Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 194
    i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    O zot se ca kafshesh. Cfare injorance !!

Kenge per Enverin kendonin, se sikur ashtu mu degjua? lol
    atyre aty kan ngec sahati te koha e enverit ene Lek Dukagjinit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ncncncncnc ca injorance.

Nuk mund te pergjithesohen si shqiptare ca turq qe flasin shqip. Ata jane majmune qe duhen riatdhesuar, ne tokat e baballareve te tyre, , bijte e jenicereve nuk jane shqiptare.
    Persa i perket serbeve. Kur isha ne Cambridge MA, serbet sapo kishin blere nje nje kishe (4-5 vjet me pare) dhe ne inagurimin e saj isha pa ditur kush se cili jam e nga ku jam, meqenese e kisha afer shkolles thashe te shoh c'jane keta serbet.. Ishin njerez te qete dhe besimtare te respektueshem. Fakti qe ne USA nuk vjen llumi i tyre ndoshta ndikon por une nuk pashe arme as thirrje si kafshe gjate ceremonise. Kjo nuk do te thote jane engjej por te pakten nuk bejne si keta kafshet ketu.
    Shqiptaret e vertete jane ndryshe kane kulture dhe sidomos brezi i ri eshte per t'u admiruar sa shpejt u bashkengjit me kohen ne jeten perendimore, megjithese pa tradite qyteterimi modern perendimor. Emrat e shqiptareve nuk jane myslimane nga mosha 35 e poshte, kjo eshte shume pozitive per te jetuar ne perendim.
    Paqe!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    Hehe mendo te kesh nje problem me keta.
    Ti ngacmosh kushuriren apo ku di une.
    Keta te bejne shosh
    Cdo gje eshte relative...

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Keta njihen si grup i rrezikshem. Prijes i tyre eshte njefar Hasan lludi, lol. Bosi i prostitucionit ne Kosove. Kush jeton ne Kosove, e sidomos ne Prishtine ka degju per Hasan lludin.
    Kreu i prostitucionit me moldave, ruse, shkina etj ne Kosove.

P.S. mos u mundoni, sidomos ju nga Shqiperia, qe te shfrytezoni kete rast dhe te fusni ndonje te share te gjithe kosovareve. Se kush jeni ju e dijme mire, besoj se e dini edhe ju.
    Mos te futemi ne keto perqarje se materiali nuk na mungon ...kaq kisha.

Per nje plesht te mos e kallim jorganin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Kurse mua me duket me shum idiot menyra se si ti mundoesh me i arsyetu ata dhe cmendurin e atyre,duke u munduar ti dhe dikush tjeter me e e lidh ate sken me traditen tone.

Sipas jush ne duhet ti kthehemi edhe Kanunit te Lek Dukagjinit se ajo qenka tradita jon, doni me na kthy 400 vjet prapa.

Un cuditem si keni guxim edhe ta arsyetoni ate sken qe ta shpif, skena te tilla un kam pa vetem me talebanet edhe me shqiptaret e 97 sipas jush edhe ather nuk u be gabim qe i vjodhen depot e armeve se shqiptari e paska zakon me pas arme!

Epo ja qe nese shkohet sipas ligjit ata duhet te hyn krejt ne burg per armbajtje pa leje ku denimi shkon prej 3 deri me 5 vjet..

Mirepo ju nuk e kutponi cka eshte ligji dhe shteti i rregullit dhe kur ndodhin vrasjet, gjaakmarrja, krimet tjera ather habiteni epo ja kjo eshte rezultati i ketyre armeve dhe mosrespektimit te ligjit.

Jo me kot shqiptaret sot jan gjithandej neper faqete para te gazetave evropiane e botrore per shkak te rrembimeve , vrasjeve droges e krimeve tjera se kete edukat famijlare e kan mar nga prindewrit e tyre, jo libra e shkence po arme dhe qitje se kjo gjoja eshte tradita jon..

Pa me thuaj ti dhe ti z. Anita cfar edukate do marrin ata fmijet kur i shikojn keto prinder taleban, se si ti perdorin armet apo kush te gjuaj me bukur, si do edukohen ata kur pasqyren e jetes se tyre i kan keto prinder me keto skena qesharake.

Turp tu vij qe keni edhe ftyr ti mbroni!
    Konstantin,
    derisa mos zgjidhet ceshtja shqiptare do te na duhet qe femijte tane te jene te familjarizuar me armet. Sepse kemi fqinje serbet. Shiko historine e kesaj pjese te Shqiperise. Serbet kane bere gjithmone krime mbi shqiptaret. Kush na garanton qe neser sdo ta bejne prape.
    Te siguroje qe keta qe ti quan talebane jane shume me te ndershem sesa disa tipa qe shetisin boten e qe flasin shume gjuhe. Keta jane pasqyre shume me e mire se disa prinder qe krijojne pasuri me mashtrime,vjedhje ryshfete etj.
    E sa per kenget e Enverit eshte demokraci.Ka ne Kosove nga te gjitha llojet
    aso qe e duan Enverin (e trasheguar nga dashuria per gjithcka qe vinte nga Shqiperia sepse ketej nuk e njihnin Enverin)te tjere e duan Berishen,te tjere Ramen........

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Nuk mund te pergjithesohen si shqiptare ca turq qe flasin shqip. Ata jane majmune qe duhen riatdhesuar, ne tokat e baballareve te tyre, , bijte e jenicereve nuk jane shqiptare.
    Persa i perket serbeve. Kur isha ne Cambridge MA, serbet sapo kishin blere nje nje kishe (4-5 vjet me pare) dhe ne inagurimin e saj isha pa ditur kush se cili jam e nga ku jam, meqenese e kisha afer shkolles thashe te shoh c'jane keta serbet.. Ishin njerez te qete dhe besimtare te respektueshem. Fakti qe ne USA nuk vjen llumi i tyre ndoshta ndikon por une nuk pashe arme as thirrje si kafshe gjate ceremonise. Kjo nuk do te thote jane engjej por te pakten nuk bejne si keta kafshet ketu.
    Shqiptaret e vertete jane ndryshe kane kulture dhe sidomos brezi i ri eshte per t'u admiruar sa shpejt u bashkengjit me kohen ne jeten perendimore, megjithese pa tradite qyteterimi modern perendimor. Emrat e shqiptareve nuk jane myslimane nga mosha 35 e poshte, kjo eshte shume pozitive per te jetuar ne perendim.
    More idiot ec shko atje ne serbi,se sikur majmun vetem po provokon shqiptaret ti,qfare kenaqesie te sjelle kjo?bohhhhhhh sa i neveritshem.

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Ti me kete qe the ---->Emri:  retard.jpg

Shikime: 434

Madhėsia:  35.0 KB ska vend per me mbrojt serbe ketu!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Konstantin : 25-01-2011 mė 18:13

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

E ke nofken shume te mire ti ,po ti permbaheshe. Do te duhej te ishte kryqi i urrejtjes. Keta djemte mbase mund te mos kene qene botes kah ke qene ti ,po per qe jane me shume shqiptare se ti shihet qe larg. Bile jane krejt shqiptare. Mund te jete ndonjeri mysliman e ndonjeri ateist,gje fare pak e rendesishme.
    Sa u perket serbeve ata mund te sillen mire me ty para sysh ndersa prapa shpines qeshin me injorancen tende. Dhe parafytyrojne se si do te kenaqeshin duke te masakruar po te ndodheshin ne Ballkan.
    Ata jane besimtare ne menyren e tyre. Prijesit e tyre fetare bekonin cetniket kur niseshin per front dhe kur ktheheshin prej atje, pasi qe kishin ngulur bajoneten ne barkun e gruas shtatzane. Kjo eshte devotshmeria e besimit te tyre. Nuk e benin vetem me myslimanet e benin me kenqesi edhe me kroatet(te gjithe te kerishtere) dhe ndaj gjithkujt qe nuk ishte serb.
    Keta "kafshet" kane dale ne piknik maleve te te pareve. Ta zeme si amerikanet kur shkojne per gjah,jo per te vrare kafshet por per te bere qejf.Mos me thuaj se nuk shkojne ne gjueti amerikanet se del shume i trashe.
    Per tiu bashkangjitur botes perendimore me e mira eshte te bashkangjitesh me kulturen tende te lindur(native) e jo duke i kopiuar ata. Njerzit e arsimuar te perendimit i vleresojne shume me shume gjerat tona tradicionale sesa kopjet qe ua bejme atyre.

Dhe budallalleku i radhes qe ke thene ka te beje me emrat qe ne u dashka ti kemi evropian sepse qenka pozitive per te jetuar ne Evrope.Po une qe synoj te kthehem ne Kosove se shpejti si tua ve emrat femijeve te mi.?Apo tiu ve emer gjerman sa te jem ne Gjermani e kur te kthehem ne Kosove pastaj ti ve nje emer shqiptar.

Me dhimbsesh. Keshtu si e ke filluar do te behesh me serb se vet serbet. E eshte shume e peshire te jesh serb. Do te preferoja te isha majmun me mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 25-01-2011 mė 18:36

Ti me kete qe the ---->Emri:  retard.jpg

Shikime: 434

Madhėsia:  35.0 KB ska vend per me mbrojt serbe ketu!
    Nuk dua te mbroj serbet dua te shpreh pakenaqesine time per keto lloj budalliqesh qe bejne kafshet dhe i nxjerrin ne NET. Ti e di mire kete pse flet seprapthi.
    Paqe!

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •