Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 63 prej 111 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1106
    ne kete forum duhet te ndalohet hyrja e maqedonsave dhe kosovareve, automatikisht. boll na u ca kokrra e Tr@pit sa here qe hyjm me lexu noi gjo tu na dal kta hajdaret mjekermuta bashk me ate fene e tyre te dhjer.

ca lypni ktu, shkoni ke forumisudanez.com ose te forumpakistanez.com, rrota tr@pin, u shkerdhyt me turkun sa ju deshi by0tha tashi duhet me duru edhe traplliqet qe thoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Citim Postuar më parë nga AskTheAnimals Lexo Postimin
    ne kete forum duhet te ndalohet hyrja e maqedonsave dhe kosovareve, automatikisht. boll na u ca kokrra e Tr@pit sa here qe hyjm me lexu noi gjo tu na dal kta hajdaret mjekermuta bashk me ate fene e tyre te dhjer.

ca lypni ktu, shkoni ke forumisudanez.com ose te forumpakistanez.com, rrota tr@pin, u shkerdhyt me turkun sa ju deshi by0tha tashi duhet me duru edhe traplliqet qe thoni
    Problemi nuk qendron te kosovaret dhe te shqiptaret e maqedonise (nuk thuhet maqedonasve!), por te shqipfolesit qe i shohin gjerat permes prizmit arab, islam, apo edhe atij te vatikanit. Kur do te marrin vesh shqiptaret se jane komb i vogel dhe para se t'ia qajne hallin Botes duhet te merren me hallet e veta fillimisht?!

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Prometeu2 Lexo Postimin
    Problemi nuk qendron te kosovaret dhe te shqiptaret e maqedonise (nuk thuhet maqedonasve!), por te shqipfolesit qe i shohin gjerat permes prizmit arab, islam, apo edhe atij te vatikanit. !
    Po ti me kë mbahesh? Nese nuk u takon njeres nga keto triave qe vet i ceke, sigurisht se ti i takon Beogradit apo Athines. Ec dhe sjellu ma mirë se nuk ka mbete qe ti tash ne kete forum ta rregullosh çeshtjen tonë, jep mendimin rreth temes ne fjale nese ke diçka e per ndryshe mos e trazo forumin.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Po ti me kë mbahesh? Nese nuk u takon njeres nga keto triave qe vet i ceke, sigurisht se ti i takon Beogradit apo Athines. Ec dhe sjellu ma mirë se nuk ka mbete qe ti tash ne kete forum ta rregullosh çeshtjen tonë, jep mendimin rreth temes ne fjale nese ke diçka e per ndryshe mos e trazo forumin.
    Pse duhet te jete nje nga keto te tria, a domosdoshmerisht ne shqiptaret duhet t'i takojme ndonjeres nga keto. Ne fund te fundit qejfi i Athines dhe Beogradit eshte qe ne te futemi ne keto shabllone.
    Meqe pyete une i shoh gjerat ne prizmin e Skenderbeut, qe lidhte aleanca e luftonte sipas nevojes, gjithmone duke mbrojtur ceshtjen shqiptare. Kujto luftat e shumta me Osmanet, por mos harro edhe ato me Venedikun per clirimin e Shkodres dhe Drishtit. Derisa t'i shohim gjerat permes prizmave te huaja do t'i kemi punet si i kemi sot.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Po Amerika i ka fajet per Afganistan!

se me kon une si Amerika, isha dal prej Afganistani e nuk kisha shpenzu leke e jete amerikaneve me i civilizu e demokratizu shpellaret leshpalare, po i kisha lan me jetu me dhi e me sjapa neper shpella.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    hot_prinz problemi eshte se Afganistani njehere ishte lene ne dore te afganeve (1989-2001) dhe ai ra ne dore te Telebaneve qe e shnderruan vendin ne vendtrajnim te Al Kaides. Amerika do ta le Irakun por kurre Afganistanin!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga semiri Lexo Postimin
    mund te flisni cfar te doni realiteti dhe drejtesia e vajzes se perdhunuar ne afganistan doli ne drite ,nuk kam kohe tu shkruaj te gjitheve sepse nuk meritoni pergjigje,.

ti frei mos valle duhet me ja kthy b.ethet amarikanit ose po jepja gruan se te cliroj prej serbit
    Te paskan leshu ilaqet krejt,ik more kok derr se ,nuk te ka mbet ty ti rregullosh problemet globale,ik shko leshoj bollicat se nuk koke ne terezi,po a vriten amerikanet bre depsyz ata qe e ben te pa munduren per te na shpetu,e sot del nje qmendurak dhe qon dor ne ta,amerikanet po bejn gabim se krejt shtetet arabe i kisha ber parkin rrafsh me tok,sepse nuk kan civilizim jan shtaz ata kur perdorin dhune ndaj grave te veta,ndaj femijve te vet e ku me qu ma larg.
    Shko e merri ilaqe e ik prej ketu se abnormal koke ik lahperi i zanave

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Akti i një individi nuk ndikon në miqësinë e thellë SHBA-Kosovë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara i bashkohet Qeverisë dhe popullit të Kosovës në dënimin e sulmit të të mërkurës në Frankfurt të Gjermanisë, që mori jetën e dy amerikanëve dhe plagosjen e dy të tjerëve- thuhet në një deklaratë të lëshuar nga kjo ambasadë.

“Mendimet tona janë me ata që u plagosën dhe familjet dhe miqtë e të gjithë atyre që u preken nga kjo tragjedi. Ne u shprehim ngushëllimet tona më të thella familjeve për këtë humbje”, thuhet në deklaratë.

Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë, në emër të popullit amerikan ka falënderuar Qeverinë dhe presidentin e Kosovës për deklaratat e tyre të ngushëllimit dhe të përkrahjes në këto çaste, duke thënë se janë “të vetëdijshëm se populli i Kosovës është gjithashtu i tronditur me këtë krim neveritës që është një fyerje për vlerat dhe traditat e popullit shqiptar”.

“Akti i një individi të vetëm nuk do të ndikoje në asnjë mënyrë në miqësinë e thellë dhe të qëndrueshme mes dy vendeve tona, ose në marrëdhëniet jashtëzakonisht të ngrohta dhe të ngushta të popujve tanë dhe qeverive”, thuhet më tej, ndërsa gjatë të enjtes dhe të premtes ftohet popullata për të nënshkruar librin e ngushëllimit në ambasadën e SHBA-ve në Prishtinë
    Jetoj ne Amerike me dekada, une, te gjith qe jetojne ketu e dine mire se per boten muslimane Amerika konsiderohet si armiku kryesor. Per Thacin se di se cfar mendimi ka, por e di se per Ternaven Ammerika eshte armike numer nje. Denimet e tij jane teper transparente per tu kuptuar. Ternava eshte fundamentalist, ashte anti-perendimor dhe eshte urrejtes. Pelegrinazhi i tij ne Fushe Kosove per ti dhene nderime Sulltan Muratit ne turben e tij tregon qarte se kush eshte ai. Mos harro, shqiptari Teodor Muzaka ashte vrare ne kete lufte e cila ishte lufte mes Turqise dhe koalicionit ballkanik, e jo mes Serbise dhe Turqise.

Une per ty nuk kam mendim se e perkrahe ate (ne baz te shkrimeve tua te deritanishme), por derisa nuk behet me gisht haptazi, se futja e e fanatikeve islamik ne shoqerine shqiptare, tolerimi i tyre nga politika dhe nje pjese e konsiderueshme e popullates shqiptare me fe muslimane, justifikimi i akteve terroriste, mbajtaja e anes se shteteve muslimane kundrejt perenedimit me len te besoj se kjo ideologji vdekjeprurese gjen toke pjellore ne trojet shqiptare, posacerisht tek shqiptaret e Maqedonise, por edhe ne Kosove dhe Shqiperi (me pak). Sulmet ndaj Kastriotit, Nene Terezes, faljet neper bulevarde, kercenimet si e imam Krasniqit, hedje bombe mbi themelet e kishes ne Prishtine, djegja e shtepise te Bajram (Gjergj) Kabashit rreth konvertimit te tij, flsin per vete. Poashtu, verehet nje far pro-turqizmi i theksuar, nje far nostalgjie per kohen otomane, qe tregon qartas se Haxhi Qamili eshte gjalle ne zemrat dhe mendjet e nje pjese te shqiptareve. Injorimi i ketyre shenjave, do te sjell sulme te kesaj forme dhe natyre, dhe do na bej dele e zeze e Europes.

P.S. I kam percjellur web-sitet dhe gazetat serbo-malazeze, dhe ne menyre sistematike kane raportuar per kete ngjarje, duke mos harruar te permendin e dhe rastin e vellezerve Duka ne New Jersey..

Pra, duhet prej fjaleve ne vepra....

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga semiri Lexo Postimin
    Ti hic mos ta nin k.ari se ku do shkoj dhe cfar de bej ,me kete tregon se je bi.th **** si ti si te tjeret, mbroni ca vrases dhe ushtri homoseksualesh.
    ,ndersa ti shko ne r.s.
    Ooooo simir,mo bre bac mos rri tu i sha njerzit,se more bac gabim e ki gjith diten,po shka koke trem more djal,a mos te ka kritiku vehabi qe ske punu boll e nuk ta kan qit rrogen a nashti dje te kan ba pagesen e tash ti duhet me shkelmu sa ma shum se tjetren pages ma von nuk ta japin,kallxo djalo se na te nimojm bacit,bahmi qetu nja 20-30 vet te forumit e ti japim ka 5 evra,e te bahen boll me ble asi milli te barbh e tani rrafshohesh per ni koh,se pe di bre bac qe paske met pa mill,e pasha bacin nuk bon mi sha hallkun,pse ti ke met pa at millin e mallkum.
    Nuk po e di a e ki veq per ate,se qe edhe jarani yt gimshe(agimi)qet muj nuk ja kan qit paret hala keta te vehabit,e ka hup dikun,nuk po e di ku,nashti tash edhe kti ja japin naj detyr si kti ukes,po dikuj nuk ja ma,se i kan than boll hangre hazer,tash duhet me vepru,se me ka pas than gimshe,qe nuk te shtin mu lidh me buma veq duhet me jav dhan krahin e kta tapin pare,po jooooo baco,po deshke edhe me u lidh me bume,ruju pasha bacin, se paret nji her te vin te shishme po kto pare ma von idhtohen e te bahet goja sedi qysh ma keq.hajt tung mos u nervozo.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Mos u merrni me ate qe thote njeri apo tjetri antar. Perqendrohuni tek tema. seimir dhe disa te tjere qe kishin ardhur apostafat nga forumi islamik nuk do jene asnjehere pjese e forumit tone. Elementa te tille nuk i perkasin as ambjentit tone virtual dhe as shoqerise se shendoshe shqiptare. Psikopate dhe njerez te semure ka patur dhe do kete gjithmone. Ata sic hyne ashtu dhe qerohen nga forumi. Pra do ju lutesha te merreshit me temen e jo me sulme ndaj njeri tjetrit.

Faqja 63 prej 111 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •