Close
Faqja 26 prej 86 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 852
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...selam aliqim,
    Sallam efendi!! Miresevjen ne Forumin Shqiptar, aty ku flitet dhe pershendetet shqip!!

ti flet per realitet ???
    Pjesa dermuese e shqiptareve jane musliman, kurse ty njekohesisht thua se islami i ka vra shqiptaret........ku "feja ime" na paska masakru e faru shqiptaret.....NATYRISHT, sepse islami e ka be ate, tash populli shqipare eshte me shumice muslimane.....hajt llogjik e lock.....dhe ki Nuh Musa e mbron sepse i ka be dem, ja ka faru paraardhesit.....muslimanet shqiptare i ka sjell lejleku.....a beson se femijet i sjell lejleku ???
    Pjesa derrmuese e amerikaneve indios, jane te krishtere, por nuk ka asnje te krishtere me dy pare mend qe te thote se spanjollet e krishtere nuk i masakruan sa here qe ia desh nevoja!!!
    Vetem turkoshaket e qorruar thone se nuk ka egzistuar detyrimi i pranimit te islamit me dhune ne ballkan, po ashtu si "nuk" ka egzistuar asnje gjenocid i armeneve!!Edhe sot e kesaj dite, myslimanet nuk thone se filani perqafoi fene islame, por thone se e "pranoi"!! Fjala "pranoj", nenkupton detyrim!!!!!!

Po te kishin qene si nene tereza, si dijetaret musliman te nje "kalibri" ala Sami Frasheri, une do tja u kisha hek kapelen.....perndryshe, secili ne ate "lenden" e vet, e ka meriten e vet, asgje me teper, por mos e beni turshi punen ketu, bile edhe duke hi llugave si me larte,
    Ti harron efendi me kulture "gjermane" se Sami Frasheri edukimin e mori ne Zosimea, çka dmth se adhedashurine nuk e mori aspak nga kultura turko-islamike, perkundrazi, e mori nga ajo perendimore!!Ne vepren e tij madhore, per gjendjen e asaj kohe ne Shqiperi, ja se ç'shkruan:* "Shqiptarët, - shkruan Samiu, - janë robër të poshtuar(poshtëruar) e t'unjurë, të shkelur e të çpërnderë(turpëruar).Si gjithë rilindësit, ai mendonte se rreziku i parë Shqipërisë i vinte nga Perandoria Osmane, të cilën Samiu e quante
    një të vdekur që duhej varrosur sa më parë. Sa më gjatë të mbetej lidhur Shqipëria me këtë perandori të kalbur, aq më keq do të ishte. *

Tunxh, bir!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Per Kavir,orhideja,2043,mesia4ever,Nuh Musa.

Dua t'jau ktheje pergjigjejen krejteve bashke.
    Terezen munde ta quajme personalitet fetar,por asesi personalitet kombetar sepse ajo kete fam e beri duke punuar ne emer te fes per popuj tjer e jo per kombin e vet.
    Te kishte punuar Tereza per Kombin ton dhe per popujt t'jer atehere nuk kish pas asgje te keqe,sepse edhe une jam per ti ndihmuar popujt tjere keshtu me ka mesuar feja ime,por nuk eshte e ndershme dhe e logjikshme qe te vraposh pas femijve te huaj dhe ti lesh femijet e tu duke qare,te varfure ne mjerim,te pushtuar etj .Pra keshtu veproj Tereza vrapoi pas popujve tjere dhe e harroj popullin ton te mjere,edhe nese ka dhen ndihma per shqiptaret gje qe nuk e mohoj qe ndoshta ka ndihmuar por,ta krahasosh ndihmen qe ka bere per popujt tjere atehere del se per shqiptaret nuk ka bere asgje...Keshtu qe eshte turp te quhet personalitet kombetar sepse duke quajtur Terezen personalitet kombetar atehere ne jemi duke i ofenduar te gjithe heronjet shqiptar,si Skenderbeu,Adem Jashari,Ismail Qemail, Zahir Pajaziti,,Isa Boletini,Gjergj Fishta,Hasan Prishtina e shum e shum heronje tjere.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Terezen munde ta quajme personalitet fetar,por asesi personalitet kombetar ......
    A e din ti Disa se çdo te thote "personalitet kombetar"???
    Na e trego pak po qe e mundur!
    Jarigas

Ai sdi te flasi shqip, ti kujton se eshte ne gjendje te shpjegoje koncepte te nderlikuara qe truri i cefalopodit si kap dot?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Terezen munde ta quajme personalitet fetar,por asesi personalitet kombetar sepse ajo kete fam e beri duke punuar ne emer te fes per popuj tjer e jo per kombin e vet.
    Te kishte punuar Tereza per Kombin ton dhe per popujt t'jer atehere nuk kish pas asgje te keqe,sepse edhe une jam per ti ndihmuar popujt tjere keshtu me ka mesuar feja ime,por nuk eshte e ndershme dhe e logjikshme qe te vraposh pas femijve te huaj dhe ti lesh femijet e tu duke qare,te varfure ne mjerim,te pushtuar etj .Pra keshtu veproj Tereza vrapoi pas popujve tjere dhe e harroj popullin ton te mjere,edhe nese ka dhen ndihma per shqiptaret gje qe nuk e mohoj qe ndoshta ka ndihmuar por,ta krahasosh ndihmen qe ka bere per popujt tjere atehere del se per shqiptaret nuk ka bere asgje...Keshtu qe eshte turp te quhet personalitet kombetar sepse duke quajtur Terezen personalitet kombetar atehere ne jemi duke i ofenduar te gjithe heronjet shqiptar,si Skenderbeu,Adem Jashari,Ismail Qemail, Zahir Pajaziti,,Isa Boletini,Gjergj Fishta,Hasan Prishtina e shum e shum heronje tjere.
    Te kete punuar , apo jo per kombin shqiptar, Nene terezen ky fakt nuk e ben as maqedone e as serbe e aq me pak indiane.
    Nene Tereza ja perkushtoi jeten te varferve dhe njerezve ne nevoje dhe per kete eshte nderuar me cmimin NOBEL dhe eshte shpallur shenjtore.
    Nene Tereza kurre ne jeten e saj nuk i beri keq njeriu, pervec te mirave kurre nuk ka bere gje tjeter.
    Le te benim te gjithe sa 1/1000 e asaj qe Nene Tereza beri dhe Shqiperia do te ishte ne piedestalin e kombeve te nderuar.
    Perpara kesaj gruaje te gjithe jemi borxhlinj , per emrin e mire e dinjitoz qe na ka lene ne bote si shqiptar.
    Cili bashkekombas ka nderuar me teper se Nene Tereza emrin e kombit tone?????????????????? - ASNJE.
    Tu vije turp kur e permendni per keq nje grua te cilen e respekton gjithe njerezimi.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Nuk e kuptoj pse duhet ti kushtohet kaq shume rendesi ksaj teme. Po sikur te mbyllet?
    Se e kemi bere corbe fare o te uruar.
    Ajo ishte shqiptare dhe e duan ne gjihte boten. Mua me mjafton kaq per tu ndjere mire kur e them se ishte shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-03-2009
    Postime
    15
    o aj qe mirret me shefqet krasniqin esht ma budall se aj.
    njerzit qe bejn veprat e tilla nuk esht e rendesishme ciles fe i takojn , po e rendesishme esht vepra e tyre qe ata e bejn dhe veprat e tilla duhet te qmohen .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    . Mua me mjafton kaq per tu ndjere mire kur e them se ishte shqiptare.
    Jo, duhet te ishte dhe muslimane.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Por shyqyr qe nuk ishte muslimane se do e shpallnin terorite islamike heheheh

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817

O Disa, jo vetem ata qe marrin pushken ne krah jane heronje............vepra e mire cmohet pamarreparasysh se ku e ben, ne vendin tend apo te huaj.
    Hmmm, jo me kot thuhet se profeti pranohet cdokund, pervec ne vendin e tij.

Faqja 26 prej 86 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •