Pse nuk shkoni te luftoni ne Libi me Gadafin o trimat talibane te forumit? Edhe ai po vret myslimane? Po ju sulmoni vetem mbrapa shpine, e vrisni njerez kur i gjeni te papergatitur. Shkoni e shiheni b*then e pates ne Libi!
Pse nuk shkoni te luftoni ne Libi me Gadafin o trimat talibane te forumit? Edhe ai po vret myslimane? Po ju sulmoni vetem mbrapa shpine, e vrisni njerez kur i gjeni te papergatitur. Shkoni e shiheni b*then e pates ne Libi!
Simboli qe ka varur ne qafe ky nuk i takon, ai simbol ka tjeter kuptim, krejt te kundert me aktin(nese eshte e vertete) qe ka bere. Le t'i leme keto dhe te bashkohemi per t'i treguar botes se ne e denojme kete akt. ne te gjitha forumet perendimore e disa lindore ky akt ka gezuar pa mase armiqte tane sic po lexoj eshte ndezur interneti me sharje per ne edhe pse nje njeri nuk perfaqeson nje komb, pra denohe aktin, bashkohu dhe ti!
Paqe!
E marrin denimin e merituar ata dy,por juve qe u ka hy perqarja me pas mundesi e zhdukni njeri tjetrin,tek e fundit 2 persona nuk e perfaqesojne Kosoven turp turp qfare mllefi nxjerrni..![]()
Ky esht Arif Uka
Njerz nuk esht mir mu ngut ky person sipas te gjitha karakteristikave dhe fizionomis nuk me ngjan aspak si Kosovare por tipik shqiptare i shqiperis.
Mos harroni se ne gjermani ne Angkli dhe vendet e tjera evropiane ka ende shum shqiptare te shqiperis te Lajmruar/regjistruar si Kosovare per te perfituar Azil apo vendstrehim si refugjat.
Cili do qe te jet motivi ky akte esht komplet anti-shqiptare ndersa ajo qka nuk arrin dot ta kapen truri esh se nje shqiptare i kosoves shum veshtir do te ngriste dore mbi AMERIKANET.
Ky person ka shume gjasa te mos jet kosovare dhe une besoje ne ket dhe i paguar nga sherbimi sekret SERB.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 02-03-2011 më 17:18
Një gjë kam merak: do t'i bëjë Arifit ndonjë këngë Gold AG mor aman???
p.s. Homero, se mos na bëhet famoz ky Arifi facebookut si Lek Plepi lol
Life's too short to remove USB safely.
Ska pistë fetare dhe politike për vrasjet në Frankfurt
02. März 2011
Në aeroportin e Frankfurtit u vranë pasditen e së mërkurës dy ushtarë amerikanë dhe dy të tjerë janë plagosur rëndë. Autori është një 21 vjecar nga Kosova, i cili ndodheshe ne autobuzin ushtarak që transportonte ushtarët nga aeroporti nëpër baza të ndryshme. Në autobuz mendohet të ketë ndodhur dhe përplasja në të cilën kosovari la të vrarë shoferin dhe një ushtar , dhe plagosi dy të tjerë. Më vonë, ai tentoi t’i largohej policisë në Terminalin 2 por nuk ia arriti pasi u ndalua nga një numër i lartë i forcave të rendit. Për identitetin e autorit, u bë e ditur vetëm se ai jetonte në Frankfurt.
Policia nuk konfirmoi që autori të ketë pasur një motiv politik apo fetar. Ministri i Brendshëm i Hesisë Boris Rhein (CDU) tha se ky ishte një krim i rëndë që mund të dalë në dritë vetëm me ndihmën e forcave të sigurisë amerikane. Ai tha gjithashtu se Policia po verifikonte në qoftë se ishte i vërtetë thashethemi se autori ka thirrur “Allahu Uekber” gjatë kryerjes së vrasjeve. Kjo sipas disa burimeve është thjesht një thashethem , edhe deri tani nuk ka arritur të vërtëtohet një gjë e tillë pasi të 2 të plagosurit nuk janë ende në gjendjë të flasin
Punonjës të sigurisë në aeroport, thanë se menjëherë pas atentatit u lajmërua gjendja e jashtëzakonshme. Ato u lajmëruan me megafonë nëpërmjet kodit “ Kafeja Rundblick u hap “ që përdorej në rast dyshimi për ndonjë sulm terrorist.
Gjatë vazhdimit të ditës, masat e sigurisë në aeroport u rritën në një mënyrë të dukshme. Nëpër Terminale patrullojnë polica me automatikë si gjatë Krishtlindjeve , ku u lajmërua për sulme terroriste. Terminali 2 I aeroportit mbeti I mbyllur po kjo nuk pati asnjë pasojë në fluturime.
Kancelarja gjermane Angela Merkel (CDU) tha se ishte tronditur nga ngjarja dhe se do bënte gjithçka që ngjarja të sqarohet sa më parë. Ajo ngushëlloi familjet dhe kolegët e ushtarëve.”Kjo është një ngjarje e tmerrshme”- tha ajo gjatë fjalimit.Forcat amerikane nuk pranuan të jepnin asnjë koment. Kryeministri I Hesisë tha se ishte shokuar nga vrasja e dy ushtarëve. Ai i shprehu ngushëllime të thella familjeve të viktimave dhe tha se shpresonte që gjëndja e të plagosurve të përmirësohej.
Nga të dhëna nga zyra e kancelarisë , autobuzi ishte duke iu drejtuar aeroportit ushtarak amerikan të Ramstein. Këtë e vërtetoi zëdhënësja për shtyp e qeverisë vendore në Mainz. Kryeministri I Rheinland-Pfalz shprehu dhimbjen e thellë për jetët e viktimave dhe shtoi: “Ne do të bëjmë gjithçka kemi në fuqi për të mbrojtur amerikanët që jetojnë në Rheinland-Pfalz”-përfundoi ai.
Marrë nga FAZ. Katharina Iskandar, Frankfurt
Website gazeta Tema
Ende nuk dihet a qendrojn verpat e Islamikve prapa ksaj pune apo jo, prandaj te mos marrim perfundime te gutshme, mund te jete qdo kush aj qe e ka bere kete.Edhe po te jet, nuk jane te gjithe Islamiket Kosovar si ky jo, nje person nuk ben gjithe kombesin as shoqerin , prandaj nuk mund te pasqyrohet feja apo kombi me veprat e nje njeriut,apo une nuk dua te mendoj e as ta paraftyroj qe Islamiket Kosovar mund te arrin edhe deri ne kete pik. Ky per mua eshte i semur psiqik.
Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 02-03-2011 më 16:32
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Krijoni Kontakt