Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 194
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Burreca frigacak,

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ata burra ve bast qe ne lufte kane qene te gjithe ne Durres a Tirane duke pi birra. Edhe sikur te kene luftuar serbet, kjo nuk i jep atyre asnje te drejte te terrorizojne e te vrasin shqiptare. Se i bie qe nese une kam luftuar serbet, tani kam dore te lire te bej cdo lloj krimi mbi shqiptaret.

Dhe Isa, megjithese kam shume respekt e adhurim per heroizmin e tij, nuk eshte se ka kryer ndonje akt te mire me kete. Nese rregullorja e konferences thoshte qe nuk hyhet ne konference me arme, atehere ne ate rast ai ka shkelur rregulloren e besen, dhe se dyti ka genjyer ministrin e jashtem kur ai i tha qe duhej te hynte i paarmatosur. Keto nuk jane gjera per t'u mburrur. Mund te themi qe ne ato kohe, keto gjera nuk shiheshin, por tani jemi ne shekullin e 21 e nuk mund te tregojme kete histori me mburrje, apo videon e atyre te cmendurve qe gjuajne ne piknik, cdo te huaji qe takojme se nuk jane gjera per t'u mburrur.
    Ore, shikoji simbolizmin anekdotes qe solla te Isait. Po te them qe shqiptaret armen e kane si shenje burrerie. Pastaj, s'po shoh te vrasin asnje shqiptar apo te kryejne ndonje krim ata burra aty, per cfare krimi e ke fjalen zotrote? Apo armembajtja pa leje na qenka kthyer ne krim tani? Cfare je duke thone "or ti"?! Thirri mendjes. Shqiptaret armet i kane pas varur neper mure dhe ne disa vende akoma i varin si stoli per shtepine. Tradita shqiptare dhe folklori njeh shume raste ku ne momente festash shqiptaret festojne me te shtena. Kulturohu dhe gjyko, por mos paragjyko pa e njohur traditen e shqiptareve. Ciao
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Kėng pėr Enver Hoxhėn nė vitin 2010, pffffffffff, shum komunista kosovarėt, shum e adhurojn xhaxhin Enver, nuk e ka bėr prov sundimin e tijė,,,,,,,,,
    NJė pyetje kisha Deri nė ēfar moshe zgjat adoleshenca te kosvarėt???
    Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Aksinja Lexo Postimin
    Kėng pėr Enver Hoxhėn nė vitin 2010, pffffffffff, shum komunista kosovarėt, shum e adhurojn xhaxhin Enver, nuk e ka bėr prov sundimin e tijė,,,,,,,,,
    NJė pyetje kisha Deri nė ēfar moshe zgjat adoleshenca te kosvarėt???
    hahahhahha
    keta kalojne ne pleqeri te thelle direkt nga adoleshenca.
    Nuk kane faza te ndermjetme.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Djema ja keni fute kote te gjith ksaj rradhe Parimisht jam kunder festimit me arme dhe qfardo shfrenimi te tepruar nga ata te cilet i perdorin armet

Mirpo ne nuk duhet te harroje se ka nje tradit shekullore te shqiptaret ne perdorimin e armve dhe gjuajtjen me arme ne fesat lindje etj.

Natyrisht se jam kunder ketyre ne videon me lart kta jan vetem huligant te shfrenuar edhe menyra se si festojn dhe si i perdorin armet tregon se jan huligant dhe nuk kan asgjete te perbashkt me ket tradit te lasht shekullore e cila egziston te shqiptaret .

Keshtu qe mos u ngutni kur gjykoni se nje gje e till te shqiptaret ka nje histori shekullore. Ndersa ka edhe te popujt tjer si SERBET per shembull qe nuk kan nje tradit te tille ndesa festojn me po te njejtat shfrenime dhe ate ne mes te AMERIKES

Mos paragjykoni

Ja si festojn kafsht e Siberis Serbet ne mes te AMERIKES

Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    serbet po bejn xhiron e botes me kete tash

Eke fjalen per kta ktu Ja si festojn kafsht e Siberis Serbet ne mes te AMERIKES

Ne qofte se nuk hapen videot me siper klikoni ktu

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 25-01-2011 mė 14:30

shum keq e prish imazhin e shqiptarve
    Jam kunder kesaj video,duhet te dim si te festojm.Sepse nga komedia mund te kalojm ne tragjedi.Kini kujdes festoni dhe shfaqeni qdo gezim me paqe e dashuri...si dim ne shqiptaret...

Citim Postuar mė parė nga dionisssa Lexo Postimin
    shum keq e prish imazhin e shqiptarve
    Jam kunder kesaj video,duhet te dim si te festojm.Sepse nga komedia mund te kalojm ne tragjedi.Kini kujdes festoni dhe shfaqeni qdo gezim me paqe e dashuri...si dim ne shqiptaret...

Nuk mvaret dhe nuk ka mbetur Imazhi i shqiptarve ne ate se si festojn shtat Pisa

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Eke fjalen per kta ktu Ja si festojn kafsht e Siberis Serbet ne mes te AMERIKES

http://www.youtube.com/watch?v=CimKkt4sle0

http://www.youtube.com/watch?v=XP48U...eature=channel
    Videot nuk hapeshin. Un nuk them se nuk ka disa raste tek serbet apo edhe te popujt tjer sllav(se i kam komshi dhe i njoh me mir se ty), por jan raste individuale kurse te shqiptaret jan masovike.

E ke gabim qe mundoesh ta lidhesh me tradien kete fenomen, un e di shum mir se shqiptaret ne shek 18 e kan pas tradit kur ka lind djal me gjuajt njeher me pushk por ather ska pas shtet dhe ligje e sot sot jemi ne shek. 21, llogaritemi popull i civilizuar evropian qe dmth se e respektojm ligjin, shtetin dhe rregullin, kurse tradita e pushkes se shqiptarit ka mbetur ne histori. Mu me vjen keq qe edhe ktu ka disa qe i permbajn. Kjo tregon sa respekt keni epr ligjin dhe per shtetin tuaj i cili e ndalon armet pa leje.
    Un shpresoj te vetedijesohemi dhe te civilizohemi se perndryshe me te drejt do na llogarisin se keto Emri:  taliban-at-rest.jpg

Shikime: 494

Madhėsia:  52.2 KB ne Europe!

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Nuk mvaret dhe nuk ka mbetur Imazhi i shqiptarve ne ate se si festojn shtat Pisa
    E vertet qe nuk varet imazhi i shqiptarve nga keta se si festojne, mirepo nuk varet edhe nga ata ne Tirane se si protestojne.

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •