Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Postime
    13
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....po pra .......mos ta qit zoti n'mahall njeri e keq se ja she sherrin per shum qka....
    qetash prit shkit me flamur me kater e-sa., se klysht e shkive veq u futen ...
    Jo Jo mos ke dert sepse Serbet deri tash jan duke qeverit ne Kosove, Sepse ata edhe pikturan ne parlamentin Kosovar e hjeken me ndihmen e Hashim e xhavit Halithadicit.
    Dhe sipas Juve edhe sa ne duhet me u rujt prej njerzve dhe mos me u krenu me flamur, por edhe mos shikoni tjeret qka bojn bor Fute shpirtin e juve aty ku duhet.(Flamuri eshte shpirti i shqiptarit)

Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Injorantet le te flasin Vetevendosje po ec perpara......
    Çe sot filloj te ndihet era shqiptari ne Kuvendin e Kosoves,sot ishte flamuri i Adem Jasharit,Zahir Pajaziti,Fehmi Lladrovcit e shum e shum deshmorve te tjere.
    VV qe sot i siguroj edhe 100 mije vota ne zgjedhjet e ardhshme...sot jam ndi krenar qe jam shqiptar...
    Flamuri Kuq e zi eshte Shpirti i bijve te shqipes sa ma shum kohe te kalojn pa Flamurin Shqiptar ashtu me shum do behet e njejt qe te mos kene at Flamur por nje te cergaqve.

Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Saksishte esht ashtu si thua ti kriko,edhe une ja thash njerit aty ne parlament ,ai mbet i hebitun dhe tha ,oppaaa, dhe met pa koment,kurse njeri i pakicave serbe me tha ,sada ste im uqinili uslugu serbima.[tashte ja keni be nje sherbim serbeve.]. Ne pyetje esht dinakrija dhe jo sjelljet e adoleshentev,kan munde ne menyren tjeter me veprue e jo ne ate menyre te pa pergjegjshme .
    Po ju duhet te dini qe sa me shum kohe te kalon pa flamurin kombetar ne Institutione ashtu me Larg ndihen gjeneratat e ardheshme me Shqiperin.
    Ky eshte plani i Shkjaut, Shkau nuk planifikon sot per neser, por aj ka menduar per nje te ardhme te larget. Nese 20 deri 30 vite me rradh femijet tane e shohin at flamurin e Kaltert ata nuk do te ndihen te aferm me Shqiperin. Qe ky eshte qellimi

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    vota e sovranit i dha 14% e qiti partin e trete ne kosove per her te par ne zgjedhje

sovrani shuplaken ma te fort ja dha partis tane ku bashkut fen me milionat e me zor i moret vec 7%
    Po VV eshte ajo parti qe menjeher u be e treta parti , sepse VV eshte partia e vetme qe ka mardheniet me te mira prej te gjitha partive ne kosove me U.S.A.
    Mos tme thot kush qe ata nuk kan mardhanje te mira me Amerike sepse ky ka qen qellimi i U.S.A. qe mos te mirret vesh se kush eshte partia Pro amerikane

VV eshte Alternativa e vetme.
    Jo Negociata Vetvendosje

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Me rrespekt inderumi disa,Adem jashari,Zahir Pajaziti,Fehmi lladrovci,dhe te gjith deshmoret e kosoves apo ter kombit gjithnje kan qen dhe do te mbesin shqiptare ,natyrisht edhe ti me beso edhe ne te tjeret,posa qerishte nenat tona ndjehen krrenar me ne me beso,por asnjeri qe un ceka me larte nuk kane deshiren apo nuk do te kishin deshiren qe pavarsija e kosoves te humbet per nje sheje qe te gjith e kem ne zemer,por ne e dim se dy shtete qe jan ne megje nuk kan shans me perdor nje flamur ,jo tani ,per me kalimin e kohes se afert dal nga dal por me hapa te sigurt do ta kishim aty ku e ka vendi,por tani do ta kemi edhe flamurin e shtetit serbe dhe kumedit se sa e sa flamura te vegjel apo edhe te medhenje,me rrespekt per ty Disa.

Mos mendoni se jemi te urte

Dijeni,se nuk jemi qengje d but.
    Pershendetje vella.

Pse nuk munde te kemi 2 flamuj te njete?!! e din ti qe luksemburgu holanda kan flamuj te njejte?!,e pse ne mos te kem?!!!,nuk eshte qeshtja vella qe nuk na lejon bota por eshte se ne nuk jemi te vendosur.A e kan pyture popullin per kete simbole anti kombetare JO atehere pse ne mos me kreku rikthimin e simboleve kombetare?!!,shumica e popullit nuk i dojne keto simbole anti kombetare,ke par ti ndonjher ne bote qe te vendosn simbolet kombetare dhe mos te pytet populli mos te te dalin ne referendum?!! jo nuk ke pa dhe kurr nuk kemi pa as ti e as une sepse kjo eshte e jashtligjshme,sepse ato simbole jan ne kundershtim me vullnetin e popullit dhe me historin e popullit.
    Pra vella nuk eshte puna pse bota nuk na len 2 shtete me flamura te njejt,por qeshtja eshte se politikanet jan servila,nuk jan te vendosur.

Me t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Po te isha injorante tipik,si me quan inderumi disa,edhe undo te veproja me injorime te antareve ne forum,un di me ndegju mendimin pozitiv apo kritik,dhe per disa forumisti kam dhimbje me te verte,por ti disa nuk bjen ne ate kategori te njerzeve qe me vije keq,sepse un e ndegjoj mendimin ten po urretje dhe pa injorim,fundi i fundit un me ty komunikoj si me nje njeri qe vlen te ndrohen mendimet gjithsesi.
    Tungjatjeta vella.

Dije se nuk e kam pas qellimin qe te ju injoroj,ose te ju ofendoj,por me erdhe shum rende kur nje antar tha qe edhe serbet ka me kerku qe me hy ne paralment me flamuj te serbis dhe per kete reagova ne kete menyre,beso nuk e kam pas qellimin ta uli personalitetin tende large qofsht por vella nuk po mundem ti kontrolloje ndejenjat kur po e shohe se si disa politikan pa fije turpi luajn me ndjenjat e popullit shqiptar per kete e thash,edhe njher kerkoje falje nese jeni ndire i ofenduar.

Me t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    vota e sovranit i dha 14% e qiti partin e trete ne kosove per her te par ne zgjedhje

sovrani shuplaken ma te fort ja dha partis tane ku bashkut fen me milionat e me zor i moret vec 7%
    Hahahahaha vota e sovranit juve ju qiti ne fund të pusit, kurse neve na futi në qeveri, ku do t'i arrijmë objektivat tona fetare që i kemi pasë.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

...ju keni dal serish te zhgenjym me ket rast ....po nejse , du me jav kujtu juve njiher qka thojshi perpara se me marr pjes ne zgjedhje....
    po nejse ju jeni qata qka e pshtyni ktheheni edhe lepini....kjo o te ju ...ok per veti e keni....

kur u mbasjhin zgjedhjet per para do kohe ne Kosov ju Vv me bashk me at kryegomarin albin-en bojshi thirrje mos dilni n'zgjedhje ....
    popullata dalke te nesermit ne zgjedhje ...
    ne fund KQZ e shpallke rezultatin e zgjedhjev edhe tregojke sa perqin popullates kan marr pjes ne zgjedhje sa perqin ka fitu partit ...nejse , ajo qe po du me jav rikujtu juve te Vv osht se kur u dhashin informatat e sakta nga KQZ se ne Kosov dulen populli ne votime ose murren pjes 43% e popullates , te nesermit dalke albinj-a ne intrevist thojke: 43% popullates kan dal ne zgjedhje 60 % e popullates nuk kan dal pershkak se ne ikemi bo thirrje atyre mos me dal ne zgjedhje , pra 60% e popullit jan me vetvendosjen ....pra per fat keq sivjet murret pjes ne zgjedhje edhe fitut nji 10 % me menzi edhe ato ....e tash bishtin perpjet kemi hy ne parlament ....ahuuu e keni bo nomi prej rruges n'fotele keni me pas shtir mu adaptu me at ambient aty ...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    shume mire kosova eshte shqiperi.
    I LOVE GOD

j&g

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga arber. Lexo Postimin
    Po ti lehte e ke or Brari , se flen mire , rri mire , gjithe andej Shqiptare i ke si ne lagje si ne Polci e deri ne ushtri , po na pyet neve ne Maqedoni e Preshev e Mal te Zi te pergjigjemi ndryshe .
    I nerumi Arberi, besom se Brari i di senet me mire se na mendojem.

Dhe une Deputeteve VV-es ju uroj pune te mbare, ndoshta behen za i qilter kunder korrupecionit,krimit, dhe cdo gjeje qe kunder merret ndaj vullenetit te Shqyptareve dhe Kosoves. Deri me sot shihet kjaret se vete qeveritaret e kosoves jan ato qe e qojen kosoven drejte gojes ujkut. Kete e kan pa dhe nderkombetaret ne veqaneti Amerika.Nese duam perparim, duhet te thuhet realiteti. Mu nga kjo qeveri e deritashme, jan akuzue deputet e ministra per hajni e krime. Sa per qe jan betua me flamuj te vockel Kombetar para vetes,te shpija e mban cdo kush qe don.Aty kur hyne ne sallen Qeveritare ndryshojen punet, zvogelohen deshirat mu si flamujt kombetar te VV-es. kjo per Shqyptar te vete dijeshem nuk qon peshe fare. Para ne salle te gjithe jan te detyruem ti qendrojen flamurit qe ua ka imponua politika. I deshiroj Qeveris Kosoves ne krye me Thaqin sukeses, per te mire te Kosoves te gjejen gjuhe te parbashket pozite opzit, ti len anesh dallimet personale, e ti pervishen punes se bashku, per te miren e Kosoves.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 21-02-2011 më 15:20
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Hahahahaha vota e sovranit juve ju qiti ne fund të pusit, kurse neve na futi në qeveri, ku do t'i arrijmë objektivat tona fetare që i kemi pasë.
    juve ne qeveri u futi hashimi e jo vota

bile bile u futi AAk qe nuk pranoj koalicion se me qon e kishe pa qevetin ti me dylbi

po nejse ma e rensishmja asht se ma shum vota se ju murem.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...ju keni dal serish te zhgenjym me ket rast ....po nejse , du me jav kujtu juve njiher qka thojshi perpara se me marr pjes ne zgjedhje....
    po nejse ju jeni qata qka e pshtyni ktheheni edhe lepini....kjo o te ju ...ok per veti e keni....

kur u mbasjhin zgjedhjet per para do kohe ne Kosov ju Vv me bashk me at kryegomarin albin-en bojshi thirrje mos dilni n'zgjedhje ....
    popullata dalke te nesermit ne zgjedhje ...
    ne fund KQZ e shpallke rezultatin e zgjedhjev edhe tregojke sa perqin popullates kan marr pjes ne zgjedhje sa perqin ka fitu partit ...nejse , ajo qe po du me jav rikujtu juve te Vv osht se kur u dhashin informatat e sakta nga KQZ se ne Kosov dulen populli ne votime ose murren pjes 43% e popullates , te nesermit dalke albinj-a ne intrevist thojke: 43% popullates kan dal ne zgjedhje 60 % e popullates nuk kan dal pershkak se ne ikemi bo thirrje atyre mos me dal ne zgjedhje , pra 60% e popullit jan me vetvendosjen ....pra per fat keq sivjet murret pjes ne zgjedhje edhe fitut nji 10 % me menzi edhe ato ....e tash bishtin perpjet kemi hy ne parlament ....ahuuu e keni bo nomi prej rruges n'fotele keni me pas shtir mu adaptu me at ambient aty ...
    ktu aj fute vetes

kujto pak cka keni pas than per baben e uk rugoves, kujto pak cka keni pas than per vet uk rugoven, per bujar bukoshin, kujto cka keni pas than per behxhet pacollin

krejt i keni pas qujt spiuna e tradhtar e tash kto spiuna e tradhtar po i bani presidenta, ministra e zevens kryeministra.

si mund ti thujsh dikujna 10 vjet rresht shpiun i serbis e manej ta bajsh president. ja keni rrejt ju e ai nuk asht spiun ja po bani spiunin president.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Rada Trajkovic bisedojke me Liburn Aliun

Ndoshta edhe ka qene rastesi, mirepo jepke pershtypjen qe ata dy njihen me perpara, kete nuk po e shpik mirepo pa filluar seanca plenare rada trajkovic ju kishte afruar Liburn Aliut dhe folke me te ...... jo jo mos me keqkuptoni mirepo thash ndoshta kaq shpejt jane adaptuar me jeten institucionale keta te W:

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •