Close
Faqja 207 prej 220 FillimFillim ... 107157197205206207208209217 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,061 deri 2,070 prej 2192
    i/e regjistruar Maska e Barlet23
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ke Ura Tabakve
    Postime
    214
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    barlet ..

nuk te kuptova..

pyetja ime ishte se keta persona por dhe te tjere.. a jan deklaruar per 21-shin..

psh a kan thene.. sa mire ja u beri falanga ed ruciste policve.. apo kan thene.. cjan keta shtaze qe na i rrahin djemt tan police..

kte desha ta di qarte..
    ok se te kam keqkuptuar une..

atehere nga ata vetem Zhani Cikon dhe Maks Velon kam degjiuar te flasin. Zhani ka qene kunder hjenave qe u sulen per te pire gjak, kurse Partizani vogel Velo tha se ushtria dhe policia provokoi.

megjithate edhe ke lista ime , ata qe jane me Pro kane propabilitet per ti share Vandalet e kuq .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2010
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Ti mund ta uresh Berishen deri ne palce.
    Nuk ke ne fakt aresye , e ke patologjike urejtjen tende.
    Por mos mendo se te gjithe e urejne si ti.
    Nuk eshte se ne te tjeret e dashurojme, por perpiqemi te jemi objektive.
    Ta mer mendja ty se del te beje deklarata kaq te rrenda kryeministri pa patur fakte te plota?
    "Faktet " e Saliut jane per tu perdorur ne WC si leter higjenike, jane frut i nje mendjeje te semure dhe nje personaliteti te ēoroditur totalisht. Me "fakte" e akuzoi dikur F. Nanon si "padrino", kur u takuan para disa muajsh ku u puthen dhe perqafuan e quajti "lider historik i se majtes"; kur u pyet nga gazetaret per kete ndryshim qendrimi 180°, u pergjigj "mos i merrni seriozisht ato qe kam thene, atehere ishim ne fushate elektorale"; kokelopen I. Meten e quante "gjysma tjeter e kalbur e molles", kjo nuk e pengoi aspak te behej aleat me te ne qeveri, per te vjedhur e grabitur shqiptaret, siē u pa qarte ne videon e Fiks Fare.
    Tani qe shpellari eshte ne grahmat e fundit, do nxjerri shume "fakte" dhe "komplote" te tjera, qe do i marre me vehte kur te shkoje andej nga ka dale.
    Tung

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2009
    Postime
    193
    ERama mori fund do arrestohet nga faktet qe do nxirren keshtu do clirohet ps nga pengmarrja

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Makinat e dėmtuara nė demonstratė, ja rruga qė duhet tė ndiqet pėr dėmshpėrblimin

Qytetarėt tė cilėvė u janė shkaktuar demtime tė pronės si djegie makine, dėmtim dyqani, apo dėme tė tjera ekonomike gjatė demostratės sė 21 janarit, kanė vetėm njė mėnyrė pėr tė pėrfituar dėmshpėrblimin. Ata duhet tė paraqiten pranė Drejtorisė sė Policisė pėr tė bėrė dokumentimin ligjor tė tyre. Policia e Tiranės nėpėrmjet njė deklarate citone se, materialet proceduriale, tė pėrpiluara pėr dėmtime tė pronės, do t`i kalojnė pėr ndjekje penale Prokurorisė sė Rrethit Gjyqėsor Tiranė.
    Kjo do tė thotė se qytetarėt qė janė dėmtuar materialisht, duhet tė presin deri sa prokuroria tė hetojė pėr ngjarjen dhe mė pas t’ia kalojė gjykatės pėr thėnien e verdiktit final,nėse do tė dėmshpėrblehen apo jo.
    Nga kompanitė e sigurimeve duket se nuk do tė pėrfitojė asnjė nga 20 personat qė me 21 janar panė makinat e tyre nė flakė. Automjetet e djegur gjatė demonstratės sė 21 janarit iu pėrkisnin qytetarėve tė cilėt fare rastėsisht kishin parkuar nė afėrsi tė bulevardit.

TV Klan
    Ne ket rast eshte faji policise. Kur jepet leja per nje demonstrate sic ishte ne rastin e 21 janarit vendi ku kryhet demonstrata pastrohet nga cdo automjet qe gjendet aty. Funksionon njesoj si ne ndeshjet e futbollit ku 3-4 ore para fillimit te ndeshjes bllokohet levizja e automjeteve dhe pastrohet vendi nga makinat e parkuara. . Me kte qe po them nuk e kam fjalen per makinat qe ishin parkuar tek piramida ,por per ato automjete qe ishin parkuar perballe kullave binjake ose me sakte ne bulevard.
    Against all odds..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Pash nderin kush e ka ne dore..mbylleni kete teme se doli kuptimi, nenkuptimi, sterkuptimi, parashikimi e ca te duash ti. Se u beme si fallxhor or cuna dhe goca por fakti eshte se sna degjon njeri.
    Ajde perpara per Fitorje te Reja.
    P.S kush ma gjen Rucin dhe i kerren ndonje fjale per keto qe thame vallaj do jete i madh.
    Heeej
    Shqipėria ėshtė e Bukur
    Shqipėria ėshtė mė e Madhe.....

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Pse "patrioti" Rama nuk protestoj kunder Berishes,kur ai ja falte grekut tokat?!

Pse "patrioti" Rama nuk protestoj kunder papunesi,krimit,te organizuar?!

Pse "patrioti" Rama nuk protestoj kur ndodhi shperthimi i Gerdecit,ku u vran shqiptar dhe u pagosen?!

Pse "patrioti" Rama nuk protestoj kunder raportit te Dick Martit,ku i akuzon UCK -ne se gjoja ka pas kampe torturash ne Shqiperi?!

Pse "patrioti" Rama nuk doli ne ball te popullit kur organizoj protesten?!

Pse "patrioti" Rama e la ne balte popullin?!

Pse "patrioti" Rama nuk kerkon falje qe e la popullin ne balte...dhe qe shkaktoj vrasjen e 4 njerezve dhe dhjetra te plagosur?!

Pse "patrioti" Rama pse pse pse pse pse???!!!!!!!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Ne 21 janar jane perdor edhe bomba atomike . Njera prej tyre eshte hedhur ne zyren e Kryeministrit dhe e ka goditur ate ne koke ! Fakt qe rezulton te jete i vertete !

Nuk e keni pare qe eshte pjerdhur fare ? E ka lene mendja ?

Njoftimi vjen nga Azerbajxhani pas nje informacioni te marre nga sherbimet e aleances ushtarake Somali-Bangladesh !

Deri para ketij lajmi as une nuk e besoja se kishte pasur grusht shteti , por duke arsyetuar te dhenat fakti i mesiperm me rezulton i vertete !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga bamatat Lexo Postimin
    Ne 21 janar jane perdor edhe bomba atomike . Njera prej tyre eshte hedhur ne zyren e Kryeministrit dhe e ka goditur ate ne koke ! Fakt qe rezulton te jete i vertete !

Nuk e keni pare qe eshte pjerdhur fare ? E ka lene mendja ?
    Kemi te bejme me nje perplasje. O Sala do shkaterohet o PS-ja do shkaterohet. Shkaterimi eshte perfundimtar.
    I fituar do jete vetem populli qe do mare vesh c`fare u be ne 21 Janar.
    Jam shume kurioz te di kush ka komiunikuar ne kohen kur kryeministria ndodhej e rrethuar nga alabaket e ardhur prej rretheve.

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    Kemi te bejme me nje perplasje. O Sala do shkaterohet o PS-ja do shkaterohet. Shkaterimi eshte perfundimtar.
    I fituar do jete vetem populli qe do mare vesh c`fare u be ne 21 Janar.
    Jam shume kurioz te di kush ka komiunikuar ne kohen kur kryeministria ndodhej e rrethuar nga alabaket e ardhur prej rretheve.
    Kshu sic e kane nis ,vetem fund i hidhur na pret.
    Against all odds..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Cool

Citim Postuar mė parė nga Jackie Lexo Postimin
    Ne ket rast eshte faji policise. Kur jepet leja per nje demonstrate sic ishte ne rastin e 21 janarit vendi ku kryhet demonstrata pastrohet nga cdo automjet qe gjendet aty. Funksionon njesoj si ne ndeshjet e futbollit ku 3-4 ore para fillimit te ndeshjes bllokohet levizja e automjeteve dhe pastrohet vendi nga makinat e parkuara. . Me kte qe po them nuk e kam fjalen per makinat qe ishin parkuar tek piramida ,por per ato automjete qe ishin parkuar perballe kullave binjake ose me sakte ne bulevard.
    Po mire e ke !
    Eshte dashur te hjeken makinat ,guret dekorativ,drujt ,policia,garda dhe Saliu,te vnoheshin Edi rama,gjinushi ,milo ,dokle,NGJELA ,ne vend te gardes ata qe mbanin hujt dhe ja do perfomdonte per merak

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •