Close
Faqja 9 prej 86 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 852
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778
    kush e ka shkruar kete teme per Nene terezen, qenka jo vetem anti-shqiptar, por dhe nje radikalist i ndyre, i cili meriton te jape llogari . Nuk duhet qe nje shqiptar qofte dhe i komunitetitmysliman te shprehet keshtu, sepse ne rradhe te pare shenjtorja eshte shqiptare, ne rradhe te dyte ajo ishte besimtare, ne rradhe te trete ajo respektohet nga bota.
    Arroganca e radikalisteve te tille kerkon nje pergjegjesi qytetare-si reaksion

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Mire, a me tregon se a eshte duke i ndihmuar popullit te vet Shefqet Krasniqi?
    Mos e pyet per Shefqetin por per A.s Muhamed qe ka masakruar gra e femije dhe keta sot i kendojne ilahi, mbajne emrin e tij, e vleresojne me shume se gjithqka ne jete.

Ja kush eshte e verteta dhe ta bejme nje paralelizem sipas konceptit taliban:

- Nene Tereza duhet shkoj midis ferrit " vetem se ka ndihmuar femijet jetim dhe ka luftuar varferine"

- A.s Muhamedi duhet shkoj midis parajses "qe ka luftuar fise arabe, persiane etj. e duke bere shume krime ndryshme"...(sigurisht ka pasur edhe disa ane te mira ashtu sikur Enver Hoxha apo diktator tjeter qe kishte kohen e Komunizmit).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 07-02-2011 më 15:23

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Mire, a me tregon se a eshte duke i ndihmuar popullit te vet Shefqet Krasniqi?
    Dr. Shefqet Krasniqi i ka ndihmuar popullit qysh në vitin 1998 kur e la familjen dhe ndërpreu studimet për t'ju bashkuar UÇK-së, luftoi në Brigadën 138 (më vonë u quajt Agim Ramadani) në Koshare.

Ka zhvilluar shumë aktivitete humanitare duke iu ndihmuar familjeve të deshmorëve, jetimëve dhe invalidëve të luftës.

Ja linkun ku munde te shihen ndihmat qe i ka derguar familjeve te deshmorve.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Në 2009 ky imam ka thënë se: 'Nënë Tereza duhet të digjet në ferr, sepse ajo nuk ishte muslimane'.
    Nqs shkuarja ne parajs apo ferr varet nga bindjet tona fetare , te gjithe do bekemi lufte me zjarrin.
    Fal zotit nuk na vjen e keqja nga fjalet :-d
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Dr. Shefqet Krasniqi i ka ndihmuar popullit qysh në vitin 1998 kur e la familjen dhe ndërpreu studimet për t'ju bashkuar UÇK-së, luftoi në Brigadën 138 (më vonë u quajt Agim Ramadani) në Koshare.

Ka zhvilluar shumë aktivitete humanitare duke iu ndihmuar familjeve të deshmorëve, jetimëve dhe invalidëve të luftës.

Ja linkun ku munde te shihen ndihmat qe i ka derguar familjeve te deshmorve.
    http://www.youtube.com/watch?v=jRe2RIkB-Cs
    Qe paska luftuar me UCK s'ka asgje per tu mburrur, ai eshte njesoj si krejt Kosovaret e tjere qe luftuan dhe tani nuk u degjohet zeri, vazhdojne jeten normalisht pa pas nevoje me e shpall me altoporlant.

Nga ana tjeter, shoqata qe mban emrin Nene Tereza ka ndihmuar dhe vazhdon te ndihmoje shqiptaret me te varfer, sic bente Nene Tereza sa ishte gjalle.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Nuk qendron aspak ajo që thua.
    Ma jep një fotografi të Nënë Terezës me flamurin shqiptar?!
    Ma jep të paktën një ligjerim shqip të saj, por pa manipulime dhe jo duke lexuar fleta që improvizohen në të gjitha gjuhët e botës sikur urimet e Papes për Krishtlindje?!
    Ma jep të paktën një dorëshkrim të saj në gjuhë shqipe?!
    Ajo kur u pyet cilit komb i takon, tha i takoj Krishtit?! Kulturë antinacionaliste, prapë skam asgjë kundër saj, mirëpo nuk çmohet si figurë kombëtare, sepse edhe këtu në forum edhe jashtë forumit, kjo figurë gjoja kombëtare has në kundërshtim nga një pjesë e madhe e shqiptarëve, pra smund t'i përfaqsoj shqiptarët një person i/e cili/a nuk gëzon respektin e tërë kombit. Personalisht e respektoj dhe e çmoj lartë kontributin e Nënë Terezës nën flamurin kristian dhe për Krishtin, sa i përket Çështjes Kombëtare, asaj të shqiptarëve në Kosovë, Çamëri, Iliridë etj. vlerat e saja janë zero. Sepse nuk ka kontribuar në kauzën kombëtare.
    Ne fakt, jane argumetat e tua qe nuk pijne uje.

Ti dhe ato qe kane ide si te tuat nuk keni te perbashket vlerat me shumicen e shqiptareve, te cilet nuk i pengon qe nene Tereza nuk ka dale ne foto te beje tifo me flamurin shqiptar per ta dashur dhe respektuar ate.

Ajo, sic ta thashe, eshte figure kombetare sepse ajo na perfaqeson ne vlera me te mira qe ne kemi dhe duam ti kultivojme, dhembshuria, ndihma pa interes, perkushtimi ndaj Zotit dhe te tjereve.

Ajo perfaqeson gjerat e mira qe behen kur besimi vihet ne sherbim te Zotit - duke dashur fqinjin si veten - dhe jo kur besimi/feja perdoret per interes monetar apo politik, si keto fetarucet e koheve te fundit.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin

Konferenca Islamike e Këshillit Qëndror Islamik e mbajtur në Biel të Zvicrës (Shqipëria jonë është anëtare e kësaj Konference) lëshon një valë të nxehtë deklaratash!. Sipas gazetës «Tages-Anzeiger», një nga folësit e Konferencës është edhe imami Shefqet Krasniqi, drejtues i komunitetit mysliman fondamentalist të Kosovës.

Në 2009 ky imam ka thënë se: 'Nënë Tereza duhet të digjet në ferr, sepse ajo nuk ishte muslimane'. Sipas zëdhëndësit për shtyp të Konferencës, Qazim Illi : ''Krasniqi përfaqëson figurën e integrimit për kosovarët dhe si i tillë është shumë i dashur për kosovarët e Zvicrës. Ajo që ai ka thënë më parë, nuk është domethënëse.''

Zëdhëndësja për shtyp e Partisë Kristiano-Demokrate të Zvicrës, shprehet se: «Të ftuar, që tregojnë idotësira dhe madje, as nuk janë të aftë të shprehen në gjuhën e vendit ku mirëpriten, as kanë çfarë kërkojnë këtu.»
    Edhe përfaqësuesi i Këshillit Nacional të partisë së liberalëve FDP-së, Christian Wasserfallen thotë: « Një ngjarje e tillë është për komunitetin musliman të Zvicrës kontraproduktive.Muslimanët liberalë të islamit europian duhet të çohen e ti tregojnë kësaj konference se ku janë caqet!»

http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/24473219

Rroftë wehabizmi!
    Nje person edhe pse eshte komponent dhe sherbyes i nje ideologjie, teologjie apo i nje grupi shoqeror nuk mund te perfaqsoj me mendimin dhe bemat e tij personale ato per te cilat beson.
    Nje imam ne emer te islamit predikon terror por nuk mund te themi qe islami eshte nje organizat terroriste.
    Ky ishte nje shembull per te treguar se bindja personale shpesh here bie ndesh me moralin e perfaqsimit te asaj qe pretendojm.
    Nene tereza ka qene e dobishme per njerzimin, jane keta njerzit qe bota i kujton, te cilet me veprimtarin e tyre kane bere te jete i perhershem kujtimi per ta. Mendoj se eshte e veshtir te behesh i till, keta njerez lindin per te qen ndryshe nga te tjeret. Kur dikush bene diferencen eshte i pazevendesueshem.
    Cfare thot Imami eshte dytsore, por mos te harrojm mos te fusim ne mes Islamin.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Shiko kjo histori eshte duke bere monotone...Nene Tereza ka qene e ndaluar te futet ne Shqiperi deri vitin 1991-1992 derisa iu erdh mundesia ta viziton Shqiperine ne 1993 kur menzi qe ecte se ishte plakur...po si ti si muhamed talibani ku mund dini me shume.

Tash une ta boj nje pyetje shume drejteperdrejte:

Qka ka bo A.S Muhamedin qe ju i kendoni cdo dite ilahi?, qe e doni ma shume se familjen tuaj, qe pershendetni e kendoni ne gjuhen harape......qka kane bere keta per shqiptari? he?

Pyete kete Muhamed Pikarin...me qene se edhe emrin e tij po e mban.
    Ne po bejm pyetje se qka ka be nena terez per shqiptaret? se esht shqiptare apo,Muhamedi as nuk esht me kombesi shqiptare mos i ngatrro shoki,gonxha esht shqiptare the thuaje se qka ka ba?jo nga ana fetare po morale me ndihma .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Do ti lutem moderatoreve te ndryshojne titullin e temes duke u mjaftuar vetem Nene Tereza, pasi eshte shume e turpshme, tronditese, qe sapo te hysh ne forumin shqiptar ,te perballesh me nje cilesim te tille per nje shenjtore, qe do ta enderronte c'do popull. Faleminderit per mirkuptimin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 07-02-2011 më 18:17
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Kur dikush mundohet ta leshoj poshte dikend , atehere duhet kuptuar se aj eshte shume larte per te.
    Ne kete rast Nena Tereza eshte aq e madhe sa ndoshta per shume kend, nuk mund te shihet as enderr.
    Zoti i fal ata qe nuk dijne.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

Faqja 9 prej 86 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •