Close
Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 194
    i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    ti ke nevoje urgjente per nje dialize ne Psikiatri apo ndoshat e ke nga psiko injoranca e nje shpellaro fshatri i cili perveq tjerash ende nuk e ka te percaktuar dijalizen e tije gjenetike se kujt i perket kopshtit zologjike apo shoqerise njerzore.
    LOol me kete me ke ber te qesh 'dializ ne psikiatri" hahah ti jo vetem qe qenke idiot por qenke edhe analfabet. Pse nuk thua qe paske zbuluar dicka te re ne mjeksi haha me sa di un ato persona qe jan te semur nga veshket shkojn te bejn pastrimine gjakut ne dializ... kurse dializ psiqike vetem truni jot me 1 neuron mund te prodhoj lool deri kur do ekzistoj injoranca dhe analfabetizmi te shqiptaret??!

Une jetoje jashte kosove ku po thuaj se kam lindur ne nje nga vendet me te civilizuara dhe me te pasura te botes megjithat jam nga prishtina dhe sa per info kam mbi 4 gjenerata qe jetoje ne civilizim e mirqenje.
    4 gjenerata??? haha kjo i bie qe katragjyshi jot te ket lindur ne perendim dhe ti tash duheshte te jesh me francez se francezet tashi lol haha kurse megjithate nje analfabet dhe injorant si puna jote sikur edhe ne mes te Parisit te jetoj prap me 'kultur' dhe analfabetizem katnari do mbetet. nese don me e ndihmu kombin tend rri atje ne 'civilizimin' dhe injorancen tende e mos u kthe ketu se boll analfabeta si puna jote ka, mundsisht nese te pyesin se cfar je mos u thuaj shqiptar, se ata si puna jote na kan turpruar kombin ne, paramendoje ne shekullin 21 nese i permend nje perendimori dializ psiqike cfar mendimi mund te krijoj per shqiptaret lool

Para disa koheve lexova ne gazet se emigrantet me te padeshiruar ne zvicer jan shqiptaret e Kosoves, te cilet cilesoheshin nga zvicranet si me pak te arsimuarit, me problematiket e keshtu gjith te' mirat; me radh, kjo sigurisht eshte per te ardhur keq...

Ti qe shan shqiptaret e Maqedonis te nje tem tjeter e ke pranuar vet se ke lindur ne Shkup, kjo a nuk bie ne kundershtim disi me trunin tat 1 neuronesh?dhe ne kete rast i bie qe ti te shash vendlindjen tende qutetin tend e familjen tende??

Por edhe sikur ta llogarisesh veten kosovar, tie din me mir se un se 80% e shqiptareve te Shkupit dhe Tetoves jan kosovar dhe nuk dallojn asapk ne mentalit, dialekt ne prapambetje e ne zakone se shqiptaret e Kosoves perarsye se deri para 100 vjetesh ato kan ber pjes ne te ashquajturen vilajet i Kosoves pra shumica jan kosovar te shperngulur ashtu si Menduh Thaci e shum te tjer..

Kurse shqiptaret e Struges Manastirit,Prespes, Ohrit shyqyr Zotit dallojm shum nga ju si nga dijalewkti dhe nga kultura kete e din shum mir te gjith shqiptaret qe sadopak i njofin struganet... kshuqe mos u mundo te shpifesh dicka se e ke te kot.. (ketu perjashtohen ato kosovar qe vertet jan te arsimuar dhe te shkolluar per te cielt un kam respekt)
    Nuk humbi koh me shum te lexoj postimet tua dhe tu humbi koh me injorancen por tsugjeroj ta marresh abetaren e tja nisesh shkrim leximin nga fillimi se pa e kalu abetaren normal qe do permendesh DIALIZ PSIQIKE e dializ gjenetike lol, un nuk e di si mundet ai arsimtari jot te te ket kaluar ne klas te 2 (kuptohet nese e ke par deren e shkolles ndonjer lol)kur ti ke probleme me shkrim leximin (fjala xhakė lool) injoranca jote eshte edhe per te qeshur edhe qar, pasi nje komb ne shek 21 te ket ende alfabeta dmth ka probleme serioze... Gj e madhe e shtypit gj e vogel e shtypit, xhakė hahha ika te bej DIALIZ GJENETIKE lool
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Konstantin : 09-02-2011 mė 15:18

Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    LOol me kete me ke ber te qesh 'dializ ne psikiatri" hahah ti jo vetem qe qenke idiot por qenke edhe analfabet. Pse nuk thua qe paske zbuluar dicka te re ne mjeksi haha me sa di un ato persona qe jan te semur nga veshket shkojn te bejn pastrimine gjakut ne dializ... kurse dializ psiqike vetem truni jot me 1 neuron mund te prodhoj lool deri kur do ekzistoj injoranca dhe analfabetizmi te shqiptaret??!

4 gjenerata??? haha kjo i bie qe katragjyshi jot te ket lindur ne perendim dhe ti tash duheshte te jesh me francez se francezet tashi lol haha kurse megjithate nje analfabet dhe injorant si puna jote sikur edhe ne mes te Parisit te jetoj prap me 'kultur' dhe analfabetizem katnari do mbetet. nese don me e ndihmu kombin tend rri atje ne 'civilizimin' dhe injorancen tende e mos u kthe ketu se boll analfabeta si puna jote ka, mundsisht nese te pyesin se cfar je mos u thuaj shqiptar, se ata si puna jote na kan turpruar kombin ne, paramendoje ne shekullin 21 nese i permend nje perendimori dializ psiqike cfar mendimi mund te krijoj per shqiptaret lool

Para disa koheve lexova ne gazet se emigrantet me te padeshiruar ne zvicer jan shqiptaret e Kosoves, te cilet cilesoheshin nga zvicranet si me pak te arsimuarit, me problematiket e keshtu gjith te' mirat; me radh, kjo sigurisht eshte per te ardhur keq...

Ti qe shan shqiptaret e Maqedonis te nje tem tjeter e ke pranuar vet se ke lindur ne Shkup, kjo a nuk bie ne kundershtim disi me trunin tat 1 neuronesh?dhe ne kete rast i bie qe ti te shash vendlindjen tende qutetin tend e familjen tende??

Por edhe sikur ta llogarisesh veten kosovar, tie din me mir se un se 80% e shqiptareve te Shkupit dhe Tetoves jan kosovar dhe nuk dallojn asapk ne mentalit, dialekt ne prapambetje e ne zakone se shqiptaret e Kosoves perarsye se deri para 100 vjetesh ato kan ber pjes ne te ashquajturen vilajet i Kosoves pra shumica jan kosovar te shperngulur ashtu si Menduh Thaci e shum te tjer..

Kurse shqiptaret e Struges Manastirit,Prespes, Ohrit shyqyr Zotit dallojm shum nga ju si nga dijalewkti dhe nga kultura kete e din shum mir te gjith shqiptaret qe sadopak i njofin struganet... kshuqe mos u mundo te shpifesh dicka se e ke te kot.. (ketu perjashtohen ato kosovar qe vertet jan te arsimuar dhe te shkolluar per te cielt un kam respekt)
    Nuk humbi koh me shum te lexoj postimet tua dhe tu humbi koh me injorancen por tsugjeroj ta marresh abetaren e tja nisesh shkrim leximin nga fillimi se pa e kalu abetaren normal qe do permendesh DIALIZ PSIQIKE e dializ gjenetike lol, un nuk e di si mundet ai arsimtari jot te te ket kaluar ne klas te 2 (kuptohet nese e ke par deren e shkolles ndonjer lol)kur ti ke probleme me shkrim leximin (fjala xhakė lool) injoranca jote eshte edhe per te qeshur edhe qar, pasi nje komb ne shek 21 te ket ende alfabeta dmth ka probleme serioze... Gj e madhe e shtypit gj e vogel e shtypit, xhakė hahha ika te bej DIALIZ GJENETIKE lool

Edhe nje gje Ju te Maqedoni duhet te tregoni pse po e keqperdorni emrin e kosovarve kur them te Maqedonis dua te specifikoje se e kam fjalen ne veqanti per Struganet dhe ata te Gostivarit jeni aqe te poshter dhe aqe shume e keqperdorni emrin e Kosoves dhe te kosovarve sa qe meritoni nje denoncim publike nga shqiptaret e kosoves .

Shembulli me flagrant esht manipulimi qe beni me ate Hoxhen DR. Shefqet Krasniqin te cilin e perdorni ne dem te Integrimit dhe imazhit te shqiptarve te kosoves ne Zvicerr kush esht manipulimi qe beni ju kurvo pederat e Maqedonis me ket Hoxhen ne dem te kosoves dhe kosovarve ne Zvicerr ju e dini ashtu si e din te gjith shqiptaret se ne Zvicerr nuk ka asnje XHAMI te KOSOVARVE te gjitha Xhamite ne Zvicerr ja ngritur nga talebanet e pa Integruar shpellar te Maqedonis dhe jeni pikerisht ju te Maqedonis ata te cilet e sillni ne Zvicerr ket Hoxhe i cili ju mbane ligjerat jam i sigurt se ne te gjitha ato takime dhe ligjerata nuk ka asnje pjesmarres nga kosova ndersa per idiotizmat tuaja me pase e pesojn kosovaret duke u diskredituar nga mediat Zvicrrane per fajin tuaj

Si pasoje e ketyre organizimeve qe beni ju shpellaret e Maqedonis e pesojne shqiptaret e kosoves ne diskreditimin qe ju behet ne Mediat Zvicrrane si ky rasti i fundit ja qfare shkruan nje gazet zvicrrane per vizitat e Hoxhes Shefqet Krasniqit ne Zvicerr dhe kjo e tera shkon ne dem te kosovarve per fajin e ketyre shpellarve taleban te Maqedonis.

Gazeta Zvicrrane 20min per Shefqet Krasniqin .

Shefqet Krasniqi esht nje Musliman Ekstremist Shkruan gazeta Zvicrrane dhe se Krasniqi esht shume i Dashur nder Kosovaret e Zvicrres.

(sehr beliebt bei kosovarischen Muslimen in der Schweiz»,)
    http://www.20min.ch/news/kreuz_und_q...elle--24473219

Ndersa e vereta esht se ky Hoxhe Krasniqi sillet ne Zvicerr nga Talebanet e Maqedonis ndersa ne mediat zvicrrane diskreditohen shqiptaret e Kosoves kursa kta pisat e maqedinis te cilet e sjellin ket Ekstremistin Krasniqi ne zvicerr shpetojne pa therr ne kemb

Sepse kta pisat talebano shpellar te Maqedoni paraqiten si shqiptare te maqedoni jo si kosovare dhe keshtu kta shpetojne pa therr ne kemb ndersa pasojat dhe diskreditimin nga mediat zvicrrane i marrin Kosovaret

Kshtu kan ber edhe gjat viteve te 90 dhjeta kta pisat talebano shpellar te Maqedonis kur u hape shqiperi ndersa shkonin ne shqiperi dhe benin gjithfar marrezirash ne emer te KOSOVARVE.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 09-02-2011 mė 16:49

mundsisht nese te pyesin se cfar je mos u thuaj shqiptar, se ata si puna jote na kan turpruar kombin ne

E more mjerani talebano-shpellar i Maqedonis sikur te ishin te gjithe shqiptaret si jam une me siguri se kombi shqiptare do te ishte me i rrespektuari ne evrope .

Ne rradhe te par une per nga pamja optike jam 100% tipe Evropian dhe nuk kam pamje te shmtuar talebano-turo-kaukaze si ju CUBAT nje meter e gjyse te Struges dhe te Gostivarit.

Ne rradhe te dyte kam nje famile te teren zoterish nuk mbahet mend ne familen time te mabaj dikush shami e aqe me pake te dalin dhe te sillet rrugve te Zvicrres dhe te shikohen me perbuzje sikurse shikohen pothuaj se te gjitha familjet shqiptare te Maqednonis ne zvicerr te cilat jan duke na turperuar edhe
    indin shqiptare dhe nuk dallojen nga jevgjit kur ti shofesh rruges .

Ne rradhe te dyte kam mbaruar nje shkollim shume te mir me te cilin mburrem dhe e ngris edhe emrin shqiptare nderko flase jo me pake se 4 gjuhe te huaja dhe disa dialekte

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    E more mjerani talebano-shpellar i Maqedonis sikur te ishin te gjithe shqiptaret si jam une me siguri se kombi shqiptare do te ishte me i rrespektuari ne evrope .

Ne rradhe te par une per nga pamja optike jam 100% tipe Evropian dhe nuk kam pamje te shmtuar talebano-turo-kaukaze si ju CUBAT nje meter e gjyse te Struges dhe te Gostivarit.

Ne rradhe te dyte kam nje famile te teren zoterish nuk mbahet mend ne familen time te mabaj dikush shami e aqe me pake te dalin dhe te sillet rrugve te Zvicrres dhe te shikohen me perbuzje sikurse shikohen pothuaj se te gjitha familjet shqiptare te Maqednonis ne zvicerr te cilat jan duke na turperuar edhe
    indin shqiptare dhe nuk dallojen nga jevgjit kur ti shofesh rruges .

Ne rradhe te dyte kam mbaruar nje shkollim shume te mir me te cilin mburrem dhe e ngris edhe emrin shqiptare nderko flase jo me pake se 4 gjuhe te huaja dhe disa dialekte
    ti po shkruan se kishe je i shkolluar dhe i civilizuar, por sipas shkrimit nuk je duke e vertetuar...
    Pershendetje nga nje Shqiptar i Maqedonise

Edhe nje gje ju shqiptaret e Maqedoni sidomos ata te Struges dhe Gostivarit duhet te japin llogari para shqiptarve te kosoves se si e keqperdoren emrin e shqiptarve te kosove gjate viteve te 90.dhjeta kur u hape shqiperi dhe kur shkonin shqiptaret e Maqedonis ne shqiperi dhe nuk linin Marrezire pa ber ne emer te Kosovarve .

Ishin pikerisht kta shqiptaret e Maqedonis ata te cilet kishin mundesi te shkonin ne shqiperi pa pasur ndonje pasoje jo kosovaret kosovaret nuk guxonin te shkonin ne shqiperi sps ne raste te ndonje vule ne kufi ata nuk do te guxonin me asnjeher te hynin ne kosoves se do te pesonin tragjikisht nga regjimi i Milosheviqit .

Ka qen nje numer shum i kufizuar i kosovarve te cilet kan shkuar ne shqiperi pas hapjes se shqiperi edhe ata kryesisht njerz hallegjinje dhe me halle se si te organizonin luften ne kosove .

Jan pikerisht kta Talebano-shpellaret e Maqedonis ata te cilet shkoni per A?hengje dhe idiotizma te tilla ne shqiperi dhe talleshin e luanin me mjerimin e shqiptarve te shqiperis por si gjithmon duke u paraqitur si KOSOVARE .

Dhe keto idiotizmat e talebano-shpellarve te maqedonis ne shqiperi vazhduan deri sa e perbalten deri ne urrejtje emrin e KOSOVARVE ne shqiperi .

Kurren e kurres Kosovaret nuk bejn gjera dhe Idiotizma te tilla qfare kan ber kta shpellaret e maqedonis ne shqieri pas ka ren ksomunizmit ju garantoje me jeten time se nuk jan ne mentalitetin dhe ase traditen e Kosovarve ato Idiotizma te cilat i kan ber kete shpellaret e Maqedonis ne shqiperi keto jan ne traditen dhe mentalitetin e TURKO-SHPELLAR TE MAQEDONIS

Keta te Maqedonis kan mentalitet te Turko-Sulltanve me shkri pasurin per nje femer ketyre nuk ju ben pershtypje moralin ase ajo pse i demtojne te tjeret kur te jet ne pytje mishi i Bardhe mentalitet ky tipik Turko-sulltanore.

Por qka esht me e keqja kta arriten ta demtojne imazhin dhe emrin e Kosovarve ne shqiperi dhe pasi e arriten ket gje pastaj filluan te deklarohen si (Shqiptare te Maqedoni )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 09-02-2011 mė 17:31

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    ti po shkruan se kishe je i shkolluar dhe i civilizuar, por sipas shkrimit nuk je duke e vertetuar...
    Pershendetje nga nje Shqiptar i Maqedonise
    Nuk ka lidhje nuk jam duke shkruar ndonje romane ketu

Normal se shkruaj shume dhe ne nje raste te tille edhe islmajl kadare ben gabime vetem se desha te ju them disa gjera

Njeherish me gjellim po kercej prej temes ne tem . ne menyre gje ti them te gjitha se po pritoje mu marre me Injoranta si ju .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 09-02-2011 mė 17:38

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Normal se shkruaj shume dhe ne nje raste te tille edhe islmajl kadare ben gabime vetem se desha te ju them disa gjera

Njeherish me gjellim po kercej prej temes ne tem . ne menyre gje ti them te gjitha se po pritoje mu marre me Injoranta si ju .
    haha ne te kunderten

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Ismajl Kadare e ka emrin edhe me te madhe shkruhet(sa vjecare jeni ju, a e ke kry tetevjecaren Prishtina.C

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    USA eshte arritje e madhe qe edhe me aq ja paska mbajtur mend emrin lool.
    Lene se eshte ii hutuar tashi si ajo lopa qe I ka ngecur koka aty lool edhe I prekur shum nga situata prandaj po shkruan me kaq ndjenja me siguri tashi e degjon kengen e BEYONCE-BROKEN HEARTED GIRL loool

USA eshte arritje e madhe qe edhe me aq ja paska mbajtur mend emrin lool.
    Lene se eshte ii hutuar tashi si ajo lopa qe I ka ngecur koka aty lool edhe I prekur shum nga situata prandaj po shkruan me kaq ndjenja me siguri tashi e degjon kengen e BEYONCE-BROKEN HEARTED GIRL loool

Ky shkrimi me poshte esht ajo ku desha te dale une te nderuar shpellare te Maqedonis dhe se ju faliminderjo per mundesin qe ma dhat ju ishit vetem nje vegel te cilen une e perdora per te arritur deri te ky shkrim per ti then disa gjera te cilat kishte kohe qe doja ti thoja por nuk gjeja dote mundesin se si te futesha ne nje diskutim me juve nga Maqedoni per ta then ate qe ka vite qe dua ta them te cilen shum shqiptare nuk e dine

Injoroni po deshet ato shkrimet tjera edhe pse te gjitha jane te vereteta por ato ishin vetem sa per ti hapur rruge dhe mundesi keti shkrimit me poshte .

Ket duhet ta lexojne te gjithe shqiptaret per ta mesuar nje te veret e cila esht akumuluar me vite .

Shqiptaret e Maqedonis sidomos ata te Struges dhe Gostivarit duhet te japin llogari para shqiptarve te kosoves se si e keqperdoren emrin e shqiptarve te kosove gjate viteve te 90.dhjeta kur u hape shqiperi dhe kur shkonin shqiptaret e Maqedonis ne shqiperi dhe nuk linin Marrezire pa ber ne emer te Kosovarve .

Ishin pikerisht kta shqiptaret e Maqedonis ata te cilet kishin mundesi te shkonin ne shqiperi pa pasur ndonje pasoje jo kosovaret kosovaret nuk guxonin te shkonin ne shqiperi sps ne raste te ndonje vule ne kufi ata nuk do te guxonin me asnjeher te hynin ne kosoves se do te pesonin tragjikisht nga regjimi i Milosheviqit .

Ka qen nje numer shum i kufizuar i kosovarve te cilet kan shkuar ne shqiperi pas hapjes se shqiperi edhe ata kryesisht njerz hallegjinje dhe me halle se si te organizonin luften ne kosove .

Jan pikerisht kta Talebano-shpellaret e Maqedonis ata te cilet shkoni per A?hengje dhe idiotizma te tilla ne shqiperi dhe talleshin e luanin me mjerimin e shqiptarve te shqiperis por si gjithmon duke u paraqitur si KOSOVARE .

Dhe keto idiotizmat e talebano-shpellarve te maqedonis ne shqiperi vazhduan deri sa e perbalten deri ne urrejtje emrin e KOSOVARVE ne shqiperi .

Kurren e kurres Kosovaret nuk bejn gjera dhe Idiotizma te tilla qfare kan ber kta shpellaret e maqedonis ne shqieri pas ka ren ksomunizmit ju garantoje me jeten time se nuk jan ne mentalitetin dhe ase traditen e Kosovarve ato Idiotizma te cilat i kan ber kete shpellaret e Maqedonis ne shqiperi keto jan ne traditen dhe mentalitetin e TURKO-SHPELLAR TE MAQEDONIS

Keta te Maqedonis kan mentalitet te Turko-Sulltanve me shkri pasurin per nje femer ketyre nuk ju ben pershtypje moralin ase ajo pse i demtojne te tjeret kur te jet ne pytje mishi i Bardhe mentalitet ky tipik Turko-sulltanore.

Por qka esht me e keqja kta arriten ta demtojne imazhin dhe emrin e Kosovarve ne shqiperi dhe pasi e arriten ket gje pastaj filluan te deklarohen si (Shqiptare te Maqedoni )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 09-02-2011 mė 18:14

Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •