Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e Saladin
    Anëtarësuar
    13-03-2007
    Postime
    39

Behgjet Pacolli: Fati I Regjionit është Në Duart E Beogradit

BEHGJET PACOLLI:

FATI I REGJIONIT ËSHTË NË DUART E BEOGRADIT – KOSOVA NUK MUNDET

PA SERBINË!

Behgjet Pacolli me udbashin famëkeq Selim Broshaj,

në restoranin “Dora”, Prishtinë – 1981!

Nuk është thënë kot, se, biznesmenët nuk njohin kufij kombëtar për shtrirjen e biznesit të tyre, i tillë është edhe „politikani“ Behgjet Pacolli, i cili tashmë do të bëhet President i Kosovës! Ky njeri, gjithmonë ka deklaruar se nuk dëshironë të merret me politikë, por, me kalimin e kohës ka ndyrshuar mendjen. Se kush e shtyri Pacollin të kyqet në politikë do të tregojë koha. Sidoqoftë ky biznesmen i njohur, në janar 2006 (pikërisht në kohën kur në Vjenë po vazhdonin negociatat Prishtinë-Beograd, me ndëmjetësimin e Ahtisarit), intervistohet nga gazeta ”Nedelnji Telegraf”, dhe ja se çka ka deklaruar për këtë gazetë serbe: Lexoni: Behgjet Pacolli – Kosovo ne mozhe bez Serbije, ( Fati i regjionit është në duart e Beogradit – Kosova nuk mundet pa Serbinë!“) pastaj: Nemam politicke ambicije, për të vazhduar: Srbija je rotor razvoja jugoistocneevrope (…) Ekskluzivno Pacolli … Nisam covek rata. Mojih milijardu i devetsto miliona dolara ulazhem u miru …. “Poslednji susret sa Milosevicom – HOLBRUK JE NAPRAVIO LOSH POSAO NA BALKANU” !!! NO COMENT

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ky eshte presedniku i yn i ardheshem dhe dhendrri i rusis a ka ma kombinim fatal per kosoven.
    Oj tok hapu e te futem mbrenda e mos te shof as mos te ndegjoj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    lereni ca ka thene ai para 30 vjetesh
    ai eshte figure e duhur per president te kosoves

i/e regjistruar Maska e Saladin
    Anëtarësuar
    13-03-2007
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    lereni ca ka thene ai para 30 vjetesh
    ai eshte figure e duhur per president te kosoves
    shume mire e ki ti, se ata qe e kan hup jeten tuj luftu e tu e shkri jeten per Kosove jon kon njerz qe skan dite, po u duft me bo pare tuj punu bashk me djalin e sllobes e me jelstsinin e me dreqin e mallkum.

edhe mire po thu ti "figure e duhur" se aj kshtu ashtu e ka ftytren si anxapllast i mush me silikon.

Qelu toke se ka zbritje.

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ky eshte presedniku i yn i ardheshem dhe dhendrri i rusis a ka ma kombinim fatal per kosoven.
    Oj tok hapu e te futem mbrenda e mos te shof as mos te ndegjoj
    Ta hapim ne,.. nese nuk te hapet tona.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Saladin Lexo Postimin
    shume mire e ki ti, se ata qe e kan hup jeten tuj luftu e tu e shkri jeten per Kosove jon kon njerz qe skan dite, po u duft me bo pare tuj punu bashk me djalin e sllobes e me jelstsinin e me dreqin e mallkum.

edhe mire po thu ti "figure e duhur" se aj kshtu ashtu e ka ftytren si anxapllast i mush me silikon.

Qelu toke se ka zbritje.
    Citimelu toke se ka zbritje.
    jo mer une po them qilu toke se ka ardh koha me ngren me lug te dukatit e qilu tok se ka karkesa me ardh pej sposhti qe thoshin pleqt.
    Qu o i dekun e ha mish tpjekun.
    Pjek e pa pjek qysh u qellu se mate mir se keni meritu.
    mundsisht te angazhoi Sala policin rrugore se po behet rrug nji kahshe
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 17-02-2011 më 09:14

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

wow

Citim Postuar më parë nga Saladin Lexo Postimin
    BEHGJET PACOLLI:

FATI I REGJIONIT ËSHTË NË DUART E BEOGRADIT – KOSOVA NUK MUNDET

PA SERBINË!

ku e gjete saladin kete shkrim bre..wow..i forte je..kjo te ben te mendosh se serbia ka akoma shume te forte tentakulen e saj ne kosove..ka akoma bashkepunetore te saj shqiptare qe sa te jepet nje rast menjehere i aktivizon..i duhet shume kosoves te pastrohet nga keto tentakula qe ndotin ajrin e saj..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e joss
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Atij bravo i qofte, JU ku e patet MENDJEN??!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •