BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Nuk di qka e keni marr kaq ngat zemres kete her ajoo ton kohen e ka perdor at fjali edhe kerkush nuk ka reagu,mos te ishin kon nderkombetaret ne kuvend edhe po t'mos kishte kamera jom e sigurt qe 90% t'kuvendit kishin reagu edhe nuk e kishin lon me vazhdu...amo tash duhet mi plotesu standardet vetttt kena pranuuu mi trajtu mire minoritetet duronii tash.....
BTW....ajo femen se meriton mu kon atyy e asnjo i nacionalitetit te saj.... :S
"Effort creates intelligence."
As vllau i bacit spo ban zo,i ka ra mir edhe atij hije m'hije,nejem nej.Kshyrne UKI-A i vogel dul tap tap e zuni ni ministri ne emer te babes vet ,edhe vllau i bacit me dal kish rregullu naj sen .
Sinqerisht po te pys e ke percjell dje kuvendin e Kosoves?!!
Po a e di more Llapi qe kur e ka then kete fjale kjo rada trajkoviq,deputet e vetevendosjes nuk kan qe ne Parlament sepse ata me here kan dal nga parlamenti,po ti qe je tosh....nuk ke lidhje dhe qe ke nje urrejteje te madhe ndaj VV shkrune ketu budallalleqe turp.
Ku ishte Gj Washingtoni qe nuk reagoj?!!
Pra injorant mos gabo me shkru fjal palidhje,sepse jam une ai qe ti qes genjeshtrat ne shesh,pra trus..palo...
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Kosova me presednik pse po ju vjen inati sidomos pe de ke,s keshtu e kemi lype keshtu e meriton ky popull se nuk e shtin ne funksion trurin per produktivitet pozitiv po per interes materjal, e gezofshim tani te gjith presednikun se gjith jeta na shkoj me ta.
- NE KRYE ODE POLARI NAQALLNIKU GJANARI E SHUMARI E NE BISHTE TE DERES SHQIPTARI RUTINE 100 VJEQARE.
Ndryshimi i pernjehershem i nje shoqerije eshte progres i kaosit
Përshëndetje Mona.Lisa. E ka përdorur në partinë e vet serbe, por kjo pikërisht në ditën e konstituimit të parlamentit e tha mu në Kuvendin e Kosovës dhe atë në mënyrën më poshtëruese dhe e tregoi edhe një herë atë mllefin e saj shovinist. Se ajo tha edhe gjera të tjera: ta zëmë Jakupit ia bëri me gisht e i tha: unë nuk jam "zoj", por unë jam Trajkoviq. Pastaj zuri në gojë edhe gjera të tjera duke thënë se "Taqi" ( se serbët nuk e shqiptojnë dot shkronjë "th" - që nënkupton Thaçi ) nuk është kryeministër imi dhe nuk e pranoj fare këtë qevri me njerëz që i kanë duart e përlyera... etj etj
po e përfundoj këtu se më thërrasin nxënësit për libra. Besoj ta vazhdoj më vonë....
respekt.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
E cfar pritet o Z.Projekti,te gjuajn me gjesende kete Trajkoviqken a?Jo zoteri shum mire bene deputetet,por jo edhe kryeparlamentari,te cilit Ju drejtua me gisht!
Jame femer vet,por te me drejtoj gishtin kercenues dikush tek hunda,mos me pas cka me i bere,ja kisha kashu me dhembe at gisht!(Shaka kjo e dyta)
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Kisha dashur te isha vetem nje ore dje aty,vetem te ia tregoja ku e ka vendin ajo lopa e injoruar..![]()
Përshëndetje e panjohura. Nuk e paske lexuar postimin e parë. ATje e kam dhënë sqarimin: Ti thuhej zyrtairisht jo rrugacërisht: Zonjë të paska mbetur sahati mbrapa. Ka kaluar koha e Kosovo i Metohija. tash je në Republikën e Kosovës... ( sepse kështu nuk kishin rrezikuar asgjë. As ndërkombëtarët nuk kishin reaguar, sepse ajo e para theu rregullat e lojës )
Ndërkaq ka pasur reagime nga deputetët ( të cilët sa duket u binin tavolinave ), por pikërisht ky reagim i tyre më ktheu në vitet e nëntëdhejta kur mospajtimin tonë e shprehnim duke u rënë çelësave e kazanave...
Për ato tjerat mirë kanë bërë që nuk kanë reaguar se ato u drejtoheshin individëve, por me këtë Kosovo i Metohija fyhej një komb i tërë.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt