Close
Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 194
    Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    e kupetoj se cfare deshiron te thuash.
    por cfare pret ti? qe dikush nga to te beje masaker per t'u ankuar?
    mua nje veprim i tille me duket marrezi.
    veprim qe nuk meriton asnje fjale te mire dhe asnje lloj justifikimi duke e lidhur me zakone e tradita...
    Une pres vetem qe mos te ekzagjerohet sic eshte bere ne kete teme, duke i quajtur kamikaze shqiptar, kriminele etj. I duhet lene kohe edhe atyre te civilizohen dhe t'i bejne update trurit me sistemin e ri te bashkejeteses qytetare. Civilizimi sic e perceptojme shumica prej nesh, qe njohim internetin dhe vende perendimore, nuk vjen menjehere dhe jo vetem per faj te personave, per kete nuk duhen paragjykuar kaq egersisht. Te gjithe do donim nje Shqiperi me te avancuar dhe me demokratike, por fatkeqesisht shembujt qe i ofrohen qytetareve nga qeveritaret e tyre (qe duhet te jene shembull per popullin) nuk te le shprese.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Boy : 26-01-2011 mė 19:49
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    Une pres vetem qe mos te ekzagjerohet sic eshte bere ne kete teme, duke i quajtur kamikaze shqiptar, kriminele etj. I duhet lene kohe edhe atyre te civilizohen dhe t'i bejne update trurit me sistemin e ri te bashkejeteses qytetare. Civilizimi sic e perceptojme shumica prej nesh, qe njohim internetin dhe vende perendimore, nuk vjen menjehere dhe jo vetem per faj te personave, per kete nuk duhen paragjykuar kaq egersisht. Te gjithe do donim nje Shqiperi me te avancuar dhe me demokratike, por fatkeqesisht shembujt qe i ofrohen qytetareve nga qeveritaret e tyre (qe duhet te jene shembull per popullin) nuk te le shprese.
    normal. ke te drejte.
    une e shoh thjeshte si mungese civilizimi.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    [QUOTE=illyrian rex;2995793]Hasan lludin nuk e ke ne video. Nuk eshte aty hiq. Ku e lexove qe eshte Hasan lludi ne kete video?
    Keta punojn per Hasan lludin.

Nuk e di a po flet seriozisht, por po te pergjigjem.
    Mendoj se nuk e ke seriozisht kur kerkon fakte nga une, qe deshmojne se keta persona merren me trafikim. Nese ti po kerkon fakte nga une, atehere me te vertet paske probleme shume serioze. Duhen muaj e vite te tera nga vet policia dhe prokuroria qe te sigurojne fakte per organizata kriminale qe merren me trafikim. A po kerkon video, foto, transkripte apo cfare?
    Kjo video eshte shume me e vjeter. Para se te shfaqet ne youtube ka qarkullu nje kohe te gjate neper celular. E kam mbajt nje kohe jo te shkurter edhe ne celularin tim. Pas nje kohe ka ra ne duart e KTV dhe u transmetua si lajm. Pas ketij transmetimi jane ndermarre masa per bastisjen e disa prej ketyre personave.
    Keto bastisje i ka kryer policia. Siq e tha edhe vet, Kosova eshte shume e vogel. Si e vogel qe eshte, njoh shume polic. Disa prej tyre me kane tregu per kete qe po e shkruaj une ketu.
    Po te them serish, nese e beson besoje, nese jo...mos e beso problemi yt dhe e drejta jote.
    Nese pret qe une te dal dhe te mbledhi fakte per me e bind nje anetar te forumeve se keta jane kelyshet e Hasan lludit atehere vertet paske probleme serioze.

p.s. Koha per kallash ka qene ne '99 e jo tani ne liri neper fusha e neper kodra. Nese i ka marre malli me i perdor ju tregoj une se ku munden me i perdor. Nuk i kane shkijet as 15 km prej atij vendit ku jane incizu. Gjate luftes jane vesh me dimia e tash dalin shesin trimni neper video.

illyrian,
    e ke ni menyre interesante per me e interpretu krejt ndryshe ate qe kerkohet. Na thuaj kush jane keta djemte. A i njeh personalisht a te ka thene dikush qe keta jane kelysht e hasan lludit a dreqit a kush eshte ai.
    Aq e marre sjam qe me tkerku ktu video fakte transkripte...... Ama nese them ky eshte kelyshi i dikujt eshte kogja akuze. Do te ishte mire me arsyetu ate qe thu. Jo me prova materiale.
    Po nisem nga vellau im. Nuk ia mrrin xhepi me e ble ni cifte se e kish ble fill. Bile edhe nje "te madhe". Di raste kur e kane nxjerre pushken nga temeli i nje shpie tvjeter nDrenice pak para lufte dhe kjo pushke i ka sherby gjate luftes ushtarit te UCK-se qe vinte nga familja,pronare e shtepise. Pushka i takonte koheve jo shume te largeta dhe ishte shume shume e sakte. Ne pm do ta thoja edhe emrin e djalit dhe do tmund te verifikoje"sepse Kosova eshte shume e vogel". Une e di qe ty ste hyn fare ne pune kjo gje por.......
    Dua te them te kesh nje arme,ta duash ate te dish te punosh me te kur jeton ne Kosove eshte mencuri them une.Vigjilence.

Shpresoj qe e vazhdojme debatin pa fyerje.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    anita340 ,me trego ti keto Ak47-she mos jane gje prodhim shqiptar qe mburren keta????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    anita340 ,me trego ti keto Ak47-she mos jane gje prodhim shqiptar qe mburren keta????
    Se thashe kete gje. Thashe qe nuk do te ishte keq qe gjithe shqiptaret te kishin te pakten nje arme ne shtepi derisa jetojne ne kufi me Serbine. Le te jete ai edhe AK-47.Kete po mundohem ta them.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Se thashe kete gje. Thashe qe nuk do te ishte keq qe gjithe shqiptaret te kishin te pakten nje arme ne shtepi derisa jetojne ne kufi me Serbine. Le te jete ai edhe AK-47.Kete po mundohem ta them.
    Po de po ,po ta kene shqiptaret kallashnikovin ne shtepi do dalin ne dyluftim lol

nejse por cfare nqoftse si ne "shqipet" qe kemi qef te mburremi me kombin a eshte ne natyren tone te perdorim nje arme te huaj???

kjo deshmon nivelin e intelektit&punes ne 0% asnje maikne apo dicka qe te hyn ne pune nuk e kemi prodhuar perveq tradicionales.
    dhe tani mos kerko ne interenet njerez me preardhje te famshme qe punojne jasht vendit ti postosh!

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    anita mvjen keq qe nuk e kupton kete qe po shkruan. Ti ende jeton ne kohen kur Kosova ishte nder Serbi dhe per shqiptaret atje ishte e nevojshme te kishin arme ne shpi per tu mbrojtur se nuk kishin shtet te vetin qe tu siguronte mbrojtjen atyre.

Por tashti qe keni shtet polici ushtri e institucione, duhet te punoni qe ta forconi shtetin tuaj e tua besoni atyre mbrojtjen tuaj, shtetii eshte i vetmi qe disponon me dhun e me armatim per ti mbrojt qytetaret se nese te gjith qytetaret do kishin arme ashtu si thua ti nuk do kishte shtet po do kishte kaos dhe anarki sic ka sot ne afganistan.

Ne ende nuk dim me ndertu shtet e me kriju rregull e rend prandaj jo me kot sot jemi populli me i varfer dhe i prapambetur i Evropes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Konstantin : 27-01-2011 mė 16:33

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Si qenka ne traditen e Shqiptarit te kete arme ne shtepi? Thuaj ka qene fatkeqesi qe nuk na jane ndare armet.
    Mos doni te thoni qe Shqiptari nuk mund ta konceptoje jeten pa arme ne brez?
    Sa gje e frikshme!
    Une nuk dua arme ne shtepi per vete. E merr te ruhesh nga armiqte e ne nje moment dobesie ja futni njeri-tjetrit. Larg qofte!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Po de po ,po ta kene shqiptaret kallashnikovin ne shtepi do dalin ne dyluftim lol

nejse por cfare nqoftse si ne "shqipet" qe kemi qef te mburremi me kombin a eshte ne natyren tone te perdorim nje arme te huaj???

kjo deshmon nivelin e intelektit&punes ne 0% asnje maikne apo dicka qe te hyn ne pune nuk e kemi prodhuar perveq tradicionales.
    dhe tani mos kerko ne interenet njerez me preardhje te famshme qe punojne jasht vendit ti postosh!
    Kah e dite ti qe lypi une njerez te famshem ne internet mi postu? Interesant.
    Per faktin qe nuk po dime me maru shtetin me na mbrojte do te ishte mire bile kallashin me dite me perdore, qe hic hic kur e sheh qe spo ke ma ku me ike e vret veten edhe vajzen a grun tane e se len ne dore te tyre.Nese ke lexu nga tmerret qe kane perjetu grate e Kosoves gjate luftes se fundit e kupton pse kjo eshte nje zgjidhje e mire.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    cka eshte more kjo

Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •