Close
Faqja 59 prej 86 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 852
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Jooooooo joooooo le mos me ben me qesh Rrenjët dhe gjenet e nje shqiptar si ti,... i gjejmi tek majmunat Kjo edhe verehet ne sjelljet e tua inumane.
    Hahahahahah lere se e bene lemc djalin , sigurisht nese bejme nje analize tek chinoja me siguri del gjak majmuni edhe ate nga ai i madhi ORANGUTANI

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Jooooooo joooooo le mos me ben me qesh Rrenjët dhe gjenet e nje shqiptar si ti,... i gjejmi tek majmunat Kjo edhe verehet ne sjelljet e tua inumane.
    Mos u bo budalle! Paramendo mundohesh krejt jeten me i hi n'qejf Allahut e ne fund ta jep ate argumentimin tim. Te thote si nje bouncer (roje dere): Ti je pasardhes i kaurreve, s'ke vend ne Parajse. E une tuj t'prite te Ferri me hi bashke Kujdes qysh shkrun me mu, se e di shka t'boj atje....

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Hahahahahah lere se e bene lemc djalin , sigurisht nese bejme nje analize tek chinoja me siguri del gjak majmuni edhe ate nga ai i madhi ORANGUTANI
    Pse une si oran utani? Une s'jam kreator i tyre, por Allahu (qysh ju meson feja).
    Produkti i pergjan kreatorit, se paraqet vepren e tij.
    Une vec kaurra kisha kriju mu pas kone Zoti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Me falni qe ju pyes publikisht mos valle tema eshte CHINO vs ALL-LLAHU ??

e shoh qe Chinoja ka problem me Allahun hehehe.

hajde chino hajde ,

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

hajde chino hajde ,
    Oj petull, ja nise mu petullu a?
    Hajt cike se shlyhen prej moderatoreve prape.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Fraze pa kuptim! Ne asnje vend nuk kam thene se logjika qenka e "larte" e qe ti nuk je ne gjendje te kuptosh......Eshte shume e thjeshte logjika: Nese ti me akuzon pa prova, atehere je ti qe duhet te pergjigjesh para ligjit. Qarte??!! !
    ...me ke keqkuptuar, fatkeqsisht nuk jam poet qe ti thur fjalet ashtu qe te jene te kapshme....kurse si inxhinjer jame njeri objektiv dhe flas ne shumicen e rasteve ne pike faktive pa mos hedh hark te madh kuptimi.....sic duket nje kombinim fatal per debatin ketu........sidoqoft, kete kam nderment te te sqaroj:

Perzoni ne fjale eshte "hajduti".......i cili per motive qe vetem ai i din, ben VJEDHJE....ne kete veprim eshte i vetedijshem, ose edhe nuk eshte i vetedijshem, por heret a vone do te vereje se ka bere "vjedhje", qe sipas "moralit" te vet eshte nje gje e shemtuar dhe jo e civilizuar....mvaresisht nga kurajoja e tij perzonale mund te kerkoj per kete falje ose jo. Kjo eshte pak a shum "fotografia" ime qe kam mbi zoteriun ne fjale !!!

1) Nese zoteriu kete e ben pa vetedije, ai nuk llogjikon, sepse kjo llogjike ka defekt ( ketu e kisha fjalen per llogjiken, pasiqe ti diku me heret me sqarove, se ke mendimin mbi zoteriun, se posedon llogjike te mprehet).

2) Nese zoteriu kete e ben me vetedije, atehere aty ka nje prapavije politike.

Per mua qendrojn punet shume qart, ndash pika 1 ndash pika 2 jane per ti hedhur posht ne nje diskutim te mirefillt, sepse mbi ato baza nuk mund te zhvillohet diskutim, por vetem polemik dhe te shkaktohet huti ne mesin e njerezve. Une anoj me shume ne piken 2, pasiqe kam verejt nje ngecje ne diskutim........injoranca eshte aram numer 1 e tipave te tille....

Nuk eshte detyre a e jotja aop e imja te marrim persiper barren e ndergjegjes se personave te tjere.....e ta leme me kaq!
    Sa per ate frazen me te kuqe, kam frike se nuk ka pike kuptimi,te pakten ne shqip!!
    .....kausal.........e shtyp gazin, automjeti mer shpejtesi.....vepra A sjell ne vepren B, dhe keshtu me rradhe....
    Ate qe sqaroj une quhet "multikausalitet", ku ngjarje te ndryshme kane nyje njera me tjetren dhe mvaren ndermjet, ajo qe nga ata rrezullton perseri ka nyje me rezulltate te te njejtit rreth....dmth. pak a shume, gjith natyra e "te menduarit" duhet te jete ne nje kornize, per te ardhe ne ato perfundime ne te cilat i nxjer nepermjet gjuhes ne pah.....kjo deshmon nje "ngushtesi" mendore, dhe nje "mvaresi" psikollogjike...........nje njeri me mendime te tilla NUK ESHT I LIRE !!!, a je ti "jarigas" njeri i LIRE ???, mendon se je i LIRE ???, shpirterisht a ndihesh i LIRE ???

Ky eshte kuptimi i fjales "dogme", qe ti me sa duket nuk e dije!
    ...nese une e shkruaj "kuptimin", pse atehere mendon se nuk e dij se cka mendoj ????, natyrisht se eshte "dogme", dhe se ketu me verteton ate qe shkruaj me lart mbi zoteri chinon.............zoteria pret "prova" nga zoti, duke e dijtur (ose mos e dijtur), se nuk mund te ket nje prove te tille.....

Kjo vlen vetem per besimtarin....historia e fese eshte e mbushur me shembuj besimtaresh qe kerkonin nga profetet prova........huq edhe kjo!!
    ...perkundrazi !!!...prova mbi ekzistencen e Zotit ka kerkuar nje perzon drejtperdrejt, ai ka qen profeti Musa.....Zoti ja ka shfaqur vetem nje "veper", dhe ai e ka humb vetedijen.......profetet tjere kane shfaqur "mrekulli" per te vertetuar misionin.....aftesite e te menduarit arrijn deri ne ate shkalle, qe te perfundojn, se NUK KA PROVA te kesaj natyre per ekzsistencen e Zotit dhe njekohesisht shfaqin "besimin" ne nje "fuqi" te panjohur.........kurse chino i kerkon ato.......dhe goja se i ka gjet, pasiqe ai edhepse e "provokon" Zotin duke e share e ofenduar, Ai nuk e ndalon........ndoshta imagjinon "prezencen" e Zotit ne nje forme banale, si psh. ti bjer Zoti me shuplak, apo tja leshoj nga lartesia nje grumbull gurre, apo dicka ne kete sens.....

Me te njejten logjike edhe gjithe puna e egzistences se Allahut eshte thjesht nje "hamendje"!! Eshte pikerisht kjo qe thote chino, nese nuk e ke kapur.....te njejten logjikee qe perdor ti si besimtar per egzistencen e Allahut , mund ta perdore edhe chino per te kunderten!Qarte?
    ...nuk ke te drejte.........chino nuk e MOHON ekzistencen e zotit, ai e mohon ekzistencen e ALLAHUT (sepse Ai nuk i nderpret kur ai ofendon) !!!, defekti qe akoma nuk e vereni....une nuk e mohoj ekzistencen e Zotit, cilin emer te kete Ai.....ketu hyn ne pyetje aftesia intelektuale e nje njeriu !!!, une nuk flas per "islamin" apo "krishterimin"....perkundrazi, une jam kausal ne mendimet....nuk bej hamendje, dhe nuk sillem ne rreth....dhe te kesh te garantuar, edhe po te sillesha ne rreth, kete do ta kishe verejteur e moti kohe do te isha drejtuar (nuk e shoh vetveten imun ndaj kesaj, sa per dijeni ).

Ndoshta eshte ashtu si thua ti dhe kjo nuk i nderon myslimanet!
    Po te me kishe njohur me pare do te kishe lexuar edhe ndonje "vetekritike" timen ketu ne forum.....kjo fale qenjes time jo-mysliman!?
    .......kete kapital jeni duke e humbur.......e veren ???, nuk keni nxjer aspak dobi, edhe pse ne duar e keni patur ca kohe......ku eshte pra defekti per kete ???, ne doktrikne kishtare ndoshta ???

Kete e pata kuptuar dhe eshte pikerisht ne saje te atij ambienti qe nuk je ne nivelin e gimches me shoke!!
    Mandej, eshte per kete qe une jam duke debatuar me ty(ti perbrenda je akoma shqiptar)....
    ......nje perparesi e ka islami per c'arsye nuk mund dot tjeter ideologji tja haje petllat.......e edukon nje shpirt ne "individualist" te persosur.........se i thot, O JAHU, une ta dij edhe te fshehten me te imet ne zemren tende, te miren dhe te keqen........dije, se me ke me afer se damarin e qafes....

Pra, shqiptare jemi ca kohe..........por "NJEri" jemi pergjithmone....shih cfare imagjinate shfaqet ketu....edhe vet fjala shqipe te deshmon kete....jemi NJE....

I kemite gjithe paragjykimet, jane rruget neper te cilat ecen mendimi yne! Pa paragjykime, nuk mund te "logjikojme"....eshte çeshtje tjeter pastaj se sa jemi te afte te shtrojme rruge te reja te mendimit per tu pershtatur me ndryshimet e mjedisit: quhet evolucion i mendimit!
    ......shprsoj se "mendimi" te eshte evoluuar permbi shkalles se "paragjykimit", per te debatuar "lire", duhet te jesh edhe i "lire"....

Te lutem, mos perdor fjale qe nuk kane kuptim.....thuaj thjesht qe nuk e ke kuptuar dhe une shpjegohem prape!
    E ke me lart shpjegimin.......lexò ne fjalor per fjalen "dogme"....
    Tungjatjeta!
    Perforcimi i "analfabetizmit" te pejgamberit te muslimaneve ne debate ka te beje me akuzat qe i behen atij kinse ka "kopjuar" dhe "adaptuar" islamin nga feja e krishtere......asnjehere ne rrethana tjera nuk eshte perdorur !!!, per kete te thash se "mendimi" yt nuk ka "force" argumenti.

flm
    albanish by nature

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

hajde chino hajde ,
    Deri me tani: 8 me 2.
    E di per ke!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    He Chin Prevaranti

TE VJEN VLLAD NGA MRAPA A

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    O Nuh, dy pyetje i ki:
    A pi kap ket shkrim mi analizu edhe ni here a po ki qef me t'tregu une se s'ki thonke kurgjo hic?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    He Chin Prevaranti

TE VJEN VLLAD NGA MRAPA A
    Te tregoj kur te me tregosh kush te ka thene se ne shqip ka fjale "vllad" ose "prevarant".

Faqja 59 prej 86 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •