Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 194
    . Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Illyrian,
    flm qe po mkursen .E vleresoj kete gje perndryshe kur mshan ashtu qysh dini ju te gjinise tjeter me sha une sdebatoj hic ma me ty(te kaloje ne listen e te injoruarve si disa te tjere). e ti munesh me thane qe smetesh keq nese nuk debaton me mu. E di qe smetesh. Po jane do tipa qe vlen me u pergjigj.Ti hyn tek keta.sadoqe kemi pikepamje te ndryshme per shume gjana.
    po fakti qe jam femer sdmth qe une gjithmone duhet me kane e matun. Pra mos me ia tepru najhere.situata te detyron nganjehere te thuash gjera pa u menduar.
    OK

Burri jem ska ndi per ate tipin. vllau po. edhe ai si une e mohon cdo lidhje te disa prej djemve ne video me ate. une njoh nga larg tre prej tyre. kam degjuar per ta. e dij qe jane te ndershem. vllau njeh me shume. bile edhe kengetarin.
    Kur e lexova postimin tend thashe thjeshte eshte nje nga rrenat e radhes qe lexon njeriu ketu. sepse une lexoj rrena shume shpesh. dhe derisa nuk kam fakte per kete qe thua ti une e konsideroj rrene. ti vertetona. dhe une do te them me fal.
    Anita, une i shkruaj ato qe mendoj se jane te verteta. Jo seciles informate qe degjoj i bej edhe ekspertizen apo analizen. Fundi i fundit nuk jemi para ndonje gjykate por jemi ne nje forum. Kete duhet ta kuptosh.
    Nuk e paske vetem me mua problemin e mosbesimit dhe mosbindjes por e paske edhe me te tjeret. Archicad u detyrua te sjell emra, mbiemra e data ne menyre qe ti te bindesh.
    Per Hasan lludin ne fillim mendove se nuk egziston, pastaj te tegoj vellau se egziston...dhe me siguri te ka tregu edhe per cfare pune njihet.
    Nuk e perjashtoi mundesine qe ata 3-4 te njohurit e tu te jene burra te mire, por as ti mos hyn garant per pjesen tjeter te burrave nese nuk e ke idene me te vogel se kush mund te jene ata.

Une jetoj ne Kosove dhe i kam informatat nga dora e pare. Ju flisni nga ato qe ju serviren ne media, e ndonjehre edhe me ate qe ju del ne fall te filxhanit kafes.
    Ka dallim ketu.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    A mundesh me me tregu se cili eshte Hasan Lludi, une kam ndegju shume here per te bile e ka edhe nofken "doktor gonzales". Biznesi i tij ka qene ne breg te diellit tani merret me te ashtuquajteren "prerje te veturave" ne rrugen Mitrovice-Prishtine.
    Po e njeh mire pra. Pikerisht ai qe shet pjese te makinave.
    Biznesi i tij ka qene pikerisht ne Bregun e Diellit.
    Ka biznese te ndryshme. Dikush shet fara te lulediellit, dikush shet lakna, e dikush shet kurva.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Shkurtpamesit,kan filluar te trumbetojne kulqedren,dhe ti kendojne,mjere ky popull per gjakun e tij te shprishur....Ka njerez qe u duhen edhe muaj,per te mesuar te verteten,ka edhe te atille qe u duhen vite per te mesuar te verteten,megjithate siq duket ka fatkeqesisht edhe te atill qe nuk mesohen kurr...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    anita nuk asht puna a huqin a jo

po ai plumi kur shkon hava hecen e hecen dhe vje ni moment kur si rezultat i forces se gravitetit do te bjeri prap posht. eposht bjen me shpjetsi mesatare 130 milje ne or qe po te ra en koke ose shpatull te len dekun ne tok
    E dija pak a shume jo shume sakte.Sdu te genjeje. Kam thene qe keta jane dikun ne male. Edhe e besoj qe e kane llogarite kete gje. Nuk ma mbushni mendjen ne asnje menyre qe ata po bejne krim pse po festojne ne menyren e tyre. Jane ne male nukia prishin askujt rehatine nese i meshojne njeri tjetrit puna e tyre.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Archicad Lexo Postimin
    smund te manipulojme me probabiletitetin, pleqte kane thene nje here ndodh, edhe ate nate te vitit te ri me mijera plumba jane shtene ne ajer, por vetem zemra e nje nene eshte djegur....plumbi qorr ka ardhe nga lart. Edhe Netja ate tha, a nuk po mendojne se ku bien ato plumba....kjo ne video eshte primitivizem i kulluar...sa per perdorim te armeve ate duhet mesuar ne shkolle ne kuader te BAt-it, por ne menyre institucionale, e ne vende te caktuara, dhe kurrsesi ne ajer, se Kosova eshte sa nje pllambe....

Archidad,
    une them se nuk eshte e drejte ti fajesosh keta djemte qe po festojne ne mal per vrasjen e djalit. Bile vet fakti qe po e permendim me duket sikur po e shfrytezojme. Dhashte zoti familja e tij te mos e vizitojne kete faqe.
    Ne shkollat e Kosoves perdorimi i armeve nuk mesohet hic. Bile bile ne kete aspekt ka pase perpjekje per tua shperlare trurin shqiptareve. Pajtohem qe armet duhet te mesohen ku duhet.Tani per tani vetem mund te deshirojme kete gje. Qendroj ne opinionin qe kam shprehe me lart. Do tishte mire qe shqiptaret te jene te familjarizuar me armet. Nuk flas per shqiptaret brenda kufijeve etnik sepse ata jane tashme te sigurte(me perjashtim te Shkodres ku Serbia nuk fsheh fare lakmine e saj gllaburitese).
    Sepse shkaut nuk i zihet bese. A duhet te te kthej prapa ne histori? Pse kur e kane bere kaq shume here nuk do ta bejne prape? Te eshte shendrruar djalli ne engjell thua ti? Nc une sbesoj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    [QUOTE=illyrian rex;2995413]

OK

Anita, une i shkruaj ato qe mendoj se jane te verteta. Jo seciles informate qe degjoj i bej edhe ekspertizen apo analizen. Fundi i fundit nuk jemi para ndonje gjykate por jemi ne nje forum. Kete duhet ta kuptosh.
    Nuk e paske vetem me mua problemin e mosbesimit dhe mosbindjes por e paske edhe me te tjeret. Archicad u detyrua te sjell emra, mbiemra e data ne menyre qe ti te bindesh.
    Per Hasan lludin ne fillim mendove se nuk egziston, pastaj te tegoj vellau se egziston...dhe me siguri te ka tregu edhe per cfare pune njihet.
    Nuk e perjashtoi mundesine qe ata 3-4 te njohurit e tu te jene burra te mire, por as ti mos hyn garant per pjesen tjeter te burrave nese nuk e ke idene me te vogel se kush mund te jene ata.

Une jetoj ne Kosove dhe i kam informatat nga dora e pare. Ju flisni nga ato qe ju serviren ne media, e ndonjehre edhe me ate qe ju del ne fall te filxhanit kafes.
    Ka dallim ketu.
    Ndersa une po te mos jem te pakten 99 perqind e sigurte per nje informate nuk e barte hic. Ose te pakten them kam degjuar.Archidad solli nje emer dhe une u binda qe djali ishte i vdekur por archidad nuk tha qe keta djemte e kane vrare ate djalin. Krahasimi i ketyre ne video me vrasesin e djalit eshte i pavend i padrejte.
    Nuk thashe se nuk ekziston H LL ku e gjete kete(veq nese ishte gabim teknin-do e rilexoj).Duke njohur disa nga njerezit ketu hodha poshte pohimin tend se keta i sherbejne atij. Dhe e hedh prape poshte.As nuk garantova per burrat tjere aty(bile as per ata qe i njoh une. Une mund ama te garantoje per burrin tim dhe vellaun meqe e e ke permendur ne nje nga postimet tua. U nisa nga ajo thenia tregom me ke rri te te them se kush je.
    Une jetoj ne Kosove (te shumten e kohes) dhe ne Gjermani. Bazohem shume ne ato qe thone mediat po edhe pa informacione nga dora e pare nuk mbesim se Kosova ka pak me shume 10000meter katror.
    E familjarisht nuk kqyrim filxhan as nuk besojme hic ne keso prralla.
    Nga e di ti kete? A e ke edhe kete informacion nga dora e pare?
    Illyrian nuk me pelqen fare kur njerezit ne njeriun shohin vetem ujkun. Pse duhet te paragjykojme? Nese dicka nuk te pelqen eshte ne rregull kur thua nuk po me pelqen. Por jo te thuash ky i sherben atij ose atij. Sepse temen mund ta shohin psh familjaret e njerit nga ata qe e njoh une. Une po te lexoja dicka te tille per baben tem duke e njohur ate do te ndjehesha e lenduar.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    As une dhe asnjeri nuk ka te drejte te japi gjykime se kush eshte me shqiptar dhe kush me pak. Shqiptar lind dhe s'behesh per zgjedhjen tende apo te ndonje tjetri. Thjesht doja t'ju kujtoja se shqiptari me armen ka nje lidhje shume te forte e ne kulturen tone ka qene gjithmone e perceptuar si shenje burrerie dhe kete s'mund ta hedhi poshte askush. Ne situaten konkrete doja te kundershtoja faktin se po kryejn ndonje krim ose po vrasin dike, sic eshte thene me lart.
    Ne Amerike armet mund te blihen ne supermerkate nga cilido. A ka ndonjeri ketu qe mund te me kundershtoje arritjet e shoqerise civile amerikane?! Pra s'duhet te kemi keto paragjykime, deri ne momentin qe me ato arme nuk kryhet ndonje krim.

p.s Kur flet per kanunin, e kuptoj qe kerkon te thuash qe ka tradita te klasifikuara si te mira dhe disa, si kanuni, qe duhen zhdukur sa me pare, pasi nuk perputhen me nje sistem demokratik civil si ai ne te cilin aspirojme, por qe akoma nuk kemi arritur. Por vertete kanuni ne kete rast nuk ka lidhje fare, pasi ne ato raste qe ke permendur behet fjale per krime, per vrasje, ndersa ne rastin konkret jo.
    e kupetoj se cfare deshiron te thuash.
    por cfare pret ti? qe dikush nga to te beje masaker per t'u ankuar?
    mua nje veprim i tille me duket marrezi.
    veprim qe nuk meriton asnje fjale te mire dhe asnje lloj justifikimi duke e lidhur me zakone e tradita...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Spo shprehem pro ose kundra cdo njeri e di vete kete pune , por ,a nuk do ishte me mire ti kendonin Gjergj Kastriotit qe eshte heroi yne kombetar ?
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Ty te dhemb koka ( dmth nuk ke tru fare) dhe kete nuk e tregon fare
    Po te ishin ne ate kohen e Enverit keta poletikanet e sodite si per shembull Rama dhe Sala a dote kishem shqiperine e sodit apo nuk dote egezistonte fare Kaē
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Po a din te me tregosh se cili nga ta eshte Hasan Lludi sepse dua ta di dhe ta vertetoj me disa miq, nese e din ma pershkruaj se si doket dhe ne cilin pozicion eshte.
    Hasan lludin nuk e ke ne video. Nuk eshte aty hiq. Ku e lexove qe eshte Hasan lludi ne kete video?
    Keta punojn per Hasan lludin.

[QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin

Ndersa une po te mos jem te pakten 99 perqind e sigurte per nje informate nuk e barte hic. Ose te pakten them kam degjuar.Archidad solli nje emer dhe une u binda qe djali ishte i vdekur por archidad nuk tha qe keta djemte e kane vrare ate djalin. Krahasimi i ketyre ne video me vrasesin e djalit eshte i pavend i padrejte.
    Nuk thashe se nuk ekziston H LL ku e gjete kete(veq nese ishte gabim teknin-do e rilexoj).Duke njohur disa nga njerezit ketu hodha poshte pohimin tend se keta i sherbejne atij. Dhe e hedh prape poshte.As nuk garantova per burrat tjere aty(bile as per ata qe i njoh une. Une mund ama te garantoje per burrin tim dhe vellaun meqe e e ke permendur ne nje nga postimet tua. U nisa nga ajo thenia tregom me ke rri te te them se kush je.
    Une jetoj ne Kosove (te shumten e kohes) dhe ne Gjermani. Bazohem shume ne ato qe thone mediat po edhe pa informacione nga dora e pare nuk mbesim se Kosova ka pak me shume 10000meter katror.
    E familjarisht nuk kqyrim filxhan as nuk besojme hic ne keso prralla.
    Nga e di ti kete? A e ke edhe kete informacion nga dora e pare?
    Illyrian nuk me pelqen fare kur njerezit ne njeriun shohin vetem ujkun. Pse duhet te paragjykojme? Nese dicka nuk te pelqen eshte ne rregull kur thua nuk po me pelqen. Por jo te thuash ky i sherben atij ose atij. Sepse temen mund ta shohin psh familjaret e njerit nga ata qe e njoh une. Une po te lexoja dicka te tille per baben tem duke e njohur ate do te ndjehesha e lenduar.
    Nuk e di a po flet seriozisht, por po te pergjigjem.
    Mendoj se nuk e ke seriozisht kur kerkon fakte nga une, qe deshmojne se keta persona merren me trafikim. Nese ti po kerkon fakte nga une, atehere me te vertet paske probleme shume serioze. Duhen muaj e vite te tera nga vet policia dhe prokuroria qe te sigurojne fakte per organizata kriminale qe merren me trafikim. A po kerkon video, foto, transkripte apo cfare?
    Kjo video eshte shume me e vjeter. Para se te shfaqet ne youtube ka qarkullu nje kohe te gjate neper celular. E kam mbajt nje kohe jo te shkurter edhe ne celularin tim. Pas nje kohe ka ra ne duart e KTV dhe u transmetua si lajm. Pas ketij transmetimi jane ndermarre masa per bastisjen e disa prej ketyre personave.
    Keto bastisje i ka kryer policia. Siq e tha edhe vet, Kosova eshte shume e vogel. Si e vogel qe eshte, njoh shume polic. Disa prej tyre me kane tregu per kete qe po e shkruaj une ketu.
    Po te them serish, nese e beson besoje, nese jo...mos e beso problemi yt dhe e drejta jote.
    Nese pret qe une te dal dhe te mbledhi fakte per me e bind nje anetar te forumeve se keta jane kelyshet e Hasan lludit atehere vertet paske probleme serioze.

p.s. Koha per kallash ka qene ne '99 e jo tani ne liri neper fusha e neper kodra. Nese i ka marre malli me i perdor ju tregoj une se ku munden me i perdor. Nuk i kane shkijet as 15 km prej atij vendit ku jane incizu. Gjate luftes jane vesh me dimia e tash dalin shesin trimni neper video.

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •