Close
Faqja 205 prej 220 FillimFillim ... 105155195203204205206207215 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,041 deri 2,050 prej 2192
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Kino!
    Falimendrit per poetiken filozofike! Ju vlersoj dhe jeni i nderuar!

Mos harro qe kreu i qeverise ka vajtur edhe shume me larg. Therret per puc shteti!
    Po nese Berisha flet ne menyre te padrejte per puc shteti, a te jep kjo ty te drejte te flasesh poashtu qyfyre?

Ne ate klithme nuk ka asnje vlersim. Une thjesh si nje deshmitar i ngjarjes qe pashe, po tregoj kush eshte vrasesi! Kam drejtuar gishtin nga vrasesi. Valle nuk paskam te drejte une qe pashe vrasesin ta tregoj kush eshte. Valle nuk eshte masaker te vrasesh tre njerez te pa fajshem dhe te paarmatosur pa asnje vendim gjykate ne nje vend ku denimi me vdekje ka dy dekada qe eshte hequr.
    Ti ke te drejte te gjykosh, por jo te drejte te gjykosh pa t'u vleresuar gjykimi nga tjeret.

Se kush eshte vrasesi, eshte ceshtje vleresimi. Per mua nuk eshte askush vrases, i cili nuk jep urdher te vritet dikush ose nuk e vret dike. Keto nuk i ka bere Berisha. Ndaj vleresimi yt eshte hic. Nese e definon vrasesin ne menyre tjeter, atehere ke te drejte. Nese per ty per shembull vrases eshte nje njeri qe ia ka zene karrigen E. Rames, atehere ke te drejte - Berisha eshte "vrases".

Dhe mos harro se une te kundershtova, per shkak se fole per masaker.

Fakte?! Ja keto jane faktet Kino!(Mos u bej dhe ti, si ai gjykatesi, qe i kerkonte faktin bashkeshortit, qe kishte zene gruan me nje tjeter)
    S'paskam degjuar per kete. Ma trego se tingellon si rast qe na ben per te qeshur.

Une kur shoh nje njeri te armatosur qe vret nje tjeter me arme zjarri, nuk kam nevoj per vendim gjykate te kuptoj qe ai eshte vrases. Dhe nuk kam nevoj as te vertetoj fjalet e mia te cilat i verteton nje arkiv i gjithe filmash e videosh qe jane ne zotrim te gjithekujt!
    Po po, por ti nuk thua se vrasesi eshte vrases, por thua Berisha eshte masakrues. Tentoi masakren the!!!

Nuk kam nevoje te shkoj me teper ne shkrimin tend.
    Aq i pameshirshem s'jam as une!! : D

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    E vetmja menyre per te mos filluar urrejtjen per Berishen kur shoh keso videosh, eshte te me thote dikush se nuk ka dore ne berjen e tyre!!!

Propagande!

E piste!

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Nė njė vend, nė tė cilin ende kultivohet kulti i individit nuk ka demokraci. Tė adhurohen liderėt partiakė si dikatatorėt, unė vetėm nė Shqipėrinė tonė neokomuniste kam parė. Demokracia ka ardhur de jura qė prej '91, por demosi ėshtė ende komunist. Pa u ērrėnjosur pikėpamjet komuniste, s'ka pėr tė bėrė hajėr kurrė ai popull. Nga Salra e Edvinra ka pėr tė vuajt gjithė jetėn!

angelina o2, ktu nuk flitet per pikpamje komuniste por per interesa miljonaeuroshe.
    Luhet interes aq i madh, saqe me pare pranojn ta djegin Shqiperine se te leshojn vulen e lejes se ndertimit...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2009
    Postime
    176
    Pasi puci deshtoi,protagonistet e tij po perpiqen qe ta fshehin.
    Por populli shqipetar kurr nuk do ti a fali tradhetine.
    Ju anetare dhe simpantizante te PS hapni mire syte,se kjo cka po ndodhe sot nuk eshte loje,dhe tradhetia juaj gjithmone do te ju percjell ju dhe biret e nipat e juaj.

i/e regjistruar Maska e Barlet23
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ke Ura Tabakve
    Postime
    214
    Kjo situate sic e tha dhe nje parafoles komentohet ne menyra te ndryshme nga shoqeria jone dhe gjeja qe qe me pelqen me shume eshte se panvarsisht tronditjes qe qe paten me 21 Janar nga nje Film Horror qe ju shfaq 5 ore ne TV , tani asnje nuk e vret shume mendjen per cka ndodhi pasi e kuptuan qe nuk eshte nje zemerate e popullit sa eshte nje zemerate e Kryetarit te PS per te marre pushtet dhe frika e tij per humbjen ne 8 Maj , patologjija e te cilit eshte tipike e nje skizofreni.

Edvini ka ndejtur ne bashki per 3 mandate dhe nuk ka pasur asnjehere asnje kontestim nga pala kundershtare per vjedhje votash ose manipulim kur 2 mandatet e fundit kane qene shume te diskutueshme , gjithsesi ka qene i qete ne punen e tij panvarsisht perfitimeve milionere qe gezoi.

Cfare pame ne ne humbjen e tij te pare ne zgjedhjet e 28 Qershorit? Njeriun perbindesh qe nuk pranoj humbje sepse vete semundja e tij eshte e vertetuar nga psikologjija qe keta njerez qe vuajne kete mund te bejne gjithcka per te qene te pushtetshem, biles nese kjo e keqe i perseritet dmth humbja ne zgjedhjet e ardhshme, atehere ai mund te kaloi ne nje faze me te agravuar te psikozes se tij qe eshte vetevrasja....

Problemi eshte se pse ne duhet te behemi pjese e semundjes se ketij Individi? Ky eshte nje rrezik publik dhe shume i demshem pasi eshte shkaktari i nje Traume te ata femije qe kane lindur mbas 97-tes ne Shqiperi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Barlet23 Lexo Postimin
    Kjo situate sic e tha dhe nje parafoles komentohet ne menyra te ndryshme nga shoqeria jone dhe gjeja qe qe me pelqen me shume eshte se panvarsisht tronditjes qe qe paten me 21 Janar nga nje Film Horror qe ju shfaq 5 ore ne TV , tani asnje nuk e vret shume mendjen per cka ndodhi pasi e kuptuan qe nuk eshte nje zemerate e popullit sa eshte nje zemerate e Kryetarit te PS per te marre pushtet dhe frika e tij per humbjen ne 8 Maj , patologjija e te cilit eshte tipike e nje skizofreni.

Edvini ka ndejtur ne bashki per 3 mandate dhe nuk ka pasur asnjehere asnje kontestim nga pala kundershtare per vjedhje votash ose manipulim kur 2 mandatet e fundit kane qene shume te diskutueshme , gjithsesi ka qene i qete ne punen e tij panvarsisht perfitimeve milionere qe gezoi.

Cfare pame ne ne humbjen e tij te pare ne zgjedhjet e 28 Qershorit? Njeriun perbindesh qe nuk pranoj humbje sepse vete semundja e tij eshte e vertetuar nga psikologjija qe keta njerez qe vuajne kete mund te bejne gjithcka per te qene te pushtetshem, biles nese kjo e keqe i perseritet dmth humbja ne zgjedhjet e ardhshme, atehere ai mund te kaloi ne nje faze me te agravuar te psikozes se tij qe eshte vetevrasja....

Problemi eshte se pse ne duhet te behemi pjese e semundjes se ketij Individi? Ky eshte nje rrezik publik dhe shume i demshem pasi eshte shkaktari i nje Traume te ata femije qe kane lindur mbas 97-tes ne Shqiperi.
    po qe keshtu duhet patjeter ta bejme perseri kryetar te bashkise.
    Gjunaf te vrasi veten nje djal kaq i gjat
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir ke fol o barlet..

meqe jemi tek tema e reagimeve dua te di se a kan reaguar dhe si kan reaguar..
    keta persona.. por dhe tjere vipa.. nga gjitha anet e profilet..

1- Kadare..
    2-Isa Mustafa
    3-Lutfi Hazri
    4-Maks Velo
    5-Sali Shijaku
    6-Timo Flloko
    7-Blerim Shala
    8-Adem Demaqi
    9-Albin kurti
    10-Zhani Ciko
    11-Ardit Gjebrea

etjetj..

i/e regjistruar Maska e Barlet23
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ke Ura Tabakve
    Postime
    214
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    mir ke fol o barlet..

meqe jemi tek tema e reagimeve dua te di se a kan reaguar dhe si kan reaguar..
    keta persona.. por dhe tjere vipa.. nga gjitha anet e profilet..

1- Kadare..
    2-Isa Mustafa
    3-Lutfi Hazri
    4-Maks Velo
    5-Sali Shijaku
    6-Timo Flloko
    7-Blerim Shala
    8-Adem Demaqi
    9-Albin kurti
    10-Zhani Ciko
    11-Ardit Gjebrea

etjetj..
    Flm brar !
    Meqe ra fjala dhe dy sygjerime per antaret e ketij forumi qe per nje moment te zhvishen pak nga ngjyrat politike dhe te mendojne realisht per nje Shqiperi te lire dhe te integruar dhe jo per Ps dhe Pd.
    Nuk pyet as Greku dhe as Serbi kush e beri luften ne Tirane me date 21 Janar, thjesht atyre u behet zemra mal kur shohin Policin te shtrire nga nga nje goditje me tulle ne fytyre dhe qe nuk lejohej te cohej pasi tullat e tjera qe leshoheshin nga i njejti Gjak "Shqiptari" nuk donin qe ai te jetonte ne ato momente .....

Per sa i perket listes mesa une kam degjuar dhe mesa une e kuptoj qe Intelekti punon ne favor te Shqiperise do thoja jane keta persona:

Ismail Kadare Pro
    Isa Mustafa ( me interesa)
    Lutfi Haziri Pro dhe shume biles
    Maks Velo ( sduhej te ishte vene) Artistet sidomos te piktures kane Fobi sociale
    Sali Shijaku Pro , po prap si ai me lart
    Timo Flloko Pro
    Blerim Shala Pro
    Adem Demaqi per mua ?
    Albin Kurti Pro por ka fryme revolucionare Anarkiste keshtu qe JO
    Zhani Ciko Pro ( nga te fryj era)
    Ardit Gjebrea ( nga te fryj leku )

Po pate ndonje liste tjeter ma dergo

shendet

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    barlet ..

nuk te kuptova..

pyetja ime ishte se keta persona por dhe te tjere.. a jan deklaruar per 21-shin..

psh a kan thene.. sa mire ja u beri falanga ed ruciste policve.. apo kan thene.. cjan keta shtaze qe na i rrahin djemt tan police..

kte desha ta di qarte..

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kadareja ka thon sa burr i poshter ai r.alia qe na e la dopjo gjashten (salen) ne dor.
    no glove no love

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •