Close
Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 194
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Nuk dua te mbroj serbet dua te shpreh pakenaqesine time per keto lloj budalliqesh qe bejne kafshet dhe i nxjerrin ne NET. Ti e di mire kete pse flet seprapthi.
    ma shum po me vje inati se pse po shtin ne ajer kot e nuk te kan vue ty per qitje
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    More idiot ec shko atje ne serbi,se sikur majmun vetem po provokon shqiptaret ti,qfare kenaqesie te sjelle kjo?bohhhhhhh sa i neveritshem.
    Flas me shqiptare pse hidhesh si gjel? Mos u ngaterro me ceshtjet e shqiptareve , sidoqofte ne fjalorin tim quheni Zonje!
    Paqe!

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ma shum po me vje inati se pse po shtin ne ajer kot e nuk te kan vue ty per qitje
    te gjithe kemi momente qejfi e shthurrjeje, po nuk i nxjerrim te mburremi me to ne internet, le te jene momente private t'i shohin si shoqeri pas disa vitesh pse duhet te mburren sikur kane bere heroizem..... nejse varja nuk i'a vlen.
    Paqe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Keta njihen si grup i rrezikshem. Prijes i tyre eshte njefar Hasan lludi, lol. Bosi i prostitucionit ne Kosove. Kush jeton ne Kosove, e sidomos ne Prishtine ka degju per Hasan lludin.
    Kreu i prostitucionit me moldave, ruse, shkina etj ne Kosove.

P.S. mos u mundoni, sidomos ju nga Shqiperia, qe te shfrytezoni kete rast dhe te fusni ndonje te share te gjithe kosovareve. Se kush jeni ju e dijme mire, besoj se e dini edhe ju.
    Mos te futemi ne keto perqarje se materiali nuk na mungon ...kaq kisha.

Per nje plesht te mos e kallim jorganin.

illyrian,
    rrej sa tmunesh se keta nga tirana skane si ta dine se kush eshte hasan lludi. Shfrytezoje rastin se munesh me shfry, munesh me ua shit.
    I sa te pafytyre me duken njerezit qe kenaqen tu rrejte kur tiu jipet rasti.
    E femijte ketyne mdhimen tani cfare pasqyre prej njeriu te pandershem e kane prind.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    illyrian,
    rrej sa tmunesh se keta nga tirana skane si ta dine se kush eshte hasan lludi. Shfrytezoje rastin se munesh me shfry, munesh me ua shit.
    I sa te pafytyre me duken njerezit qe kenaqen tu rrejte kur tiu jipet rasti.
    E femijte ketyne mdhimen tani cfare pasqyre prej njeriu te pandershem e kane prind.
    Une po rrej a?..a je e sigurt?

A ke degju per Hasan lludin?

Ketu nuk ka vetem nga tirana, ketu ka plot kosovar. Hajde tregom ku po te dhemb me shume...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 25-01-2011 mė 18:57

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Une po rrej a?..a je e sigurt?

A ke degju per Hasan lludin?

Ketu nuk ka vetem nga tirana, ketu ka plot kosovar. Hajde tregom ku po te dhemb me shume...
    Skam degju per Hasan Lludin po ne baze te pershkrimit qe i ke bere ketu ai nuk ka asgje te perbashket te pakten me 3 nga burrat ketu. Nuk mund ta them per te gjithe.
    Jo spo mdhemb askund. E dij une qe ka pase e ka me pase gjithe asi qe shpifin .

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Skam degju per Hasan Lludin po ne baze te pershkrimit qe i ke bere ketu ai nuk ka asgje te perbashket te pakten me 3 nga burrat ketu. Nuk mund ta them per te gjithe.
    Jo spo mdhemb askund. E dij une qe ka pase e ka me pase gjithe asi qe shpifin .
    Oj shoqe, kesaj rradhe po te kursej prej ndonje fjale qe nuk kish me t'pelqy. Se edhe kam pak respekt per disa postime tuaja qe i kam lexu.
    Kur i thua dikuj 'po rren' duhesh me u mat pak ma mire. Duhesh me pyet pak ma shume njerez, duhesh me e pas nje baze te forte dhe pastaj t'i thuash dikujt 'po rren'. Nuk kam nevoj me e rrejt aske ne virtualitet. Nuk kam ndonje arsye.

Pyete burrin, vellaun, komshiun apo kedo per Hasan lludin.
    Hasan lludi ka pas shtepi publike ne Prishtine perballe Halles se sporteve 1 tetori. Pak cudi a?...ne qender te Prishtines!!!

Nese ti i njeh 3 nga keta, une i njoh nja 10 here me shume se ti. Nese ti garanton per ata tre, une te them se nuk mundesh me garantu asgje as per burrin apo vellaun tend.

Une e di edhe vendin se ku gjenden kriminelat ne foto, nese ka nevoje ta tregoj ne mp.

p.s. kujdes here tjeter kur i thua dikuj 'po rren', nuk do te jem kaq i sjellshem.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Une mendoj se u mungone truri,ketyre katunareve,ata plumba ku bien!!!!
    Keta nuk kane tru hiq oj nete...

Jane katunar qe i kan lon tokat djerre e tentojn me u pasuru me prostitucion, shantazh, haraq, fajde etj...

E granimi ju ruan shpinen ncnc

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    po me shqiptaret e Shqipris c'pate o illyrian?

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    po me shqiptaret e Shqipris c'pate o illyrian?
    Kryqi i paqes e disa kryqa te tjere e shfrytezojne rastin gjithmone ne keto tema. Nuk merren me individet qe e kan bo krimin, por i fusin nje te shame komplet shqiptarve te kosoves...e ka raste kur tentojn me na tregu se sa i mire eshte serbi.

Ndonje pyetje tjeter konstantin?....se po du me flejt. lol

Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •