Nuk e di a po flet seriozisht, por po te pergjigjem.
Mendoj se nuk e ke seriozisht kur kerkon fakte nga une, qe deshmojne se keta persona merren me trafikim. Nese ti po kerkon fakte nga une, atehere me te vertet paske probleme shume serioze. Duhen muaj e vite te tera nga vet policia dhe prokuroria qe te sigurojne fakte per organizata kriminale qe merren me trafikim. A po kerkon video, foto, transkripte apo cfare?
Kjo video eshte shume me e vjeter. Para se te shfaqet ne youtube ka qarkullu nje kohe te gjate neper celular. E kam mbajt nje kohe jo te shkurter edhe ne celularin tim. Pas nje kohe ka ra ne duart e KTV dhe u transmetua si lajm. Pas ketij transmetimi jane ndermarre masa per bastisjen e disa prej ketyre personave.
Keto bastisje i ka kryer policia. Siq e tha edhe vet, Kosova eshte shume e vogel. Si e vogel qe eshte, njoh shume polic. Disa prej tyre me kane tregu per kete qe po e shkruaj une ketu.
Po te them serish, nese e beson besoje, nese jo...mos e beso problemi yt dhe e drejta jote.
Nese pret qe une te dal dhe te mbledhi fakte per me e bind nje anetar te forumeve se keta jane kelyshet e Hasan lludit atehere vertet paske probleme serioze.
p.s. Koha per kallash ka qene ne '99 e jo tani ne liri neper fusha e neper kodra. Nese i ka marre malli me i perdor ju tregoj une se ku munden me i perdor. Nuk i kane shkijet as 15 km prej atij vendit ku jane incizu. Gjate luftes jane vesh me dimia e tash dalin shesin trimni neper video.
Krijoni Kontakt