Close
Faqja 10 prej 43 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 429
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Ska cka lyp amerika atje do i regullojne vete punet ata. ashtu shqiptaret, nuk dine dhe krenohen me ameriken ,Zoti e bekofte ameriken qe cliroj ca frikacak nga serbet
    Admin hiqna kit flliqtihane prej forumit , hiqeni kit far Sheki51
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga Hyllien
    Un nuk njof shtet Musliman demokrat, përvec Turqisë ku perëndimi ka investuar goxha dhe ka qënë në kontakt me Perëndimin gjatë 500 vitesh të perandorisë Otomane.
    E kam cekur që problemi me vendet islame qëndron tek fakti se pas dekolonizimit adaptuan ose regjimet mesjetare të përfaqësuara nga monarkitë absolute ose modelin totalitar bolshevik. Por ajo që është e rëndësishme është se teokracia nuk mund të bashkëjetojë me demokracinë. Vendet Perëndimore kanë zbatuar reforma fetare dhe juridike, konkretisht ndarjen e fesë nga shteti - realitet i brumosur edhe tek filozofia e jetës së shoqërive europiane, jo vetëm në kontekst të thjeshtë juridik. Tek vendet islame reforma të tilla mungojnë, laicizmi mbetet fasadë për liderët totalitar dhe nga ana tjetër masat karakterizohen nga kriza identiteti. Nuk mund të instalohet një demokraci e mirëfilltë kur mungon një identitet i konsoliduar. Mjafton të shohësh flamurin kombëtar të Libisë që ka ndryshuar katër herë në katër dekada qysh nga dekolonizimi.

Tjetër aspekti i takon Turqia ku rolin kryesor për demokracinë që sot ajo gëzon i atribuoet reformave të ashpra sekulare të Ataturkut. Megjithëse Turqia përbën një përjashtim pasi nuk i takon pellgut arab.

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz
    Në demokraci nuk mohohet ekzistenca e mendimit kritik, pavarsisht nivelit të tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 25-02-2011 më 10:17
    relata refero

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Joooo nuk jam sheki ,po jam CHINO hehehe, e sheh cfar efekti jep kur vete perdorni 7 apo 8 nicka , Mafia perkujdesu per temen , lereni njerezit te shprehin mendimin e tyre te lire ,mos u beni komunista si gadafi dhe shoket e tjere,nese nuk te vijne mire fjalet e mija hic mos u fut ketu te diskutosh,nese eshte dikush per tu perjashtuar je ti bashke me shoket tuaj ,e din ti per cilet e kam fjalen

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Ska cka lyp amerika atje do i regullojne vete punet ata. ashtu shqiptaret, nuk dine dhe krenohen me ameriken ,Zoti e bekofte ameriken qe cliroj ca frikacak nga serbet
    Ty po te pyet dikush, apo ata shoket e tu te Vellazerise Myslimane?!

Ky e ka veq me provoku, shoku si me luftu ne te Kosoves me Serbine kur ajo ishte superfuqi ne Ballkan, ai me tankse e armatim modern e ne me kallashnikove. Hajde ti bonu trim, une po te sulmoj me automatik, e ti shko meso karate apo xhudo ta shikojme kush po fiton.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Cka eshte ka behet bree???

Hajt mos merziti, ashtu sic ka ardh ashtu edhe po shkon .... po thom se ndoshta shkon edhe me keq, ndoshta shkon sikur miku i tij Sadam Hyseni.

.. ne nje medium te huaj u thoshte se Gjermania ka nisur dy flota qe ti afroj nga ky shtet dhe NATO ka shprehur gatishmerine qe ta liroj popullin.

Zoti hajr e boft ..!
    Po cfarti Gjermanise ja paten gerdite luften gjate Luftes se Dyte Boterore. Amerika munet me bo dicka se sa per Evrope, u pa me luften e Kosoves. Iu thonin gjermanet amerikaneve se ne nuk dergojme trupa ushtarake jashte shtetit se e kemi pesu keq dhe e kemi te ndaluar me kushtetute, Klintoni iu thoshte se qitash jemi bashke, i dergojme trupat bashke dhe sulmojme bashke, mos u tutni.

Pasi paskan shku vrasesit e Milloshevicit me i ndihmu Sadamit, edhe une jam qe te intervenoje ShBA, vetem per ta shpetu popullin se jo qe kane nam te mire ata islamike.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Vëllezërit Musliman të Libisë: Përmbysja e Gadafit u afrua

Sulejman Abdul-Kader udhëheqësi i Vëllezërve Muslimane në Libi, tha se të gjitha kategoritë e njerëzve të Libisë janë bashkuar për të imponuar vullnetin e tyre, për të shpëtuar njerëzit, dhe për të çliruar Libinë nga shtypja e regjimit të Gadafi. Populli është ngritur për arritjen e një të ardhme të ndritur për vendin nën frymën e institucioneve dhe të demokracisë së vërtetë. Ai sqaroi gjatë një bisedë telefonike me televizjonin arab Al-Jazeera nga mërgimi në Zvicër se njerëzit lëvizin, dhe synojnë për të krijuar një shtet civil. Një ligj që respekton të drejtat dhe liritë e njeriut.

Ai denoncoi hezitimin e komunitetin ndërkombëtar për të marrë qëndrime të qarta kundër brutalitetit të Gadafit. Ai theksoi se fitorja e popullit të Libisë është e qartë, dhe e sigurt duke kërkuar durim nga revulucionarët për të vazhduar në luftën kundër tiranisë.

Levizja e Vëllezërve Muslimane ka qenë e ndaluar ne Libi gjatë sundimit të Gadafit, shumë nga Vëllezërit Musliman janë burgosur internuar dhe vrare, ndërsa shumë të tjerë janë detyruar të largohën ne mëgrim. /mesazhi/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    per ato shtete te suneduesit Fetar
    Mas paku fetar

Fetaret janë ata te cilet po i rrëzojnë keta sundues
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Al Arabiya: Rreth 10 mije te vdekur në Libi

Sipas Televizionit Al Arabiya ka rreth 10 mije te vdekur në Libi dhe mbi 50 mijë të plagosur. Televizioni raporton qe Ghadafi ka urdhëruar gjithashtu bombardimin e puseve të naftës, por pilotët nuk kanë zbatuar urdhrat.

Një video e shpërndarë nga Onedayonearth tregon varre masive përgjatë vijës bregdetare pranë kryeqytetit libian.

Një ish-agjent i CIA-s, ka raportuar se mesazhi i Ghadafit është “ose Libia do vijojë me mua, ose pa mua dhe e shkatërruar”.

Varrezat masive në Tripoli:

/mesazhi/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Djali i vogël i Gadafit i bashkohët protestuesve

Djali i vogël i diktatorit Libian Muaemer Gadafit iu bashkua protestuesve në lindje të Libisë gjersa tërbimi ndaj babait të tij vazhdon të rritet.

Raportohët se Seif ul Arab, djali i vogël i Gadafit, i cili ishte dërguar nga babai i tij të bashkëpunojë me focat e sigurisë për të goditur protestuesit pro-demokracisë iu bashkua atyre gjatë ditës së sotme( të enjten), duke thënë se babai i tij ose do të vetëvritet ose do të ikë në Amerikën Latine.

Sipas raportimeve djali i vogël i diktatorit kishte mbështetjen e trupave luftarake dhe po ashtu posedonte paisje ushtarake më të cilat do të goditëshin protestuesit. /mesazhi/
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Mas paku fetar

Fetaret janë ata te cilet po i rrëzojnë keta sundues
    Une nuk besoj se dote Demokratizohen keto shtete keto dote kene nje te ardheme jo te planifikuar ne demokraci sepse dote sundoj Sheirati

Gimche ne mes te Demokracis dhe Sheiratit cilen e kishe zegjedhur per te jetuar ????
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 10 prej 43 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •