Close
Faqja 6 prej 43 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 429
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Nuk është aq e thjeshtë ndërhyrja nga jashtë pasi cënohet sovraniteti Libisë. Gaddafi është një lider vendas me gjithë psikopatinë e tij dhe jo një forcë e jashtme pushtuese që ka shkelur të drejtën ndërkombëtare.
    E kuptoi qe nderhyrja nga jashte eshte problematike,por ne kete rast eshte e domosdoshme,nese nuk nderhyhet bota do te tmerrohet e me von edhe te pendohet si ne rastin e Ruandes dhe Bosnes.
    Gadafi ka ardhe ne pushtet me dhune dhe vetem me dhune do te largohet,ne Libi mund te intervenohet me mandat te KS te OKB ose pa mandat te OKB si ne rastin e Kosoves.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    me shume se 1000 te vdekur nga bombardimet.

ka bere te ditur presidenti i komunitetit te botes arabe ne itali i cili eshte ne kontakt te vazhdueshem me disa deshmitare ne libi.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    me shume se 1000 te vdekur nga bombardimet.

ka bere te ditur presidenti i komunitetit te botes arabe ne itali i cili eshte ne kontakt te vazhdueshem me disa deshmitare ne libi.
    duhet te nderhyje nato
    ne libi ka shume fise me origjine shqiptare

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky eshte lideri i Libise, nje diktator i tipit islamik. Ky i pat shpalle xhihad Zvicrres para do kohe se kjo e fundit i pat ndalu ndertimin e minareve. Ky me heret ishte i perfshire ne akte terroriste islamike. Kryetari mbret i Libise Muhamer Ghadafi nuk iu pat frikesu as Amerikes, deri sa kjo e fundit ja pat ngrehe pak veshet. Ta shohim cfare do te ndodhe tani.

Tani ne Libi ka trazira qe nja 6 dite, ushtria dhe besniket e Muhamer Ghadafit kane shtire me arme te renda ne protestues, perfshire ketu edhe ata qe shkonin per t'i varrosur te afermit e tyre te vrare po nga Gadafi. Libia eshte me territor me i madh se Egjipti, por me i vogel se Algjeria. Dhashte Zoti qe keta popuj te lirohen nga terrorizmi fetar dhe nga diktatoret qe i kane zgjedhur here vet, e shpesh here iu jane imponuar.

http://www.msnbc.msn.com/id/41689225...ideastn_africa
    Ky fare diktatori eshte i edukuare ne dy kuzhina te rrezikshme per njerezimin. Si pionir i Titos dhe si organizatore i disa akteve terroriste.

Te gjithe udheheqesit diktatoret e shteteve arabe duhet te varen ne litare. Islami dhe diktatori nuk ecin paralel.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Kosovarët në Libi qëndrojnë të bashkuar

E marte 22 Shkurt 2011 11:31

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës përmes një komunikate për media thotë se është në kontakt me shtetasit e Kosovës të cilët gjenden në Libi. Sipas MPJ-së, nga atje njoftohet se shtetasit e Kosovës, kryesisht studentë, janë mirë.

Në njoftimin e MPJ-së më tej thuhet se në qytetin e Bengazit të gjithë shtetasit e Kosovës, ashtu siç po veprojnë shumica e shtetasve te huaj janë tubuar në familje libiane dhe në kushte të lëvizjes së vështirësuar janë mirë.

“Për shkak të gjendjes së vështirësuar të gjitha shtetet po hasin në vështirësi për evakuimin e shtetasve të tyre. Ministria e Punëve të Jashtme ka autorizuar ambasadat e Republikës së Kosovës në Evropë dhe ambasadën në Turqi që të nisin me procesin e evakuimit të shtetasve të Kosovës nëpërmjet rrugëve ajrore dhe detare”, thuhet në njoftim.

Ministria e Punëve të Jashtme shprehet se është në kontakt me vendet tjera në përpjekje për të shfrytëzuar mundësitë për të evakuuar shtetasit e Kosovës nga Libia.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Dr. Jusuf el-Kardawi: Muamer el Gadafi të vritet

Mbrëm nëpërmjet kanalit Alxhezira Dr. Jusuf el-Kardawi iu bëri thirrje të gjithe popullit të Libis t’i bashkangjitën protestusve dhe kërkoi nga policia dhe ushtria të mos i përfillin urdhërat e tij por të respektojnë popullin e tyre e mos të qëllojnë mbi ta.

E marte 22 Shkurt 2011 8:59

Dr. Jusuf el-Kardawi tha atë që është duke bërë Muamer el Gadafi është krim dhe vrasja e tij lejohet kush do qe ka mundesi ta vrase le ta bëjë . Gjatë ditës së djeshme qyteti Tripoli u bombarduar me aeroplan ushtarak. Ai akuzoi heshtjen e qeverive dhe organizatave arabe duke mos i dalë në ndihmë vëllezërve të tyre ne Libi.

Gjithashtu tjetër djetari Ali Salabi bëri thirrje ushtrisë Tuniziane dhe Egjiptiane që tiu dalin në ndihmë vëllezërve të tyre në Libi duke u ofruar ndihmë më ushqim dhe medikamente.

Këtë luftë është duke e udhëheq Gadafi me mercenarë afrikan kundër popullit të vetë. Raportohet se mbrëm 16 aeroplan bartës kanë zbritë mercenarë të tjerë./mesazhi/

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    958 dëshmorë dhe 6 mijë të plagosur deri më tani në Libi

http://www.mesazhi.com/modules/news/...0ne%20Libi.jpg

Në provincat lindore të Libisë po ndodhë gjenocid dhe masakër e pa parë. Raportohet se deri më tani janë plagosur 5900 persona ndërsa 958 kanë humbur jetën. Dëshmitarët nga trazirat raportuan se po qëllohen qëllimisht gra, fëmijë dhe të moshuar me plumba. Autoritetet Libiane kanë izoluar vendin nga bota e jashtme.

Organizatat për të drejtat e njeriut reaguan dhe dënuan heshtjen e botës arabe si dhe të mekanizmave ndërkombëtarë për krimet që po kryhen në Libi nga Gadafi dhe mercenarët e tij.

Gadafi bëri një paraqitje të shkurtër në TV ku deklaroi vetëm një fjali: “Jam në Tripoli e jo në Venezuela".

Eshte per t'u cuditur botkuptimi i myslove.... fajin e ka USA per cdo anomali ne vendet arabe, bile fajin e kishte USA dhe ne Kosove .. pra myslot shqipfoles duheshin zhdukur sipas llogjikes se tyre nga serbet dhe nuk duheshin ndihmuar nga USA(ndoshta kane te drejte). Tani qe vendet islame morren zjarr te ngelur ne meshiren e fatit po shohin se Allahu nuk po i ndihmon keshtu qe po i drejtohen USA e cila do apo nuk do, do te ndihmoje sepse care per njerezit pavaresisht.
    Libia ashtu si gjithe vendet islamike eshte nje shtet androkratumenist, ku femra apo tjeterbesimtari jane jashte cdo ligji(praktikisht).
    Revolucioni eshte zgjidhja per clirim nga diktatura islame dhe ajo politike e nderthurur me te.
    Mendimet e tjera jane te mangeta.
    Paqja po nrdit vendet islame dhe bota po fillon te marre pamjen e vertete, ate qe meriton.
    Jam i hidheruar per victimat ne Libi, por paqe pa lufte e viktima nuk ka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kryqi i Paqes : 22-02-2011 më 14:32
    Paqe!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Eshte per t'u cuditur botkuptimi i myslove.... fajin e ka USA per cdo anomali ne vendet arabe, bile fajin e kishte USA dhe ne Kosove .. pra myslot shqipfoles duheshin zhdukur sipas llogjikes se tyre nga serbet dhe nuk duheshin ndihmuar nga USA(ndoshta kane te drejte). Tani qe vendet islame morren zjarr te ngelur ne meshiren e fatit po shohin se Allahu nuk po i ndihmon keshtu qe po i drejtohen USA e cila do apo nuk do, do te ndihmoje sepse care per njerezit pavaresisht.
    Libia ashtu si gjithe vendet islamike eshte nje shtet androkratumenist, ku femra apo tjeterbesimtari jane jashte cdo ligji(praktikisht).
    Revolucioni eshte zgjidhja per clirim nga diktatura islame dhe ajo politike e nderthurur me te.
    Mendimet e tjera jane te mangeta.
    Paqja po ndit vendet islame dhe bota po fillon te marre pamjen e vertete, ate qe meriton.
    Jam i hidheruar per victimat ne Libi, por paqe pa lufte e viktima nuk ka.
    Mire o elinokton, pra nuk eshte i Amerikes Gadafi.
    Por, pse nuk e vrasin kete dreq ?? Ndoshta ka vepruar drejte ?

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Gadafi eshte shume me i keq se Mubaraku. Pa nderhyrje nga jashte populli se rrezon dot.

Faqja 6 prej 43 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •