Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    mir do ish me pa 'veten' i her para se me bo sugjerim. jo per nai gjo po s'beso robi kur hajtudi thot kapni hajdutin ene poplli s'osht vetm 300 petrita
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anėtarėsuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    A keni ore pak gjak shqiptari ju anti berishet,koha e socializmit ka mbaruar dhe as qe ka ndonje pikenisje se do te kthehet ndonjeher nje sistem i tille qe te gjith po rrenqetheni kur e permendni . Kush ju garanton se me edi ramen do ta keni me mire,do ta keni korrupsionin zero .Vajtoni per 4 te vraret qe at te drejt e kane vetem familjaret , nuk duhet fajesuar qeverine per demostrat te pakonrolluar apo te dirigjuara .
    Pyetni,informohuni per aeroplanet qe paten qellim sulmin ndaj shtepis se bardhe ku ne film paraqitet se e kan rrezuar udhetaret,por realiteti eshte se eshte rrezuar nga toka . E nuk pat as nje perlotje as protest nga familjaret sepse me at akt eshte shpetuar kreu shteteror,njekohesisht i eshte bere me dije te tjerve qe do te tentojne te kidnapojne aeroplane se me protestues ekstrem ,nuk ka dialog.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    hahaha..landushi demokrat..

na shkrive landush 45-sa..

sna e tregove cili deputet i ps-se ta futi baban ne biruc mo landush.. ne koh te dulles.

e di pse nuk e tregon ti..

se do habitet forumi kur te marre vesh se ti dhe babi yt ate deputet e votoni..

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    une nk kuptoj kete llogjiken e ca kinezve ketu ........dmth nqs nk je me berishen je armik e tradhter e komunist e ku e di une se ca .....jo mer cuna une jam me demokrat se ju po berishen e urrej se ka mar ne qaf njerez si ne kohen e enverit ashtu edhe ne kohen e saliut .....kush eshte ky sali mbret berisha qe nuk luka nga veni .....boll o sal 20 vjet te kemi ne kurriz edhe nja 10 vjet e do ja kalosh edhe enverit ....ca m.ut shteti demokratik jemi ne kur kemi nje figure ketu e 20 vjet ...do na sjelli edhe nanon ky tani edhe shpeti shqiperia ....

sali berishen e flm nqs gabimet i ka ber pa dashje ...e flm qe ndihmoi ne futjen ne nato e ne liberalizimin e vizave e te dali ne pension .....rri gjith ai klinton 8 vjet e iken e ne e mbajme kete si enveri e putini

M'KA IK ZARI

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    hahaha..landushi demokrat..

na shkrive landush 45-sa..

sna e tregove cili deputet i ps-se ta futi baban ne biruc mo landush.. ne koh te dulles.

e di pse nuk e tregon ti..

se do habitet forumi kur te marre vesh se ti dhe babi yt ate deputet e votoni..
    gramozi me shoke

po une nuk votoje ps sa te jete jeta.....

po pd e kam votu mbeshtet punu dikur,,,,

qysh kur sala mori rrugen e qoftelargut,,,,,

une nuk votoje me ,,,po do votoja pd po te ndryshonte me gjake te ri,,,si alibeaj,,,bamir topi,,,etjere te beheshin kryetare ose te tjere po te behej parti taman demokratike

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me ne fund tregove o landush..se babin ne biruc ne koh te enverit ta ka futur gramozi i edvinit..

tmerr landush tmerr..

e di gramozi mo se ti je fanatiku me i pocaqisur qe leh pro gramozit?

mo je tak ngjela ti mo?

se babin e takut ne burg e di si e mbante gramozi me ata tjeret para tije..

po ta tregoj se e di kte te sigurte..

i ngrati kico ngjela.. minister i shquar i qeverise se mehmet shehut.. pra babi i tak qerosit te rucit.. mbahej ne biruce jo si te tjeret..

nevzati ( idoli i Ed ina rames) e fuste kico ngjelen ne nje arkivol dhe aty e mbante te lidhur nat e dite.. bile dhe kapakun siper..

dhe sot selia roze pra PPSH-ja e Enver Ramiz nevzatit e ka takun besnikun me te madh..

pra sa her shoh takun krah ruc gjinushit me kujtohet arkivoli ku e mbanin kico ngjelen ata te cilve u sherben taku sot.

landush shko urgjent ne doktorr..

plzz..

mos kujto se te kam inat..

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Autori i shkrimit,pėr derisa ėshtė kaq kompetent dhe ka dalė nė pėrfundim se Berisha duhet tė largohet,me patjetėr duhet tė ketė dalė nė pėrfundim edhe se kush duhet tė vijė, por,nuk di pse nuk e thotė!
    Ashtu si edhe kam shkruar gjithmonė,unė asnjėherė nuk dėgjoj njė njeri apo njė grup njerzish kur moto e tyre ėshtė vetėm tė largohet kundėrshtari i tyre politik pa prezantuar alternativa.
    Kush do vijė nė pushtet?
    Me ēfarė do vijė nė pushtet?
    Ēfarė do bėjė mė mirė se paraardhėsi dhe si?
    Duke prezantuar gjithė atė dhunė,si mund tė besojmė se do jetojmė nė demokraci?!
    Kur i drejtohesh shtetit me hunj tė tillė,po individit?!
    Ka plot tė tjera por nė esencė kjo ėshtė.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    me ne fund tregove o landush..se babin ne biruc ne koh te enverit ta ka futur gramozi i edvinit..

tmerr landush tmerr..

e di gramozi mo se ti je fanatiku me i pocaqisur qe leh pro gramozit?

mo je tak ngjela ti mo?

se babin e takut ne burg e di si e mbante gramozi me ata tjeret para tije..

po ta tregoj se e di kte te sigurte..

i ngrati kico ngjela.. minister i shquar i qeverise se mehmet shehut.. pra babi i tak qerosit te rucit.. mbahej ne biruce jo si te tjeret..

nevzati ( idoli i Ed ina rames) e fuste kico ngjelen ne nje arkivol dhe aty e mbante te lidhur nat e dite.. bile dhe kapakun siper..

dhe sot selia roze pra PPSH-ja e Enver Ramiz nevzatit e ka takun besnikun me te madh..

pra sa her shoh takun krah ruc gjinushit me kujtohet arkivoli ku e mbanin kico ngjelen ata te cilve u sherben taku sot.

landush shko urgjent ne doktorr..

plzz..

mos kujto se te kam inat..
    o robo une them te ndryshoje pd e te ike saliu,,,dhe atehere po e perkrahe pd,,,

po si saliu si gramozi jane nje ata ndajne pazaret bashke,,,,ke per te pare siq u be shoke saliu me fatosin dhe ilirin,,,do behet dhe me gramozin,,,jane 2 ish komuniste dhe ish sigurimsa,,,

po nuk them te vije edi ,,,,

ka parti tjera,,,

po spati

te krijohen

e kur flas per saliun ta dish qe e njoh mire,,,,

do te vije cudi kur dhe edi ramen me vone ta fusi ne shoqerine e tije,,,

sa per spartak ngjelen e njoh nga pd dikur po nuk kom lidhje me te ,,,

ne shqiperi pd dhe ps jane nje ne biznese te perbashket,,,,nga delijorgji,,,,nga iliri me tendera,,,nga arben imami,,, nga te tjere qe bashkepunojne ne 2 krahet bejne vetem shfaqeje kaq,,,

une flas per popullin,,,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga landi45 : 09-02-2011 mė 14:29

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    224
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Nga menyra se si shprehesh, deshmon shume se cfare mentaliteti perfaqeson. Me beri pershtypje shprehja "Ne si popull". Mos deshe te thuash, "une si qytetar i thjeshte i ketij populli?". Kane kaluar plot 20 vjet nga vendosja e pluralizmit ne vend, dhe ti akoma jeton me mentalitetin e turmes, akoma nuk ke mesuar te mendosh dhe te shprehesh si shtetas e qytetar i lire.

Ti nuk je popull. Une nuk jam popull. Ti e une jemi shtetas te lire. Populli shqiptar flet me nje ze cdo kater vjet, kur mbahen zgjedhjet ne vend, dhe flet me voten qe hedh. Ata njerez qe kane dy fara mend dhe dy fije kulture demokratike, dine te respektojne verdiktin e popullit te tyre, verdiktin qe del nga zgjedhjet.

Atyre njerezve qe nuk u behet vone per popullin, jane ata qe nuk respektojne voten, nuk respektojne zgjedhjet, nuk respektojne qeverite dhe institucionet qe ngrihen nga vota.

Albo

Ore lere menyren se si shprehem une, ka rendesi ajo qe une shpreh ketu. Une po te shpreh se po te hapesh fjalorin, ose librat dhe te kerkosh cdo te thote demokraci, do te gjesh qe Demokraci do te thote sundim i shumices, qe thua ti turmes. Pra ky eshte mentaliteti i demokracise jo i imi.

Kur behet fjale per tu shprehur eshte pune tjeter, shprehem une me gjithe opinionet e mia, por keto nuk jane opinione mo Albo. Keto jane Rregulla qe duhet te zbatohen nga te gjithe qe demokracia te funksionoje. Mos degjo cthone ata krimbat atje ne Karige dhe ti besosh per te verteta. Mundohu te reflektosh dhe pastaj te besosh, dhe vetem ato qe jane te llogjikshme.

Ti po thua te respektojme dhe te nenshtrohemi verdiktit te atij hajvanit jo te popullit. Duket qarte tani kjo gje, nuk e mbron dot me, me llogjik jo njehere, vetem duke bere rolin e budallit dhe te besh sikur smerr vesh vetem ashtu mund te mbrohet Saliu. Po ce ulni veten aq shume per nje cop majmun mor ju, lereni te mbaje pergjegjesite e veta per ato qe ka bere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    224
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Autori i shkrimit,pėr derisa ėshtė kaq kompetent dhe ka dalė nė pėrfundim se Berisha duhet tė largohet,me patjetėr duhet tė ketė dalė nė pėrfundim edhe se kush duhet tė vijė, por,nuk di pse nuk e thotė!
    Ashtu si edhe kam shkruar gjithmonė,unė asnjėherė nuk dėgjoj njė njeri apo njė grup njerzish kur moto e tyre ėshtė vetėm tė largohet kundėrshtari i tyre politik pa prezantuar alternativa.
    Kush do vijė nė pushtet?
    Me ēfarė do vijė nė pushtet?
    Ēfarė do bėjė mė mirė se paraardhėsi dhe si?
    Duke prezantuar gjithė atė dhunė,si mund tė besojmė se do jetojmė nė demokraci?!
    Kur i drejtohesh shtetit me hunj tė tillė,po individit?!
    Ka plot tė tjera por nė esencė kjo ėshtė.
    Zoti Beso, mendoj se duhet denuar veprimi qe politikanet bejne. Ata vete se egzistojne nuk po na prishin pune, por veprime si vjedhjet, plackitjet etj duhen denuar kushdo te jene. Fitorja jone si popull eshte vetem nese me instrumentat e demokracise, do ti bejme presion cdo pushteti te na respektoje, pavarsisht kush eshte ne pushtet.

Ne fakt nuk ka asnje rendesi kush eshte atje apo kush do te vije, nese ne do tia bejme te qarte se nuk mund te na vjedhin dhe pastaj te shpetojne pa u lagur. Kur ne te arrijme kete, atehere do te jemi bere nje popull inteligjent, qe di te vendose per veten e tij, di te jete aktiv ne te drejtat qe i takojne, pra do te jemi bere si gjithe popujt e tjere...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •