Hahahaha Je komplet gomare ike ore po ti nuk din dy rreshta ti shkruajsh e do me japesh mua konstruksione a? Koj vjen nga mungesa e argumenteve dhe kapaciteteve te kufizuara qe ke ti per te diskutuar (Sa i qmendur kosova shkruhet me K.te madhe o bobobbo qfare zbulimi epokale ke ber jo ore per ty une do ti vendosi edhe pikat dhe preset ike ore ca jan keto psiko manjakizma ti nuk ke kapacitet te diskutosh me mua tipa si ti une i matirati per 10 minuta ike tashe futja gjumit ..
Tirana ne 60 % te saje esht e banuar nga katundaret apo nejrzit ce kan zbritur nga shpellat dhe kan uzurpuar troje ne tirane then shkurt katundi me i madhe ne shqiperi.
Normale une kame tru dhe nuk e mbaje koken kote si ti perveq Serbishtes njoh edhe alfabetin qirilice te saje dhe po ashtu edhe Gjermanishte dhe shqipen deri dikund edhe Anglishten dhe Italishten .Serbishten e zoteroni perfekt,mua ma mesuan te tjeret.
Hvala.
Ndersa ti ce je nje gomarit pervec se nuk njef ase nje gjuhe tjeter te huaj edhe ket shqipen e lodhet nuk ke aftesi ta zotroshe ashtu si duhet keshtu qe te keshilloje qe te pakten ket ta mesoshe bukur dhe pastaj eja e duskutojme ketu deri ather mbetesh nje minush i vockel dhe i injoruar per mua.
Hahhaha Prishtina.c Duhet te perjashtohet nga forumi pasice e ka shkruajtur kosova me K te vogel e mejerim o mjerim
Pacolli ne Shqiperi eshte ne shtepi te vet.Ashtu sic c'do shqiptar do ta ndjente veten ne shtet te vet kur viziton Prishtinen.
Ndegjo ike se nuk ke kapacitet te debatosh me mua seriozisht je shum nivel i ulte..?
Kame nje pytje per ty.?
Kushe te ka klonuar kopile i kujt je se ketu disa ne munges te kapaciteteve dhe ne pamundesi per ta perballuar debatin ne menyre te qet dhe te civilizuar fillojne e nxjerrin kopila te klonuar si ti per ta dezorintuar dhe ulur debatin ne fyrje dhe banalitete te tilla . keshtuce ju bej thirrje atyre baballarve tuaj qe ju kan klonuar te vijne e te debatojm ketu po paten kapacitet ne menyre te civilizuar e jo te fshihen si struci mbas psiko-manjakave kopil te klonuar si ti.
Pacolli: Shqiptarėt nė Maqedoni duhet tė jenė unikė
![]()
![]()
![]()
Krijoni Kontakt