Close
Faqja 8 prej 43 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 429
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Mercenarët serbë vrasin për Gaddafin

E mërkure 23 Shkurt 2011 16:11

“Serbët po na vrasin”, janë thirrjet e shumë libianëve në forumet në internet. “Qenë të luftës” serbë të paguar po luftojnë për Gaddafin nëpër rrugët e Libisë duke vrarë kështu përkrahës opozitarë. Lajmin e bën të ditur gazeta Alo e Beogradit, sipas të cilës serbët paguhen me dhjetëra mija dollarë për punën që e bëjnë.

Ata vijnë kryesisht nga vende të Afrikës, ku bëjnë këtë punë për një kohë. “Legjionarët serbë” janë veteranë të luftrave në ish-Jugosllavi. Ata ishin pjesëtarë të njësiteve policor e ushtarake. Ata janë angazhuar në kohë rekord, sepse njihen për vrasës profesionistë. Përveç serbëve në ndihmë Gaddafit i kanë ardhur edhe mercenarë rusë. /indeksonline/

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    nuk di sa eshte e vertete, por zera thone qe te vdekurit kane jane rreth 10.000 dhe te plagosurit 50.000...
    E TMERRSHME.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283

Ndersa ne komentet e gazetes Alo Novine folet se Gaddafi ju eshte kundershtu tere botes dhe permes kinezeve ju ka derguar nafte Serbise gjate Embargos per nafte me rastin e lufterave ne ish Jugosllavi...

Nje tjeter thote se interesi yne eshte qe Gaddafi te qendroje ne pushtet me qdo kusht, sepse ky nuk e pranon Pavaresine e Kosoves ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archicad : 23-02-2011 më 15:33

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga Archicad Lexo Postimin

“Serbët po na vrasin”, janë thirrjet e shumë libianëve në forumet në internet. “Qenë të luftës” serbë të paguar po luftojnë për Gaddafin nëpër rrugët e Libisë duke vrarë kështu përkrahës opozitarë. Lajmin e bën të ditur gazeta Alo e Beogradit, sipas të cilës serbët paguhen me dhjetëra mija dollarë për punën që e bëjnë.

Ata vijnë kryesisht nga vende të Afrikës, ku bëjnë këtë punë për një kohë. “Legjionarët serbë” janë veteranë të luftrave në ish-Jugosllavi. Ata ishin pjesëtarë të njësiteve policore e ushtarake. Ata janë angazhuar në kohë rekord, sepse njihen për vrasës profesionistë. Përveç serbëve në ndihmë Gaddafit i kanë ardhur edhe mercenarë rusë. /indeksonline/

Ndersa ne komentet e gazetes Alo Novine folet se Gaddafi ju eshte kundershtu tere botes dhe permes kinezeve ju ka derguar nafte Serbise gjate Embargos per nafte me rastin e lufterave ne ish Jugosllavi...

Nje tjeter thote se interesi yne eshte qe Gaddafi te qendroje ne pushtet me qdo kusht, sepse ky nuk e pranon Pavaresine e Kosoves ....
    Ketu ne gjuhen Serbe , qe mos te kujtojne tipat si "Kryqi i paqes" dhe "Anesti" qe eshte propagande :
    http://www.alo.rs/vesti/35945/Srpski...uvaju_Gadafija

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk di sa eshte e vertete, por zera thone qe te vdekurit kane jane rreth 10.000 dhe te plagosurit 50.000...
    E TMERRSHME.
    Nese E vertet Ketu duhet definitivisht intervenimi ushtarak. Dhe te qlirohet populli Libian niher e pergjithmon nga ky Qen, po dihet terheqje e menjehershme e jo per te ber Baza ushtarake

Edhe nje Lajm thuhet se Ministry i Drejtsis Libian thot se posedon prove se Gadafi kishte dhen urdherin per bombardimin e PanAm mbi Lockerbie Skoci.

Nga Twitter kjo fjali po perdoret

#Serb #Mercenaries fighting on behalf of Gaddafi.Same people who brought us #Srebrenica & Racak are back in action http://bit.ly/eNNpN5 sick
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 23-02-2011 më 17:24
    BAC, SU KRY

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Pse nuk intervenon Amerika ketu P.SH ??!!
    Ndoshta ka interes, ku me dite, le te provon fatin pse jo ?

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Pse nuk intervenon Amerika ketu P.SH ??!!
    Ndoshta ka interes, ku me dite, le te provon fatin pse jo ?
    Se sipas logjikes tuaj ajo do te nderhynte per tia vjedhur naften Libise. Keshtu me Irakun, asaj lirie qe nuk e mrrin vet me gjak, nuk ia din vleren. Keshtu jeni ju, qe edhe se Amerika e ndihmoi Kosoven te lirohet nga gjakataret serb, ju e urreni perseri Ameriken duke bere aleance me Al Kaiden. Me vjen turp qe njerez si ti i perkisni kombit shqiptar dhe qe e ndaj te njejten kombesi me ju.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Se sipas logjikes tuaj ajo do te nderhynte per tia vjedhur naften Libise. Keshtu me Irakun, asaj lirie qe nuk e mrrin vet me gjak, nuk ia din vleren. Keshtu jeni ju, qe edhe se Amerika e ndihmoi Kosoven te lirohet nga gjakataret serb, ju e urreni perseri Ameriken duke bere aleance me Al Kaiden. Me vjen turp qe njerez si ti i perkisni kombit shqiptar dhe qe e ndaj te njejten kombesi me ju.
    Qyyh budalla !!!
    S'i ta permendesh Ameriken menjehere kcejn.
    Une nuk e akuzoj Ameriken, por CIA-ne e cila luan me ndjenjat e njerezve.
    Faleminderit atij qe i dergoji trupat amerikane ne Kosove, eshte fakt une sot jam gjall nga ndihma e trupave te Amerikes.
    Ç'faje kane personat ne Amerike qe nuk jane ushtare ??
    Sepse t'i keshtu mendon se une akuzoj gjithe Ameriken.

Ç'ka kishe me thene t'i po te ishin te gjithe amerikanet musliman ?? Eeeee.

Citim Postuar më parë nga arber. Lexo Postimin
    Ketu ne gjuhen Serbe , qe mos te kujtojne tipat si "Kryqi i paqes" dhe "Anesti" qe eshte propagande :
    http://www.alo.rs/vesti/35945/Srpski...uvaju_Gadafija
    Arber!
    Gjendja ne Libi po trondit diplomacine americane e cila deshtoi per nje kalim te lehte te largimit te Gadafit. Ky eshte perbindesh, duhet ekzekutuar. Lidhja e serbeve me ceshtjen eshte jashte kompetencave te mia dhe mendoj se pa nje pozicionim te organeve kompetente nuk mund te flasim per pjesemarrje te serbise ne kete ngjarje, dhe nuk ka pse kujtoj une apo gjithesecili nga ne se lajmi eshte i rreme, apo propagandistik. 24 oret e ardhshme do te jene shume vendimtare per zgjidhjen e ceshtjes.
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Qyyh budalla !!!
    S'i ta permendesh Ameriken menjehere kcejn.
    Une nuk e akuzoj Ameriken, por CIA-ne e cila luan me ndjenjat e njerezve.
    Faleminderit atij qe i dergoji trupat amerikane ne Kosove, eshte fakt une sot jam gjall nga ndihma e trupave te Amerikes.
    Ç'faje kane personat ne Amerike qe nuk jane ushtare ??
    Sepse t'i keshtu mendon se une akuzoj gjithe Ameriken.

Ç'ka kishe me thene t'i po te ishin te gjithe amerikanet musliman ?? Eeeee.
    Po te ishte Amerika musliman ishin dokeur siç po duket sod Libia Iraku Libani Irani aganistani me Mentalitetin fetar Amerika eshte shummmmme large ketyre shteteve eshte e pa arriteshme per ato shtete te suneduesit Fetar
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 8 prej 43 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •