Close
Faqja 25 prej 86 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 852
    -
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ende askush nuk ju pergjigj pytjes time se cfare beri Tereza per Shqiptaret?!

p.s ju lutem shkurt dhe shqip,nuk dua te filozofoni.
    I tregoi botes qe shqiptaret nuk jane njerez me bisht. Qe shqiptaret nuk jane njerez te eger por qe kane zemer. Qe vetmohojne jeten e tyre per te ndihmuar te tjeret, pavaresisht kombesise, races apo fese. I tregoi botes qe shqiptaret nuk mund te perfaqesohen as nga diktatoret qe kane mbi koke dhe as nga bandat kriminale qe jane si kudo ne bote. Pra i dha botes leksione humanizmi dhe miresie.

Ja pra qe na ka nxjerre nam te mire. Sepse ti po te kishe dy pare mend do i thoshe nje serbi (ne sy te te huajve):

"Ne, shqiptaret krenohemi me Nene Terezen qe ndihmonte njerezit me te varfer te planetit kurse ju keni si heronj kombetare kriminele te njerezimit te denuar nga Haga. Kush jane njerezit e eger, ne apo ju?"

Por persa kohe ti bie ne te njejtin nivel si turkoshaku "Ilirian" qe sapo u kujtua qe flamuri kombetar eshte ai i Skenderbeut, e hoqi me vrap nga avatari...ate flamur me te cilin vdiq ai qe ke ti ne avatar....atehere edhe ti tradheton Adem Jasharin. Prandaj mos e bej me kete pyetje te turpshme.

Hajt shendet!

P.S. Meqe ra fjala ti personalisht ke mundesi ta pyesesh kete Hoxhen e nerum "Cfare flamuri kombetar duhet te kene shqiptaret meqe ky i sotmi eshte i "nipit te shkjeve"?".
    Une e di pergjigjen, por qe te ndash mendjen ti, ose me Bacen ose me Hoxhen e nerum.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 13-02-2011 më 07:07
    -

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817

Disa, po te bej nje kunderpyetje une ty............

A thua pse mundohen maqedonet ta pervetesojne nenen Terese per vete? A thua beri dicka direkte per maqedonasit ajo? Apo pse nami i saj ane e kend botes eshte i pazevendesueshem per te mire?

Ketu ku une jetoj,permes tjerave e sidomos me ane te emrit te nenes Terese, ne mesin e miqve te mi shqiptaret kan nje fotografi me te mire.

Para vie kombi e me pas feja

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Nene Tereza e deklaroi Boterisht se eshte shqiptare.
    Ky eshte sherbimi me i madh qe ajo i ka bere kombit te vet.
    Nese nuk e kupton kete, meso per jeten dhe vepren e nene terezes.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Ate definicionin musliman qe po permend, thote edhe qe mos perdorni gjera/gjesende jo muslimane se eshte haram dhe e han ferrin apo xhehnemin.

Tash ti qe po perdor keto momente "PC dhe internetin" qe e kane krijuar jo-muslimanet a je koshient qe e han ferrin?...pse nuk shkon mu marr me deve e me bageti ashtu sic te udhezon qurani jote, vazhdoje sklaverimin taman se ndryshe nuk e fiton parajsen.
    Eshte defnicioni i BESIMIT e jo perdorimi i gjesendeve, kur nuk din mos fol.mos i perziej gjerat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nënë Tereza: Me gjak jam shqiptare, me zemër i përkas Jezu Krishtit
    VATIKAN (18 Tetor) - Vatikani publikoi një biografi të shkurtër të Nënë Terezes. Teksti fillon pikërisht me një koment të Nënë Tërezes në vitin 1995,kur mori cmimin NOBEL , ku ajo theksonte prejardhjen dhe besimin e saj me këto fjalë:
    "Me gjak jam shqiptare, me shtetësi jam indiane dhe me zemër i përkas Jezu Krishtit". Ky njoftim i Vatikanit përkon me zërat e kohëve të fundit, kryesisht në Maqedoni, ku zyrtarët e quajnë Nënën Tereze bijë maqedonase, gjë që ka nxitur reagime të ashpra nga shqiptarët.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk kuptoj se si disa njerez debatojne me qelbeesira qe trurin e kan te roberuar ne mesjete?!
    Graun me te ndersme dhe me ete respektuar te shekullit XX nga egjithe bota e civilizuar, keta me njefar idioti te pa cipe ne krye, keta e shajne ate.
    Nuk ekuptoj se çfare te keqe u beri kjo ketyre?
    Pse flisni me ta? Keta nuk jane shqiptar, keta jane arab me zemer dhe me shpirt. Nuk i ben shqiptar ajo qe flasin shqip.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 13-02-2011 më 08:55
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Nene Tereza ska be per shqiptaret gje, por ka bere per fene e vet. Edhe muslimanet deri ne nje shkalle duhet tja dijen per te mire punen qe ajo ka bere. Hinduizmi eshte i zhytur ne politeizem, ajo ka patur vullnetin, fuqine dhe mjetet te behet shkak, qe ndoshta nje pjese bukur e madhe te njoh njeshmerine e zotit. Per kete i takon respekti, e jo inati. Edhe kjo eshte nje pike qe "duhet" ti bashkoje fete monoteiste !!!

Perndryshe dihet boterisht se ka prejadhrje shqiptare, nje laureate e cmimit nobel per paqe, dhe e te njejtit gjak si ibrahim rugova, i cili boterisht poashtu njihet si "ghandi i ballkanit"...keto dy figuar historike shqiptare kane deshmuar para botes shpirtin paqedashes te shqiptareve. Jane keto mjaft te arritura qe te respektohet nene tereza. Muslimani e ka te ndaluar te shkel "hakun" e tjetrit, cfaredo qoft ai !!!

Nuk me eshte e qarte, perse revoltohen forumistet ketu !!!, i kisha lut moderatoret qe provokimet e qarta ti sanksionojn !!!!

tung
    albanish by nature

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Shume me shume se ti e une, po edhe ma shume se ky far hoxha qe ka ra ne gjume te thelle. Varet se a pranon se ate qe ka bere ajo i ka ndihmuar dicka shqiptaret gjate ketyre 2 dhjetevjecareve. Ose e njejta situate eshte po te thuash: Cka ka bere Jezusi per shqiptaret? Varet, nese e pranon besimin krishter, Jezusi ka bere shume sepse Ai do t'i dergoje ne Parajse ata qe i besojne Atij pa marre parasysh kombin. Po nese je mysliman dhe e mohon Krishtin, ty ne te vertete te duket se Jezusi nuk ka bere 'asgje', ose thjesht shume pak. Ty te duket se me shume ka bere Muhamedi sepse 'ai ka qene profet i Allahut' dhe ka pru fene islame. Njejte nje ateist po ashtu mund te thote se cfare ka bere Jezusi per shqiptaret, per te eshte asgje sepse ai nuk beson se do te kete ndonje konsekuence besimi apo mesbesimi ne Jezusin per secilin person ketu ne toke, perfshire edhe shqiptaret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 13-02-2011 më 20:15

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Nene Tereza ska be per shqiptaret gje, por ka bere per fene e vet. Edhe muslimanet deri ne nje shkalle duhet tja dijen per te mire punen qe ajo ka bere. Hinduizmi eshte i zhytur ne politeizem, ajo ka patur vullnetin, fuqine dhe mjetet te behet shkak, qe ndoshta nje pjese bukur e madhe te njoh njeshmerine e zotit. Per kete i takon respekti, e jo inati. Edhe kjo eshte nje pike qe "duhet" ti bashkoje fete monoteiste !!!
    Ti shoku a e din se besimi krishter nuk eshte fe e katolikut, protestantit apo ortodoksit. Krishterimi eshte besim per krejt njerezit, Krishti eshte per shqiptaret shume me shume se sa feja e jote. Krishterimi se paku nuk i ka vrare shqiptaret kurre. Ka patur shqiptare qe jane vrare sepse nuk e kane mohuar besimin krishter dhe Krishtin, por asnje shqiptar nuk eshte vrare nga krishterimi, e nga feja jote shume bile. Krishterimi nuk i ka vra e torturu shqiptaret per 5 shekuj te tere sikur feja e jote dhe ata sulltanet e tu. Inati nuk eshte ne pyetje, por REALITETI.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ti shoku a e din se besimi krishter nuk eshte fe e katolikut, protestantit apo ortodoksit. Krishterimi eshte besim per krejt njerezit, Krishti eshte per shqiptaret shume me shume se sa feja e jote. Krishterimi se paku nuk i ka vrare shqiptaret kurre. Ka patur shqiptare qe jane vrare sepse nuk e kane mohuar besimin krishter dhe Krishtin, por asnje shqiptar nuk eshte vrare nga krishterimi, e nga feja jote shume bile. Krishterimi nuk i ka vra e torturu shqiptaret per 5 shekuj te tere sikur feja e jote dhe ata sulltanet e tu. Inati nuk eshte ne pyetje, por REALITETI.
    ...selam aliqim,

ti flet per realitet ???
    Pjesa dermuese e shqiptareve jane musliman, kurse ty njekohesisht thua se islami i ka vra shqiptaret........hajt meru vesh njehere me teje !!!, te dogji se nuk e "lavderova" nenen tereze ne shkallen "me te larte" ???.....JU JENI ATA, te cilet ja rrezojn reputacionin, sepse ne syte e shqiptareve musliman e ngreni nga pikepamja "Kombetare" ne piedestalin e njejte si ate te fese se krishtere, dhe kjo nuk eshte e drejte, pasiqe ajo ne aspektin kombetare pe SHQIPTARET ka bere po aq shum, sa kane bere dijetaret musliman me prejardhje shqiptare. Po te kishin qene si nene tereza, si dijetaret musliman te nje "kalibri" ala Sami Frasheri, une do tja u kisha hek kapelen.....perndryshe, secili ne ate "lenden" e vet, e ka meriten e vet, asgje me teper, por mos e beni turshi punen ketu, bile edhe duke hi llugave si me larte, ku "feja ime" na paska masakru e faru shqiptaret.....NATYRISHT, sepse islami e ka be ate, tash populli shqipare eshte me shumice muslimane.....hajt llogjik e lock.....dhe ki Nuh Musa e mbron sepse i ka be dem, ja ka faru paraardhesit.....muslimanet shqiptare i ka sjell lejleku.....a beson se femijet i sjell lejleku ???

tungi
    albanish by nature

Faqja 25 prej 86 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •