Close
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 182
    i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    e quditshme eshte qyfyre jam duke ndjekur me interesim te lart ngjarjet ne egjipt dhe shpresoj pas pak dite egjipti do jet vendi i dyt pas tunizis i cili do qlirohet nga tiranet dhe pas kesaj do pasojn edhe shum shtete tjera ,eshte shum e rendsishme per boten qe keto vende te udhhiqen nga ata qe do i zgjedh populli sepse do ndalojn shum luftra ne keto pjes do ndalojn shum bomba qe hudhen neper tregje shkolla e xhami
    Ti ke mendim linear daku,hecen drejt,ska kuptim me ndalu per nai presje apo pike.
    E paske von i presje sa per me heq syte e keq.

Sa per temen.
    Bota po ndryshon rrenjesisht dhe per pak kohe do te jete shume ndryshe nga ajo qe njohim.
    Do te kete perher e me shume protesta,dhune,rrezim diktatoresh.
    Popujt po marrin perdite e me shume force nga ato qe shohin ne shtetet e tjera.
    Sot jemi te te gjithe egjiptian,tunizian,yemenit,algjerian,..neser akoma me shume.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    siq po shihen muslimanet u vedijesuan me ne fund dhe filluan te rrezojn diktatoret dhe kjo eshte fillimi i fitores se muslimaneve
    Duhet me shiku se cilat jane kerkesat e demonstruesve. Aty ku humb tirania e kthehet liria, nuk fitojne vetem myslimanet por te gjithe ata njerez qe jetojne ne at shtet.

E kane veshtire qe te fitojne myslimanet sepse fatkeqesisht vete sheriati ia imponon at pushtet, sepse pushtetaret ushtrojne dhune ndaj protestuesve sepse mbrohen pas asaj se jane shtete islamike. Mubaraku e ka lojale ushtrine, ta shohim se cfare do te ndodhe ne vazhdim.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    “Allahu nuk u hakmerret tiranëve, përderisa njerëzit nuk marrin aksion kundër tyre. Duhet kundërshtuar tiranët”, është shprehur, ndër të tjerash, Jusuf El-Karadvi.
    Vet feja islame dhe 'allahu' i bejne njerezit tirane e terroriste, e ky thote se ai spo merrka asgje kunder tyre. Injorance, mos ua zini per te madhe

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Vet feja islame dhe 'allahu' i bejne njerezit tirane e terroriste, e ky thote se ai spo merrka asgje kunder tyre. Injorance, mos ua zini per te madhe
    Ne keto raste eshte thene edhe akoma thuhet keshtu:" Bota e krishtere perparuan kur e braktisen krishterizmin, Ndersa Bota muslimane deshtuan kur e braktisen Islamin"

Me dy raste tipike ta perkufizoj ate thenje: Muslimanet derisa punonin me Kuran e dominonin me shum se gjysmen e botes dhe ishin emblema e shkences, ndersa Te krishteret sa ishin te mbeshtetur ne krishterizmin e tyre i vrisnin shkenctaret dhe mohonin shkencen.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ne keto raste eshte thene edhe akoma thuhet keshtu:" Bota e krishtere perparuan kur e braktisen krishterizmin, Ndersa Bota muslimane deshtuan kur e braktisen Islamin"

Me dy raste tipike ta perkufizoj ate thenje: Muslimanet derisa punonin me Kuran e dominonin me shum se gjysmen e botes dhe ishin emblema e shkences, ndersa Te krishteret sa ishin te mbeshtetur ne krishterizmin e tyre i vrisnin shkenctaret dhe mohonin shkencen.
    ska nevoj me per komente me kete ju tregove te gjitha fisnik
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

Ah kolegu i Admiralit Kortez. Erdhe me ne fund ti.
    Nuk ka pase kesi perparimesh, vetem Perandoria Osmane e arriti suksesin me te madh, perparime te teknikes me pushtu keshtjellat dhe si te mposhteshin vendasit. Te tjerat krejt deshtuan, u shkatrruan ne lufte ndermjet vete. Me ne fund edhe kjo.
    Pasi sipas teje shtetet islamike ishin shume me perpara se atyre evropiane ne shkence, dhe se Kalifati i Spanjes ishte shume i perparum ne te gjitha sferat e jetes sese pjesa e Spanjes ku mbizoteronin jo myslimanet, atehere si eshte e mundur qe keta u invaduan dhe u shkatrrua kalifati i Spanjes? Qitash do te thoni, jo ata jane shkatrru se kane pire alkool, e 'allahu' nuk i don alkoolistet.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Qitash do te thoni, jo ata jane shkatrru se kane pire alkool, e 'allahu' nuk i don alkoolistet.
    ah more mesia. te pelqen aq shume te kundershtosh saqe ke filluar te kundershtosh edhe vehten.
    para ca ditesh po me kundershtoje kur une te thoja qe ne kalifat konsumonin alkool. te citoja shkrimtare, historiane e gjithefare ekspertesh te tjere e ti nuk bindeshe.
    JO - thoje me kokfortesi... hahaha
    tani na qenke bindur... hahahahahahahah.

Jo more shoku myslimani alkoolin nuk e perdore. Allahu na thote ne Kuran se pirja e alkoolit ne kete bote eshte si me adhuru shejtanin, ti po del e po na thua se myslimanet e Spanjes kane qene aq liberal saqe edhe alkoolin e paskan pire.
    Admirali Kortezzz. Kete nuk e paskam ditur, d.m.th. sipas teje ne Spanje paska pasur shtet islamik, me sheriat, paskan pire alkool e paskan shkuar ne ndeja dhe paskan bere qejf, por ne te njejten kohe lulezonin xhami dhe feja islame... Haj medet per ty qe spo ki ide rreth fese. Jo more shoku kur ka sheriat e shtet islamik, kalifat, aty nuk mund te pihet alkooli, pervecse fshehurazi se denohesh me vdekje.
    Vasudhaiva Kutumbakam

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Egjipt, largohet qeveria
    28/01/2011 23:55

Egjipt, largohet qeveria
    Përballë protestave masive të popullit, presidenti egjiptian, Hosni Mubarak ka njoftuar mbrëmjen e së premtes gjatë një fjalimi televiziv drejtuar kombit, dorëheqjen e qeverisë.

“Nesër në mëngjes do të urdhëroj formimin e një qeveri të re”, tha Mubarak i cili kërkoi nga manifestuesit të ndalin menjëherë protestat e dhunshme që kanë përfshirë të gjitha qytetet e vendit.

Ndërkohë, mësohet se në qytetin e Suezit vetëm ditën e premte kanë gjetur vdekjen 11 persona, ndërsa na Kajro bëhet fjalë për mbi 1 mijë të plagosur.

http://top-channel.tv/artikull.php?id=202696&ref=fp
    Against all odds..

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    e meriton ky i poshter. mubarak e ka treguar vehten ne sjelljen e tij ndaj palestinezeve ne gaza...

tani edhe nje qeveri kukull me pak.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    shyqyr qe filluan me u civilizu nga pak ishalla dalin nga koha e gurit se shpejti lol

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •