Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    juve ne qeveri u futi hashimi e jo vota

bile bile u futi AAk qe nuk pranoj koalicion se me qon e kishe pa qevetin ti me dylbi

po nejse ma e rensishmja asht se ma shum vota se ju murem.
    Ju moret 12% e jo 14%.
    E dyta, PD-ja pavarësisht se kush do të hynte me PDK-në në qeveri AKR-ja apo AAK-ja kjo parti e ka pas të sigurtë hyrjen në koalicion
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    hoteli
    Shiko Profilin Publik
    Gjej më shumë postime nga hoteli
    Shto hoteli në Listën e Miqve
    Vjetër 29-10-2009, 10:28 #102
    Hard_Style
    Perjashtuar

Anëtarësuar: 26-10-2008
    Vendndodhja: Republic oF Kosovo
    Postime: 1,143
    Hard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëmHard_Style i pazëvëndësueshëm

Citim:
    Cfare pershtypje keni per Behxhet Pacollin?
    ...mendoj se eshte nji hiq i Madh.

o Hard a e man men ket postim e po e njeh at antar a jo?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ktu aj fute vetes

kujto pak cka keni pas than per baben e uk rugoves, kujto pak cka keni pas than per vet uk rugoven, per bujar bukoshin, kujto cka keni pas than per behxhet pacollin

krejt i keni pas qujt spiuna e tradhtar e tash kto spiuna e tradhtar po i bani presidenta, ministra e zevens kryeministra
    .

si mund ti thujsh dikujna 10 vjet rresht shpiun i serbis e manej ta bajsh president. ja keni rrejt ju e ai nuk asht spiun ja po bani spiunin president.
    ...na me kete veq se e tregum se ne punojm per popull nuk jemi per karrig, ne i afrum atyre koalicion me ta per hir te popullit te kosoves per hir te vendit qe vendit te ec perpara mos te ngec mbrapa ...
    populli dulen ne zgjedhje votoj kanditatet e tyre ....e pam rezulatatin e zgjedhjev u dok shum mir kush o fitus ...populli e qiti voten naper kutija e tash qka duhet me bo populli i shkret duhet me prit deri sa te mirren shtazet vesh ne mes veti , kurse ne tjetren an populli po hjek , populli po prit qeveri te re , kurse partive nuk ju intereson halli i popullates por ju intereson vetem interesi i vet personal , do e than intereson veq karriga nuk jav nin pse populli osht ai qe po hjek me se shumti ...e qka bo tani , tani PDK u dasht me bo koalicion me partii tjera vetem e vetem me kriju qeverin e re edhe vendi me ec te para , kurse ju partit tjera nuk e qajn koken fare per popullat se qka po bahet me to , por e shikojn vetem veten ku po i bjen me mir ....
    kjo eshte ajo nga ju te gjitha partit .....ju jeni karrierista....sjeni per popull , sjeni per te miren e vendit......jeni te kot asgje tjeter.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...na me kete veq se e tregum se ne punojm per popull nuk jemi per karrig, ne i afrum atyre koalicion me ta per hir te popullit te kosoves per hir te vendit qe vendit te ec perpara mos te ngec mbrapa ...
    populli dulen ne zgjedhje votoj kanditatet e tyre ....e pam rezulatatin e zgjedhjev u dok shum mir kush o fitus ...populli e qiti voten naper kutija e tash qka duhet me bo populli i shkret duhet me prit deri sa te mirren shtazet vesh ne mes veti , kurse ne tjetren an populli po hjek , populli po prit qeveri te re , kurse partive nuk ju intereson halli i popullates por ju intereson vetem interesi i vet personal , do e than intereson veq karriga nuk jav nin pse populli osht ai qe po hjek me se shumti ...e qka bo tani , tani PDK u dasht me bo koalicion me partii tjera vetem e vetem me kriju qeverin e re edhe vendi me ec te para , kurse ju partit tjera nuk e qajn koken fare per popullat se qka po bahet me to , por e shikojn vetem veten ku po i bjen me mir ....
    kjo eshte ajo nga ju te gjitha partit .....ju jeni karrierista....sjeni per popull , sjeni per te miren e vendit......jeni te kot asgje tjeter.
    karrierist asht ai qe thot ja du presidencen ja nuk hyj ne koalicion.

e bot prov dh eme LDK ket koalicioin per te miren e kosoves po qysh dul?

po hajt se dhe pacolles keni ma ja pa hajrin

per te miren e kosoves thot e bonem shpiunin president hajjj ku ku

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    karrierist asht ai qe thot ja du presidencen ja nuk hyj ne koalicion.

e bot prov dh eme LDK ket koalicioin per te miren e kosoves po qysh dul?

po hajt se dhe pacolles keni ma ja pa hajrin

per te miren e kosoves thot e bonem shpiunin president hajjj ku ku
    ....po kon me bo ?

edhe ashtu kshtu Kosova kurr ska pas president ma te mir , per veq jakupit.....

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ....po kon me bo ?

edhe ashtu kshtu Kosova kurr ska pas president ma te mir , per veq jakupit.....
    ani se po bojna na legjenden e gjall bacin Adem Demaci

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ani se po bojna na legjenden e gjall bacin Adem Demaci
    ...mos ja fut kot tash , cili shqiptar osht ai qe nuk don me pas president A.demacin.
    po aje tu e dit qysh osht situata...?

o njeri secili ma karrierist se qetri....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    me pelqeu shum gjesti i vv nuk kemi arsye ta mshefim identitetin ton edhe deshiren ton te kemi nje flamur me shqiponje nderkombetaret edhe disa politikan tan shpesh po e permandin se nuk duhet ai flamur se po i lendojka serbet po flamuri i tyre nuk po na lendojka neve kta nderkombetaret jan ber kurva po ma kurva jan ber politikanet tanpo jav kalojn atyre. ishte kriju nje tradit me at flamurin e dardanis qe e perdorke president rugova dhe ldk ja te pakten ne mes kishte nje shqiponje por nuk e di perse e pengojke aq shum pdk dhe veteranet e uck bile kta te fundit me 28nentor e paten djeg publikisht kurse ket tani me yje te magjupve e ashkalive ky nuk po i pengon cudi

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    kirko-38,dijetari,me vjen shum....keq te ju them por ju dy lidhje me politike nuk paskeni.
    Jo nese edhe serbet i lejoni te futet me flamura te serbis atehere paska maru shqiptaria,po qysh more po folni palidhje ju a flamurin kombetare me te serbis po e krahasoni ncnnncncn,injorant tipik
    ...

......O Disa te them te drejten sjam i politikes jo...... ke te drejt....

......e dhash nje mendim edhe un ashtu si te tjert te pakten nuk ofendova njeri po
    nga logjika e njeriut mund te mendojsh ashtu...kur shqipetaret kan te drejt te hyn ne parlament me flamurin kombetar ateher pres qe te njejtin veprim te bejn edhe
    serbet. (te provojn)Kaq thash mendoj se nuk me keqkupeton

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    vet fundosja po nxiton me e shti kosoven ne goje te serbise.
    Brari shum ja ke nis me fol pa dite....me mire eshte te mos fusesh hundet aty ku nuk te takojne.
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Vetëfundosja po shkon drejt fundosjes dhe ska kthim, e vërteta është se gradualisht do t'iu hiqet maska dhe do shihet fytyra e vërtetë e tyre, fytyrë kjo që i ka dirigjencat nga Beogradi dhe Moska.
    Gimche prej kur e paske ndrru drejtimin politik se para zgjedhjeve i shajshe PDK-en e LDK-en ....po si duket Thaqi ju dha nje ministri dhe ju boni kelysha te tij ??

Eshte per te ardhur keq qe ju "muslimanet" perkrahni partin qe i ndaloi vajzat me shami prej shkolle , perzuri hoxhollar , eshte kjo qeveri qe nuk ka marredhenie me boten e tuaj te qmuar arabe .

Kjo eshte dyftyresi .
    ....serbia me vetfundosjen po punojn ne menyra te ndryshme ....
    jam i bindur qe sot serbia ka prit nji perleshje ne paralament ndermjet argatve te saj vetfundosjes me partit tjera ne paralament.....
    po punon serbi spo rrin kot.
    Kurse per ty Hard nese shqiponja e zez me dy krena ne flamurin e kuq eshte simbol i serbise ateher une prej sodit jam serb.

Nese per ju punon VV per Serbine ateher paska mi shkaktu dema te medha memedheut te tyre sepse jane te paret qe kane kerku reciprocitet si shtete, jane te paret qe kan kerku deme te luftes kurse gjithe ata qe kan patur pushtetin ja kan lmu k**et serbies , e vetmja VV qe ka kerku ndalimin e importeve te serbise kurse pushtetaret gjithe jane pasuru prej ketyre produkteve.....etj etj ...a deshiron me vazhdu ??

TURP per gjithe juve qe i ndrroni ftyrat si qorapet.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •