Keta njerez duhet te shpallen NON GRATA dhe te debohen nga Shqiperia
Keta njerez duhet te shpallen NON GRATA dhe te debohen nga Shqiperia
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Dhe ketu ne Itali ka qe jane duke gerrmuar per te gjetur ndonje "prove" , por qe lajmet e fundit nuk po ndihmojne per ēeshtjen greke..., por qe greket hecin me besim qe do ti vije dita...:-)
ēa gallate!
Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua
kjo qe po ndodh mua me shqetson shum jam jashtzakonisht i mllefosur me politiken shqiptare si shum po ju jepet hapsir je grusht grekesh dhe as nje reagim as nga pozita as nga opozita kurse qeshtja qame eshte lene nen hijen e fatit po thuaj se pa as nje shpres do te duhej nje bashkpunim mes shtetit shqiptar dhe atij turk per te hapur dosjet se sa te shperngulur me dhun nga qamrija jetojn sot ne turki dhe shteti turk eshte mase i interesuar per ta ber ket jo pse jan kumedit sa burra te mir po per inat te grekve ata jan ne gjendje te bejne gjithqka dhe mase edhe u deshmua se turkia eshte shtet mik i madhe i shqiptarve ajo u radhit si e vetme ne keshillin e evropes perkrah shqiptarve dhe se ne turki me fakte flitet se jetojn me shum se 5miljon shqiptar shumica qam dhe shqiptar nga sangjaku veriu i kosoves per mua personalisht kjo pun do kishte prioritet ky eshte mendimi im rreth temes
edhe diqka do te deshiroja qe shqiptaret e shqipris dhe veqanarisht per shqiptaret e jugut te shqipris qe femijet e tyre ti emertojn me emra shqip me kuptim shqip do ishte shum me rendsi pa keqkuptime por ata mbajn emra qe lakojn me shum ka feja se kah kombi do ishte me rendesi ne vend te kristaq te ishte fatmir. lumbardhe. besart .besarta.korab. ardit. fitore. lulzim.etj per mua me rendesi te madhe pa keq kuptime dua edhe diqka te shtoj kam jetuar ne nje vend gjermanofoles 11vite dhe edhe pse ata jan kristian 99.99perqin shum rendesi i japin emrav me kuptim gjerman
Po te kishin mend politikanet shqiptare e kishin shfrytezuar kete situate qe eshte keq Greqia ekonomikisht dhe te perqendroheshin ne fuqizimin e Shqiperise. Ne kete menyre do flitej per Epirin e jugut (Camerine) dhe jo Jugun e Shqiperise (Epirin e Veriut). Por meqe shqiptaret nuk kane mend le te degjojne ca thone Nikolas Geixh dhe konsulli i Korces, bashke me Dulen e Bollanon.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
une si individ e denoj kete veprimin e ketij konsullit e te deputeteve grek ......por cfare ben shteti ???????!!!!!!!!!........apo jan vetem per te nda leket ????????
M'KA IK ZARI
A, prandaj Bosnjen e lane te largohej pa problem fare
me lejo te t epyes, kush i vendosi kufinjet aktuale te kosoves? mos valle, vete jugosllavet? shuem respekt paskemi per jugosllavet derisa po e mabjm ekufirin e tyre si te shenjte!
Por pertej ketyre lojerave, kufinjte jane e gjithnje kane qene vija lapsi ne harte. kufiri i vertete eshte kufiri qe njerezit duan. cdo gje tjeter eshte diktature dhe tirani. ket eparim paten eterit themelues amerikane, me kete parim uillsoni i dha fund luftes se pare boterore, dhe vetem me kete parim mund te shpresojme per paqe dhe mireqenie.
uen epr vete do votoj kush nxjerr kete nikollen per b.the jashte shqiperia .......
vallaj me keto politikan qe kemi po filloj e nostalgoj enverin ......ai i palloi greket
M'KA IK ZARI
kemi te bejme me politikane by....ra prandaj kendon ky greku
kane frike te kundershtojne grekun se nuk i fusin ne BE dhe keshtu humbasin voten
jame korcare vete por me aqe sa di une vetem greke nuk ka ne korce d m th vorio
kemi ortodokes ,cobene (vllehet qe ju thone )maqedonas ka nga zona e shuleve qe i thone
Krijoni Kontakt