....na i kemi masakru veq shpiunat edhe udb-asht si puna jote edhe e atij ilirian zo ....amo mos mendoni qe jemi nal , tu punu jem ....tu o formatizu ....ma profi jem tash ...d.m.th me ma pak dhimbje....
...ta kshyrmi kur te na vish ti ne duar tona , kend do t'naj perdorsh ne vend te akullores ......
po kam friken qe tregon ne shtepin tonde e lypin edhe ata akullore......
Dian,po shifet qe nuk te pelqejn gjanat e kqija,dhe mos i merr mbi shpatullat tuja gabimet dhe problemet e askujt,pse njeni prej hardollapqav ta ka fal ndoj reputacion nuk don te thot qe ti mashtrohesh per kaq pun,un kur te bisedoj ndojher me ju (Ardianė Luzhen),jeni shum e disciplinuar,,,,,,,,,?
Ndosha nuk jam ose jam une,po ti ruhesh e nuk flete per gjera qe ketu jem kundershtar.
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
Dian,po shifet qe nuk te pelqejn gjanat e kqija,dhe mos i merr mbi shpatullat tuja gabimet dhe problemet e askujt,pse njeni prej hardollapqav ta ka fal ndoj reputacion nuk don te thot qe ti mashtrohesh per kaq pun,un kur te bisedoj ndojher me ju (Ardianė Luzhen),jeni shum e disciplinuar,,,,,,,,,?
Nese je ka me kercenon qe me njefe kete die qe palla sum hane,une jam kjo nese do bisedo nese nuk done mos mu bane romantike se nuk po me pelqen.
Ose mendone qe po te kam frike NC harroje te kame thane edhe te thame nese ke dicka thuje.
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
e ti far sharr e harrillyri e salukylesn a halla mine e plote qe edhe emrat i keni te qorodite mos provokoni pra,si i thot shqiptari qe shqipatri ka heke vesh a jeni mire ju.
po shifet qe ke dal prej taktit krejt,po nuk ka problem edhe pse nuk po mundem me e lexu,.
Krijoni Kontakt