Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 14 prej 111 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 1106
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nga fytyra nuk u durkeka agresiv , ndoshta mos ka marr ndonje cik mill para se te bente atentatin :-D

Nqs figura e shqiptarit do varej nga kjo lloje fytyre , na morte lumi te gjithve .

1000 %. Jam i sigurt se ky nuk esht kosovare e kam ket insikt shum te fort per ti dalluar shqiptaret mbase kam njohur shume te tille edhe nga shqiperi?

Do ta shifni ne ditet ne vijim se ky person nuk esht nga kosova ky duhet te jet dikun nga Fieri Skarpare etj. Por shum i sigurt se ky nuk esht kosovare shqiptare nga kosova

E perseris se ka shum Azilant ne Gjermani dhe Angli nga shqiperi te regjistruar si Kosovare .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 02-03-2011 më 17:19

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    o njeri ky la 2 te vrare edhe dy ne gjendje te rende qe mund te vdesin. i pajisur me arme & thik mos e quaj vetembrojtje se le nam. cfare do qe te jet problemi dhuna nuk zgjidh gje. jane bere robt zot per nje fjale te vogel edhe direkt te marrin jeta. JETEN TA JEP ZOTI VETEM AI MUND TA MARRI.
    Une nuk dua ta mbroje,por une them se nuk duhet te ngutemi dhe te shkruajm budallalleqe,por duhet presum deri sa te mbaron procesi.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Nese nje person mua don te me sulmoj,apo dicka te ngjashem,pra une e kam jeten ne rrezik normal qe do te shti ne te,pa marr parasysh a eshte amerikan,shqiptar apo gjerman.

Une jam taliban apo?!!!
    Nuk je taliban,po lere ketu po u dhemb dhembi tjeterkund,siq e kane zakone te sulmojne,i benen temat lemsh vet,tani ankohen..

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    per mendimin tim tegjith ktyre kriminelve qe i urrejne ata qe nakan ndihmuar dhe edhe tani i ndihmojn shqiptaret duhet tu merret shtetsia komplet atyre dhe familjes se tyre dhe te debohen nga trojet shqiptare.

urgjentisht lusim sherbimin informativ te kosoves dhe shqiperise ti zbuloj te gjithe kta armiqe te kombit dhe te beje debimin e tyre.

ka shtete qe i pranojn me duare hapur si serrbija rusia etj.

Edhe kjo Frizura e keti Arif Ukes ka 20 vite qe nuk bartet me ne Kosove esht de mote tashme?

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin

1000 %. Jam i sigurt se ky nuk esht kosovare e kam ket insikt shum te fort per ti dalluar shqiptaret mbase kam njohur shume te tille edhe nga shqiperi?

Do ta shifni ne ditet ne vijim se ky person nuk esht nga kosova ky duhet te jet dikun nga Fieri Skarpare etj. Por shum i sigurt se ky nuk esht kosovare shqiptare nga kosova

E perseris se ka shum Azilant ne Gjermani dhe Angli nga shqiperi te regjistruar si Kosovare .
    opo keshtu qenke njesh per te gjetur se nga mund te jete tjetri vetem nga modeli flokeve dhe nga gjatesi ti, po shenjen e oroskopit te ketij tipit s'na e the? ca shenje mund te jete ky thua? si akrep duket, eh?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Nese nje person mua don te me sulmoj,apo dicka te ngjashem,pra une e kam jeten ne rrezik normal qe do te shti ne te,pa marr parasysh a eshte amerikan,shqiptar apo gjerman.

Une jam taliban apo?!!!
    O Disa
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

A ka moderator kjo tem ?

Si mund ti leni njerezit ti diskutojn foto qe postojn pa te drejtat e autorit ?!

Ncncncncn !!!!!!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    O Disa

Kush eshte ky ne foto?!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin

Hahahaha edhe un mendoj te njejten , kam takuar shume ne bregdetet Shqiptare kesi ftyra? por ne Kosove deri me sod asnjehere.

Mos te keqkuptohemi nuk kam qellim te ofendoj Shqiperin sepse e kam ne zemer por kjo qe them eshte e vertet.

Fytyra i duket si e Lek Plepit ashtut disi.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 14 prej 111 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •