Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    sot jam ndi krenar qe jam shqiptar...
    Deri sot sjeni kan a?
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Tash kemi hape rugen deputeteve serb te hyn ne parlament me flamurin e tyre kombetar.
    sesht ideja e mire per mendimin tim...........

Saksishte esht ashtu si thua ti kriko,edhe une ja thash njerit aty ne parlament ,ai mbet i hebitun dhe tha ,oppaaa, dhe met pa koment,kurse njeri i pakicave serbe me tha ,sada ste im uqinili uslugu serbima.[tashte ja keni be nje sherbim serbeve.
    ].

Ne pyetje esht dinakrija dhe jo sjelljet e adoleshentev,kan munde ne menyren tjeter me veprue e jo ne ate menyre te pa pergjegjshme .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    kirko-38,dijetari,me vjen shum....keq te ju them por ju dy lidhje me politike nuk paskeni.
    Jo nese edhe serbet i lejoni te futet me flamura te serbis atehere paska maru shqiptaria,po qysh more po folni palidhje ju a flamurin kombetare me te serbis po e krahasoni ncnnncncn,injorant tipik
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kirko-38,dijetari,me vjen shum....keq te ju them por ju dy lidhje me politike nuk paskeni.
    Jo nese edhe serbet i lejoni te futet me flamura te serbis atehere paska maru shqiptaria,po qysh more po folni palidhje ju a flamurin kombetare me te serbis po e krahasoni ncnnncncn,injorant tipik
    ahahahaha

o ska **** nane qe hyn me flamur serb aty se i ka 14 deputet vetvendosja.

sasht ma parlamenti i shitsave te pydykys e ledekecave.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Injorantet le te flasin Vetevendosje po ec perpara......
    Çe sot filloj te ndihet era shqiptari ne Kuvendin e Kosoves,sot ishte flamuri i Adem Jasharit,Zahir Pajaziti,Fehmi Lladrovcit e shum e shum deshmorve te tjere.
    VV qe sot i siguroj edhe 100 mije vota ne zgjedhjet e ardhshme...sot jam ndi krenar qe jam shqiptar...
    Me rrespekt inderumi disa,Adem jashari,Zahir Pajaziti,Fehmi lladrovci,dhe te gjith deshmoret e kosoves apo ter kombit gjithnje kan qen dhe do te mbesin shqiptare ,natyrisht edhe ti me beso edhe ne te tjeret,posa qerishte nenat tona ndjehen krrenar me ne me beso,por asnjeri qe un ceka me larte nuk kane deshiren apo nuk do te kishin deshiren qe pavarsija e kosoves te humbet per nje sheje qe te gjith e kem ne zemer,por ne e dim se dy shtete qe jan ne megje nuk kan shans me perdor nje flamur ,jo tani ,per me kalimin e kohes se afert dal nga dal por me hapa te sigurt do ta kishim aty ku e ka vendi,por tani do ta kemi edhe flamurin e shtetit serbe dhe kumedit se sa e sa flamura te vegjel apo edhe te medhenje,me rrespekt per ty Disa.

Mos mendoni se jemi te urte

Dijeni,se nuk jemi qengje d but.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Kush quan Vetevendosjen ashtu si e keni quajtur ju, se mua nuk ma nxe goja ta them, eshte vete i fundosur e i sakatosur. Ata po mundohet t'iu tregojne se çfare do te thote dinjitet kombetar, sepse ju e keni harruar. Ajo levizje po tregon se nuk ka frike as nga Serbi, as nga disa pseudopolitikane europiane qe mundohen te na mbushin mendjen per te realizuar planet e tyre.

Lexova pak me lart se Vetevendosja do filloje te fundoset. Levizja Vetevendosja do te vije gjtihmone duke u forcuar, sepse aty gjen veten çdo patriot. Nese e keni ndjek me kujdes rrugen e kesaj levizje, nuk ka ardhur duke u ndrydhur, por duke u perhapur dhe duke gjetur gjithnje e me shume mbeshtetje. Ajo eshte levizja qe i bashkon te gjithe patriotet bashke e jo levizja qe bashkon hajdutet.

Lidhjet me Serbine e me Rusine, i kan tregu qe i kan ato qe jane bere sot Presidente e Ministra, e jo levizja Vetevendsje.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189

Po te isha....

Po te isha injorante tipik,si me quan inderumi disa,edhe undo te veproja me injorime te antareve ne forum,un di me ndegju mendimin pozitiv apo kritik,dhe per disa forumisti kam dhimbje me te verte,por ti disa nuk bjen ne ate kategori te njerzeve qe me vije keq,sepse un e ndegjoj mendimin ten po urretje dhe pa injorim,fundi i fundit un me ty komunikoj si me nje njeri qe vlen te ndrohen mendimet gjithsesi.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Kush quan Vetevendosjen ashtu si e keni quajtur ju, se mua nuk ma nxe goja ta them, eshte vete i fundosur e i sakatosur. Ata po mundohet t'iu tregojne se çfare do te thote dinjitet kombetar, sepse ju e keni harruar. Ajo levizje po tregon se nuk ka frike as nga Serbi, as nga disa pseudopolitikane europiane qe mundohen te na mbushin mendjen per te realizuar planet e tyre.

Lexova pak me lart se Vetevendosja do filloje te fundoset. Levizja Vetevendosja do te vije gjtihmone duke u forcuar, sepse aty gjen veten çdo patriot. Nese e keni ndjek me kujdes rrugen e kesaj levizje, nuk ka ardhur duke u ndrydhur, por duke u perhapur dhe duke gjetur gjithnje e me shume mbeshtetje. Ajo eshte levizja qe i bashkon te gjithe patriotet bashke e jo levizja qe bashkon hajdutet.

Lidhjet me Serbine e me Rusine, i kan tregu qe i kan ato qe jane bere sot Presidente e Ministra, e jo levizja Vetevendsje.
    E vërtetoj vota e sovranit se kush e don e kush jo Vetëfundosjen.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    vota e sovranit i dha 14% e qiti partin e trete ne kosove per her te par ne zgjedhje

sovrani shuplaken ma te fort ja dha partis tane ku bashkut fen me milionat e me zor i moret vec 7%
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Sovrani do vije duke e vertetuar gjithnje e me teper se kush eshte Vetevendosja. Sovrani nuk do votoje as per Arabine e as per Rusine, do votoje per Shqiptarine, kurdohere.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •