Close
Faqja 57 prej 86 FillimFillim ... 747555657585967 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 852
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    chino e lam kte pune se zure e po fantazon e po shef endra. pershendetje
    Pse enderra? Nuk thashe se do bej dicka me shume sesa ate qe e perjeton cdo dite qe tanime tri vite nga une. Nencmimin e hapur te Allahut dhe tere fese se tij sa here qe nje nga besimtaret e tij nencmojne njerez te cmueshem.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    E po edhe ne kaurret e duam Allahun keshtu si figure te perrallave, sepse ato te Kuranit shihet se jane te shkruara nga nje njeri me ndjenje inferioriteti dhe shfaqje te llojllojshme te patologjive mendore, nga te cilat pasojne mendimi i mire i tij (i Muhamedit) per incestin, masakrat, denimet kafsherore, plackitje te popujve fqinje, e tjera.
    Gjithësesi ky mbetet një mendim i yti, të cilin e respektoj si mendim, por që në asnjë mënyrë nuk demanton faktin që pohova më herët.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    E shoh qe nuk dini t'ia veni rrethin ketyre bisedave qe po perjetoni. Ju ndihmoj:

Pa e pase shpaten tek koka nuk i thone shqiptaret magjypit zoteri.
    As "Zotit" te magjypit jo. Kemi tru teper te madh per te lene pa u tallur me perralla gabelesh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Chino nuk ia vlen te te jap perseri pergjigje pasi te tjeret te treguan shume mire ,n Tereza hic aspak nuk eshte figure kombetare , ti ose nuk don te kuptosh ose po kupton dhe nuk don te pranosh realitetin dhe kjo ngel ne pergjegjesine tende, si te duash beso dhe mendo,je i lire ,por menyra se si fyen njerezit ..... sinqerisht nuk kam ndonje gje sendi te te emreoj ashtu, me duhet ndonje fjale te gjej dikundi neper fjalore ,por do e le me kaq , ndersa ti vazhdo akoma te urinosh ,vetem kujdes mos je pa pampersa

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Gjithësesi ky mbetet një mendim i yti, të cilin e respektoj si mendim, por që në asnjë mënyrë nuk demanton faktin që pohova më herët.
    Respekto aty ku duhet, jo tashi. Heren tjeter kur ndotet prape forumi me fene e Allahut, e vi pastaj une ta them mendimin qe kam per te, aty ma respekto kete qe thashe.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Chino nuk ia vlen te te jap perseri pergjigje pasi te tjeret te treguan shume mire ,n Tereza hic aspak nuk eshte figure kombetare , ti ose nuk don te kuptosh ose po kupton dhe nuk don te pranosh realitetin dhe kjo ngel ne pergjegjesine tende, si te duash beso dhe mendo,je i lire ,por menyra se si fyen njerezit ..... sinqerisht nuk kam ndonje gje sendi te te emreoj ashtu, me duhet ndonje fjale te gjej dikundi neper fjalore ,por do e le me kaq , ndersa ti vazhdo akoma te urinosh ,vetem kujdes mos je pa pampersa
    A eshte figure kombetare apo jo, eshte ceshtje e shqiptareve dhe vleresimeve te tyre. Allahu e askusha tjere nuk kane c'ti vejne hundet ketu. Shqiptaret ke degjuar se e cmojne N. Terezen si rralle dike tjeter. Kjo tregon se i atestojne nje vlere kombetare, te pakten tregon se e cmojne.

Kjo mjafton per te nencmuar Allahun ne te njejten mase si feja e tij dhe njerezit e tij qe nencmojne N. Terezen.

Pse N. Tereza ka kontribut kombetar, e kam shkruar me lart.

Poashtu kam shkruar me lart se sipas fese islame cdo jomusliman ka shkuar ne Ferr. Pra e tere elita shipqtare, si shembull Gjergj Kastrioti, Gjergj Fishta, miliona tjere. Nese N. Tereza nuk ka kryer veprime te larta kombetare, atehere keta tjeret kane kryer. Kjo tregon se arsyeja, perse feja islame thote se N. Tereza ka merituar Ferrin nuk ka te beje me mungesen e kontributit kombetar te N. Terezes.

Si te mos tallesh me kete Allah te gjore? Paramendo cfare trupeshqish ka si besimtare. Mendojne se ne fene islame ka nje kerkese per te qene kontribues i ceshtjes shqiptare. Tulle "Zoti", e lere me besimtari i tij.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Respekto aty ku duhet, jo tashi. Heren tjeter kur ndotet prape forumi me fene e Allahut, e vi pastaj une ta them mendimin qe kam per te, aty ma respekto kete qe thashe.
    E as kjo nuk demanton pohimet e mia
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    E as kjo nuk demanton pohimet e mia
    Pse e perserite? S'eshte detyre imja te dementoj pohimet tua, por te sqaroj mendimin tim per islamin dhe te tregoj se veproj njejte sic te meson Allahu ty. Ti percmo fe tjera e gjera tjera te shenjta, une percmoj gjerat tua te shenjta. Me rendesi eshte se percmimi yt eshte me i mocem sesa i imi. Kurani ka njollosur boten akoma pa lindur une.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Eshte e vertete se eshte ceshtje shqiptare te diskutohet shqiptaria e terezes,sepse shqiptaret kure nuk e kane pranuar per figure kombetare pervec nje grupi te vogel katolik dhe ca mendjelehte ,dhe ata e shpallin jo kombtare pasi qe ajo ka qene kishtare papnore e Vatikanit,Allahu ja ka dhene denimin asaj ,vec e shijon jeten ne ferr.Ti nuk je ne gjendje te shtyhesh me Allahun sepse nje dite do te ballafaqohesh me ate ,por besoj qe as tereza e as antaret e forumit nuk do te kene mundesi te te ndihmojne do te jeni bashke ne FERR,

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Eshte e vertete se eshte ceshtje shqiptare te diskutohet shqiptaria e terezes,sepse shqiptaret kure nuk e kane pranuar per figure kombetare pervec nje grupi te vogel katolik dhe ca mendjelehte ,dhe ata e shpallin jo kombtare pasi qe ajo ka qene kishtare papnore e Vatikanit
    Shqiptaret i ndertojne perkujtimore prej Gjakoves deri ne Vlore, i emertojne aeroportet ne emer te saj, e perkujtojne me nderimin me te madh qe mund te behet. Keta shqiptare jane te te gjitha feve, jo vec katolike. Jane qeveritare, shkrimtare, filozofe, historiane, jane elita e kombit.

,Allahu ja ka dhene denimin asaj ,vec e shijon jeten ne ferr.
    Allahu asgje nuk ka bere me shume sesa te me rruaj mua atesendin.

Ti nuk je ne gjendje te shtyhesh me Allahun sepse nje dite do te ballafaqohesh me ate ,por besoj qe as tereza e as antaret e forumit nuk do te kene mundesi te te ndihmojne do te jeni bashke ne FERR,
    Ne rrote te sames me te. E pervoj. Nese jam gabim, ma rruan atesendin dhe ju tjeret e kuptoni se paskam qene gabim. Me mire t'i rruhet Chinos aisendi nga Allahu sesa te mbetet kjo hije gabelesh tere jeten mbi kokat tona. Ne maje te rrotes se sames me te. Cka te bej tjeter? Trego.

Faqja 57 prej 86 FillimFillim ... 747555657585967 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •