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Nese nje person mua don te me sulmoj,apo dicka te ngjashem,pra une e kam jeten ne rrezik normal qe do te shti ne te,pa marr parasysh a eshte amerikan,shqiptar apo gjerman.

Une jam taliban apo?!!!

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Nese nje person mua don te me sulmoj,apo dicka te ngjashem,pra une e kam jeten ne rrezik normal qe do te shti ne te,pa marr parasysh a eshte amerikan,shqiptar apo gjerman.

Une jam taliban apo?!!!

Kush e can kryt se c'don ti. Ti je islamist i felliqt, na e qitet faqen e zeze me terrorizmin musliman.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ore pse i nxjerrni kot ate ne facebook? Ka mundesi mos te jete ai personi. S'duket si 21 vjec.
    Me kete pajtohem plotesisht,pasi tek Fb.nuk ka asnje nga miqet e tij te jete Mitrovicas!Mbiemri Uka aludon te jete Mitrovicas(rrethi i Mitrovices)por vertet nuk me thot mendja qe ky ne foto ka 21 vjet!Gjithesesi e gjykoj kete ngjarje tragjike!Qoft i mallkuar kushdo qoft ai!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Une jam taliban apo?!!!
    o njeri ky la 2 te vrare edhe dy ne gjendje te rende qe mund te vdesin. i pajisur me arme & thik mos e quaj vetembrojtje se le nam. cfare do qe te jet problemi dhuna nuk zgjidh gje. jane bere robt zot per nje fjale te vogel edhe direkt te marrin jeta. JETEN TA JEP ZOTI VETEM AI MUND TA MARRI.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Kush e can kryt se c'don ti. Ti je islamist i felliqt, na e qitet faqen e zeze me terrorizmin musliman.
    Po une jam taliban,une jam terrorist,une jam vehabist,por une jam shqiptar mbi shqiptar....une kam gjak shqiptari 100% per dallim nga ti qe ke gjak te grekut,shkaut.

Ngushëllime.

Për çka na fajësoni neve muslimanëve ?!

Budallenjt numrohen ne çdo fis !…

PS: Kam përshtypjën që ata që shprehin mllefin e tyre ketu, jan me te lumturit per krimin e kryer nga ky "ujku" !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2011
    Postime
    23
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin

Ky esht Arif Uka

Njerz nuk esht mir mu ngut ky person sipas te gjitha karakteristikave dhe fizionomis nuk me ngjan aspak si Kosovare por tipik shqiptare i shqiperis.

Mos harroni se ne gjermani ne Angkli dhe vendet e tjera evropiane ka ende shum shqiptare te shqiperis te Lajmruar/regjistruar si Kosovare per te perfituar Azil apo vendstrehim si refugjat.

Cili do qe te jet motivi ky akte esht komplet anti-shqiptare ndersa ajo qka nuk arrin dot ta kapen truri esh se nje shqiptare i kosoves shum veshtir do te ngriste dore mbi AMERIKANET.

Ky person ka shume gjasa te mos jet kosovare dhe une besoje ne ket dhe i paguar nga sherbimi sekret SERB.

.
    Nese ky eshte ai i verteti at`her qenka tipik EGERSIR nga SHQIPERIA.

Nuk ka lidhje me Dardani ky. Emigrant nga Shqiperia i lajmeruar se eshte nga Kosova se ndryshe nuk do ta linin te qendronte ne Gjermani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 02-03-2011 më 17:19

Faqja 13 prej 111 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •