[QUOTE]OK
Anita, une i shkruaj ato qe mendoj se jane te verteta. Jo seciles informate qe degjoj i bej edhe ekspertizen apo analizen. Fundi i fundit nuk jemi para ndonje gjykate por jemi ne nje forum. Kete duhet ta kuptosh.Burri jem ska ndi per ate tipin. vllau po. edhe ai si une e mohon cdo lidhje te disa prej djemve ne video me ate. une njoh nga larg tre prej tyre. kam degjuar per ta. e dij qe jane te ndershem. vllau njeh me shume. bile edhe kengetarin.
Kur e lexova postimin tend thashe thjeshte eshte nje nga rrenat e radhes qe lexon njeriu ketu. sepse une lexoj rrena shume shpesh. dhe derisa nuk kam fakte per kete qe thua ti une e konsideroj rrene. ti vertetona. dhe une do te them me fal.
Nuk e paske vetem me mua problemin e mosbesimit dhe mosbindjes por e paske edhe me te tjeret. Archicad u detyrua te sjell emra, mbiemra e data ne menyre qe ti te bindesh.
Per Hasan lludin ne fillim mendove se nuk egziston, pastaj te tegoj vellau se egziston...dhe me siguri te ka tregu edhe per cfare pune njihet.
Nuk e perjashtoi mundesine qe ata 3-4 te njohurit e tu te jene burra te mire, por as ti mos hyn garant per pjesen tjeter te burrave nese nuk e ke idene me te vogel se kush mund te jene ata.
Une jetoj ne Kosove dhe i kam informatat nga dora e pare. Ju flisni nga ato qe ju serviren ne media, e ndonjehre edhe me ate qe ju del ne fall te filxhanit kafes.
Ka dallim ketu.
Krijoni Kontakt