unaza......?!
zinxhir te praruar![]()
unaza......?!
zinxhir te praruar![]()
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Je e sigurt qe ndodh keshtu ne Shqiperi? Ka arrit dhe femra te thote s'me pelqen, nese vertet si pelqen. LOL Beji cik update te dhenave.
Nuk ka njeri qe nuk e do unazen sa me te bukur e me te shtrenjte, por mire eshte ti shtrish kembet sa ke jorganin, se ndryshe mberthif keq e ngrohu ne diell me unazen vezulluese ne dore, pastaj. Duam te themi qe fakti qe dikush nuk ka mundesi ta bleje unazen aq te shtrenjte nuk do te thote se nuk e vlereson partneren e tij po aq sa ai qe ja ble me 6 zero mbrapa. Eshte tjeter gje te kesh mundesi e mos ta blesh. Nekete rast i quajmenjerez cheap, doreshtrenguar.
Shtrenjtesia jo gjithmone eshte shenje dashurie, por dhe krekosjeje. Keta kane me shume mundesi ti mburren lagjes.![]()
Feelings change - memories don't.
ne vend te unazes? lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 20-02-2011 mė 10:38
We never really grow up, we only learn how to act in public.
haha. nuk te takon ty te flasesh per varferi apo pasuri shpirti pasi per ty, nje burre, per te qene burre per se mbari duhet te te beje nje dhurate te shtrenjte (ndoshta ia ben edhe nja dy tri te tjerave si ty, por kjo s'ka rendesi lol).
ia vlene te kursesh 2 vjet per te bere nje dhurate te shtrenjte?! haha. cfare arsyetimi i cuditshem...
po pse nuk kursen ti per t'i bere partnerit nje dhurate te tille???
eshte qesharake si pas fjaleve te tilla, ato si ti, keni edhe goje te flisni per barazi mashkull/ femer... lol
per sa me perket mua, une jam antikonformist... nuk me pelqen martesa e jo me fejesa... per mua eshte dicka e kote.
te pakten martesa ka vlere juridike, fejesa nuk ka asnje fare vlere...
Vasudhaiva Kutumbakam
ore admiral duhet te boj me teper mashkulli per femren se sa e kunderta...kjo nuk eshte nje gje e re ,ka ekzistuar me koh e me vakt!
eshte bukur te besh llogarite me xhepin e tjetrit. apo jo???
po pse nuk i blene edhe ti burrit dicka te shtrenjte??? nje rolex 50.000 psh.
ku e late barazine qe enderruan femrat para shume brezash?
do nje unaze 50.000. e po gatuaji burrit, laj enet, laji dhe hekurosi rrobat e bej te gjitha punet e shtepise VETEM...
apo jo!!! ju jeni bere moderne. kur vie puna per gjera te tilla doni barazine...
ndersa kur iu leverdis, beni sikur te jeni te lidhura pas tradites... pffffff![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
cfare marrezirash...
une jam mashkull e jam pro barazise mashkull/ femer. ti je femer e nuk je...
ka ekzistuar me kohe e me vakt???!!!
me kohe e me vakt ka ekzistuar edhe qe kur burri te kthehej ne shtepi, gruaja ta priste dhe t'i lante kembet... e di ti kete???
do e besh nje gje e tille???
jo per gje por duket sikur qenke e lidhur shume pas tradites... lol (kur te leverdis)
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt