Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 182
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Erdogani : " Mubarek po te keshilloj dhe te terheq verejtjen degjo ate qe te thote populli yt hiq dore , te gjithe do te vdesim e do i leme pas e te gjithe do te pyetemi per cfare po leme pas . Mos u ndje keq per ate qe po le se te gjithe do perfundojme ne nje grope 2 meter kub . Viziten time do e shtyj per shkak te situates "

Te lumte.......
    Shyqyr qe paska folur njehere tamam ky Erdogani

Lexova qe Mubaraku ka hequr dore nga rikandidimi ne zgjedhjet e shtatorit, dmth kishte thene qe presin daten e vendosur per zgjedhje e une nuk do kandidohem serish.... nuk e leshon aq lehte karrigen as ai, megjithse mendoj qe i ka ditet e numeruara ne pushtet!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Shyqyr qe paska folur njehere tamam ky Erdogani

Lexova qe Mubaraku ka hequr dore nga rikandidimi ne zgjedhjet e shtatorit, dmth kishte thene qe presin daten e vendosur per zgjedhje e une nuk do kandidohem serish.... nuk e leshon aq lehte karrigen as ai, megjithse mendoj qe i ka ditet e numeruara ne pushtet!
    Ky gjithe fol mire
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    T'i qerojme edhe ne maloket nga istitucionet, qe po i ndotin!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Ky gjithe fol mire
    Nuk jam e bindur qe gjithmone flet mire.... por kete here e pranoj!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk jam e bindur qe gjithmone flet mire.... por kete here e pranoj!
    Pse nuk je e bindure?!,cka ka bere ky dicka keq qe ty nuk te ka binde qe ka fol mire?!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ta shohim o do te behet Irani 2, o nje shembull demokratik per vendet Islamike.

Populli jane te ndare, disa jane pro ''Vllazeris Islamke'' disa pro Demokracis.
    Ne Egjipt as qe mund flitet per nje rend demokratik ,perderisa presidentat nuk ndrohen ,dhe ndrimi tyre ndodh vetem atehere kur vdesin nga pleqria apo ndonje atentat ,keshtu qe kah do qe te sjellesh prej diktatorit ne diktator do perfundoje....

Pse nuk je e bindure?!,cka ka bere ky dicka keq qe ty nuk te ka binde qe ka fol mire?!
    Nuk me vjen ne mendje ndonje rast i vecante, por kujtoj qe me ka rastisur te mendoj: "ja paska futur kot" ndonjehere kur kam lexuar shkrime mbi te...

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Shtetet Arabe kane filluar sikur ne vitet e 90 ballkani qe filloje demokracia edhe ata jane duke kerkuar ne mes te demokracis dhe shejratit dhe une them se kane me u bere ma i rrezikshem se IRANI
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Mubaraku eshte Gjeneral lufte,

Dje i kishte shendrruar policët, ushtarët dhe katunaret ne protestues pro-mubarak !

Obama : "Mubaraku duhet të ik, Mjaftë më ! Dhe kur them "mjaftë më", dmth,.. mjaftë menjëherit" !!!!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Shtetet Arabe kane filluar sikur ne vitet e 90 ballkani qe filloje demokracia edhe ata jane duke kerkuar ne mes te demokracis dhe shejratit dhe une them se kane me u bere ma i rrezikshem se IRANI
    Demokracia s'eshte kompatibel per muslimanet.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •