Close
Faqja 5 prej 110 FillimFillim ... 345671555105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 1094
    i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Sa per krize ekonomike dhe papunsi ju trgoj nje shifer qe eshte te ne 75000 maturant e kryejn shkollen ne vite, punsimi eshte 0,8 % ne vite pra mose te hym me thell pa sigurim social shendetsore pa endrra per rini pra ju punoni jashte e ne do te knaqemi ketu se ne jemi ata qe vet e kemi pru punen qe e gjith rinija te hike jashte.
    Ndryshimi i pernjehershem i nje shoqerije eshte progres i kaosit

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    .....e qetash jena ma te fort se kurr.....
    bexheti president , na kryeministri.....
    edhe bexheti edhe na jemi miljonera , tash kemi me sill ka dojm na Kosoven .....
    kemi me maru siptale enkas me nxjerr bubrek t'fresket .....
    ti je i pari ne list .....kuptoje prej tashti pa bubrek je.......ngushllime...

O Hard po une te thash qe nuk je shqipetar por diqka tjeter. Sepse mburresh me at qe Thaci kryeministri me vota te manipuluara ka bere masakra kunder shqipetareve e jo serbeve.

Ju nuk keni ndermend me Veshket por doni me e realizu planin e Nexhmie Hoxhes(Enver Hoxha) per me vu nje diktatur ne trojet shqiptare.

Por edhe me heret kam thene se ju edhe 3vite i keni ju edhe nuk keni me guxu ne oborrin e juve me dal e leje mo me hanger M...

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    edhe pse jam kunder ketij koalicioni une i uroj suksese Behxhet Pacollit e ka rastin te tregoj vetveten edhe pse eshte i kufizuar pasi qe kosova nuk eshte e pavarur por shpresa me mban se populli do zgjohet nga gjumi dhe do i ndihmoj kesaj qeverie qe Kosoven ta bejm te pavarur edhe pse gjasat jan shum te vogla pasi qe skemi fuqi te bejm nje gje te till sepse jemi shum te dobet dhe e vetmja shpres per te qen te pavarur eshte bashkimi me shqiperin gje qe mund te bejm ne qdo moment nese kete e deshiron populli

Pacolli ka nje planprogram qe dallon nga te tjeret pasi qe ne ket planprogram nuk ka diskriminim dhe racizem, por kete e ka te bazuar ne vullnetin e popullit te kosoves

Suksesi i pacollit do varet nga populli sepse vetem populli mund te bej te sukseshum nese ai kete e deshiron
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    O Hard po une te thash qe nuk je shqipetar por diqka tjeter. Sepse mburresh me at qe Thaci kryeministri me vota te manipuluara ka bere masakra kunder shqipetareve e jo serbeve.

Ju nuk keni ndermend me Veshket por doni me e realizu planin e Nexhmie Hoxhes(Enver Hoxha) per me vu nje diktatur ne trojet shqiptare.

Por edhe me heret kam thene se ju edhe 3vite i keni ju edhe nuk keni me guxu ne oborrin e juve me dal e leje mo me hanger M...
    I thu ti vetes Shqipertar e njerzite me me vler po i thu keshtu...MARRE PER TY MARRE (se do vjet i ke ndoshta sa me menu)
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008

Shume serioze po te them,i shkru keto veq me provoku apo ke gjak shkavi e urren shume.
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Ah edhe harrova se une nuk kam Bubrrek un kam veshk e si veshk nuk e dini ju ku jan, e shkiet nuk marrin vesh me ju kallxue se shka jan dhe ku jane.
    Se per juve ju nuk dini gja tjeter perveq pares.

Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Me shpresen se do te ndihmoje ne eleminimin e faktorit extremist islamik ne Kosove dhe me shpresen e nje perendimori qe urren lindjen mesjetare(aspektin e prapambetjes sociale te pakten) uroj : -detyre te sukseshme!
    Po e ndez nje qiri per Kosoven.

Nuk ka faktor extremist-Islamik ne kosove ka disa grupe te izoluara extremistesh-Islamik te manipualuar kryesisht per shkak te varferis

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    I thu ti vetes Shqipertar e njerzite me me vler po i thu keshtu...MARRE PER TY MARRE (se do vjet i ke ndoshta sa me menu)
    Dian mos u idhno,tani ju beri evropa me sllavin komplet,e mos u ngut me jav percaktu njerzve gjakunse mundesh me gabu.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

....ne at koh jemi kan shum te ri ne mosh veq jemi msu qysh duhet me masakru.....do me than jemi ka ne prova ....

tash jemi profisionalizu ....qetash e sheh qka osht masaker.....kurgjo s'ju kemi bo ateher qka kemi me bo tash ......laken laken .....sallat ...naper kese t'pes kilogramve kemi me ju shti ....

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ah edhe harrova se une nuk kam Bubrrek un kam veshk e si veshk nuk e dini ju ku jan, e shkiet nuk marrin vesh me ju kallxue se shka jan dhe ku jane.
    Se per juve ju nuk dini gja tjeter perveq pares.
    ti hillirian,mos mendo se diana e ka me gjith mend,kjo esht nji njeri i mir,por eshte pak e re e nuk mundet me i kuptu gjanat ashtu siq duhet,se lojrat qe i ben anmiku ,normal qe i ban me ndihmen e shqipfolesve,por diana nuk ben pjes ne ate grup.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 5 prej 110 FillimFillim ... 345671555105 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •