-
Problemi qendron tek ty or zoteri jo te shqipetaret e Maqedonise dhe sa shoh un ti ke dal prej temes qenderohu ne debat per cka edhe behet fjal.Do te kisha sugjeruar te hapish nje tem te vecante me titullin
RETJA NDAJ SHQIPETAREVE TE MAQEDONIS.
Ky mentaliteti i ulte qe tregon se ketu ste vare njeri veshin dhe qe flet nga inati apo nga xhelozija.Une jam shqipetar nga maqedonija me prejardhje kosovare dhe kjo eshte hera e pare qe shoh uretja ndaj nesh paske haruar ndihmen qe shqipetare e maqedonis dhane duke mbrojtur vlezerit kosovar ne luften uck ne ndihmen qe e familjeve shqipetare qe mbeten
rugeve duke ikur nga okupatoru serb dhe qe kemi kontribuar ne ndihmen e vllezerve ,motrave
shoqeris shqipetare nga gjithe anet.Nuk e kupetoj se pse shahesh apo ofendon vetem se nuk ke mbindje te njejte fetare, ketu nuk te ka njeri borxhe te lexoj fjalimin tend banal.Dhe
me ne fund kjo eshte pjesa e pare qe te shkruaj pa ofendime po vazhdove me njejten ritem
do te gjejsh ate qe kerkon......klm
kriko-38
-
-
Ja nga e kane marre keta te cmendur kete tradite:
-
-
un nuk e kam mohuar kurr se enver hoxhen e kam pas idol por nuk dote thot qe ende e kam idol por prap kam nje rrespekt per disa gjera qe enver hoxha i kishte ne lidhje me shtetin nuk e mohoj se edhe diktator ishte por per enverin mund te flasin ata qytetar qe jetuan ne shtetin shqiptar ne ne kosove edhe diqka kur disa kan nostalxhi per titon un kam nostalxhi per enverin memir neje djall i imi se sa kinse nje melaqe e dreqit
-
-
Pėrshėndetje Prishtina C!
I lexova me vėmendje vėrejtjet qė I ke ndaj shqiptarėve tė Maqedonisė.E urrej veten kurr duhet tė pranojė do gjėra tė tilla,dhe sigurisht qė nuk jamė e pa anshme si shqiptare e kėsajė ane-Gostivarit,pasi edhe pėr mua, kėto cėshtje janė burim shqetėsimi.
Tė gjithė e dime se individi ėshtė lidhur ngushtė me rrethin nga I cili ėshtė ngritur dhe shoqėrinė qė po e rrethon.Tė gjithė e dime se kultura ka rėndėsi,por kuptojmė qė kultura kushtėzohet nga rrethanat,dhe formimi I personit ėshtė I barabartė me ritjen e vetėdijes,e vetėdija e lartė arrihet duke u shkolluar , punuar atje ku maten forcat dhe shtyhen punėt pėr ta ngritur personalitetin shqiptar,por ne nuk e patėm atė fat si gjithė shqiptarė tė Shqipėrisė politike qė jemi, pasi kemi jetuar dhe ende po jetojmė nė njė shtet tė brishtė sic ėshtė Maqedonia ku shumė cėshtje me rėndėsi nuk I kemi konsoliduar si pasojė e tkėqijave tė inponuar domosdoshmėrisht, tė pranuara me vetėdije apo pa vėtėdije historikisht,dhe ende ėshtė prezente ajo e keqe,pasi na servohet dhe na lejohet mė sė shumti
.e disa shqiptarė tė mi, atje apo kėtu, e kanė mė lehtė tė besojnė se sa tė mendojnė
..!
Qofshim solidar pėr njėri tjetrin,shoqėrija shqiptare ec pėrpara,edhe ne do integrohemi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Goca_e_Tivarit : 05-05-2011 mė 06:59
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt