Illyrian,
flm qe po mkursen .E vleresoj kete gje perndryshe kur mshan ashtu qysh dini ju te gjinise tjeter me sha une sdebatoj hic ma me ty(te kaloje ne listen e te injoruarve si disa te tjere). e ti munesh me thane qe smetesh keq nese nuk debaton me mu. E di qe smetesh. Po jane do tipa qe vlen me u pergjigj.Ti hyn tek keta.sadoqe kemi pikepamje te ndryshme per shume gjana.
po fakti qe jam femer sdmth qe une gjithmone duhet me kane e matun. Pra mos me ia tepru najhere.situata te detyron nganjehere te thuash gjera pa u menduar. Burri jem ska ndi per ate tipin. vllau po. edhe ai si une e mohon cdo lidhje te disa prej djemve ne video me ate. une njoh nga larg tre prej tyre. kam degjuar per ta. e dij qe jane te ndershem. vllau njeh me shume. bile edhe kengetarin.
Kur e lexova postimin tend thashe thjeshte eshte nje nga rrenat e radhes qe lexon njeriu ketu. sepse une lexoj rrena shume shpesh. dhe derisa nuk kam fakte per kete qe thua ti une e konsideroj rrene. ti vertetona. dhe une do te them me fal.
Nese doni jua fotografoj edhe letren e te vdekurit se ende varen neper shtylla, per tju deshmuar se nuk kam asnje profit te genjej...Nuk e di ēfare interesi ka kjo vajze te me pergenjeshtroje, perpos trashesise qe na ka kapluar dhe nuk qohet si mjegull nga trojet tona...
Ky djal 12 vjeē quhet Enis Kėllėqi. U vra naten e vitit te ri, ra ne koma, prinderit e derguan ne Beograd, e prej aty ne Itali ku edhe vdiq. U varros pas nja 4 - 5 ditesh.
Nuk ke degjuar se per mediat tona, jeta e nje njeriu nuk eshte aq e vlefshme, ke ne to muzike tane diten, nuk elaborohen problemet e jetes se perditshme....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archicad : 26-01-2011 mė 09:37
me vie shume keq per djalin. po keta djemte po festojne diku maleve .ka dallim apo jo.ketu nuk ishe i sakte. sic po shihet nga videoja jane kogja zanatli nuk huqin besoj.
une arrije te kuptoje deshiren per te perdore nje vegel qe dikur e ke perdore per me teper ka qene shpetimi yt. gjithmone kur nuk rrezikon te tjeret.vete se kam bere ndonjehere dhe as do ta beje. shpresoj te mos jem e detyruar.megjithese duke pase serbet ne kufi kurre nuk je i sigurte.
do te ishte mire te jesh ne gjendje ta mbrosh veten te pakten.
As une dhe asnjeri nuk ka te drejte te japi gjykime se kush eshte me shqiptar dhe kush me pak. Shqiptar lind dhe s'behesh per zgjedhjen tende apo te ndonje tjetri. Thjesht doja t'ju kujtoja se shqiptari me armen ka nje lidhje shume te forte e ne kulturen tone ka qene gjithmone e perceptuar si shenje burrerie dhe kete s'mund ta hedhi poshte askush. Ne situaten konkrete doja te kundershtoja faktin se po kryejn ndonje krim ose po vrasin dike, sic eshte thene me lart.
Ne Amerike armet mund te blihen ne supermerkate nga cilido. A ka ndonjeri ketu qe mund te me kundershtoje arritjet e shoqerise civile amerikane?! Pra s'duhet te kemi keto paragjykime, deri ne momentin qe me ato arme nuk kryhet ndonje krim.
p.s Kur flet per kanunin, e kuptoj qe kerkon te thuash qe ka tradita te klasifikuara si te mira dhe disa, si kanuni, qe duhen zhdukur sa me pare, pasi nuk perputhen me nje sistem demokratik civil si ai ne te cilin aspirojme, por qe akoma nuk kemi arritur. Por vertete kanuni ne kete rast nuk ka lidhje fare, pasi ne ato raste qe ke permendur behet fjale per krime, per vrasje, ndersa ne rastin konkret jo.
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
smund te manipulojme me probabiletitetin, pleqte kane thene nje here ndodh, edhe ate nate te vitit te ri me mijera plumba jane shtene ne ajer, por vetem zemra e nje nene eshte djegur....plumbi qorr ka ardhe nga lart. Edhe Netja ate tha, a nuk po mendojne se ku bien ato plumba....kjo ne video eshte primitivizem i kulluar...sa per perdorim te armeve ate duhet mesuar ne shkolle ne kuader te BAt-it, por ne menyre institucionale, e ne vende te caktuara, dhe kurrsesi ne ajer, se Kosova eshte sa nje pllambe....
Krijoni Kontakt