Close
Faqja 17 prej 20 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 194
    i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Jam mė shum kurioze tė di si do ndiheshin kėta kėngėtarėt apo edhe ata tjerėt nė qoftėse do dėgjonin ndonjė video ku shqiptari i shqipėrisė ti kėndoj Titos apo Milloshevēit
    Enveri - diktator - shqiptari qė sundoi shqipėrin pėr 50 vjet me radhė, nė muzeun ton kombėtarė nė Tiranė jan emrat e pafund tė shqiptarve tė pushkatuar, burgosur torturuar, e internuar
    Tito - pushtues , por sė paku ky nuk ishte shqiptar
    Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Illyrian rex,

po shkoj me radhe qe te mos me thuash pse po kercej nga dega ne dege.

Te jem i sinqerte po pritoj me u marr me ty sepse po kercen prej deges ne dege, e po e kam te veshtire me e kuptu qellimin. Nese qellimi nuk eshte shmangja nga tema.

-Nuk i jam shmang asnjehere temes. Kam dhene mendimin tim ne lidhje me keta burrat dhe jam nise nga disa prej tyre per te cilet kam njohuri se kush jane.Si dhe kam per armembajtjen gje qe ia kane bashkuar ceshtjes ketu disa nga postuesit. Pra isha ne teme.Dhe nese po priton,mos u merr me mua.E kemi mundesine per te injoruar dicka qe nuk duam te shohim .

Nuk po flasim per deshmoret se nuk ka nevoje te flitet per ta ne kete teme. Nuk eshte tema per deshmore por eshte per nje grup enveristesh qe mbledhen neper fusha dhe perdorin lloj lloj armatimi, e incizojne krejt mbledhin dhe e shperndajne neper celular per me shit mend.

-Nuk kam folur as une per deshmoret kam po kam marre nje shembull per te treguar se mbajtja e armes cfaredoprodhimi te ishte ka pase rendesi per shqiptaret gjate luftes se fundit.Ndersa nuk kam mbrojte asnjehere ata qe i mbajne armet per te shitur mend madje as keta qe kane bere xhirimin per ta plasuar me vone youtube. Mua me eshte dukur qe iu kemi vene pakl si shume epitete ketyre njerzve (duke i njohur ata te tre -gje te cilen me nuk dua ta perseris).
    Pra une po flisja per kontekstin jo per personat.

Anita340, kam fillu me dysh se nuk je femer hiq. Arsyeja per kete eshte se vet natyra e femres eshte kunder dhunes, armeve, lufterave, urrejtjeve etj...
    Ti me dukesh shume e quditshme se si ke kaq shume kohe ne dispozicion te merresh me mbrojtjen e kriminelave jo vetem ne kete teme, por rastesisht i lexova disa postime edhe ne temat tjera.

-Illyrian ti nuk dyshon aspak se une jam femer sepse ti ke lexuar disa postime te miat sic ke thene dhe nuk je fare koketrashe, kete te pakten e kam kuptuar.
    Une po prisja nje pyetje tjeter nga ti. prisja te me pyesje nese une kisha arme.
    Une nuk kam arme dhe nuk jam e sigurte qe do te mund ta shkrepja kurre. Ama do te doja te isha e afte te mbroja veten. Dhe nuk kritikoj ata qe mund ta bejne kete.
    Ne lidhje me kohen eshe ceshtje e imja ajo. Dhe nuk kam mbrojtur kriminelat . e ke nxjerre nga xhepat e tu kete pohim.

Anita340, avokate e kriminelave dhe profiterave te pasluftes. Lexo me poshte.
    Relakso pak vehten dhe mos u shit shume e zgjuar, sidomos ne temat e politikes dhe te luftes clirimtare. Tentimi yt per te nxjerre engjull secilin luftetar qe UCK-se ka fillu me u bo qesharak kur e dijme te gjithe se cfar lloje te ushtareve ka pasur ne rradhet e UCK-se. Fatmiresisht jane pak ne perqindje, por jane pikerisht ajo kategori qe ti po e mbron. Pra profiterat dhe kriminelat e pasluftes. Po ti numroj disa kategori:
    Ka pasur shpijuna te shkijeve te infiltruar (dihet sa prita jane zene ne kufirin Shqiperi-Kosove), ka pasur nga ata qe i kane ikur burgut per shkak te vjedhjeve dhe e kane shfrytezuar mundesine qe te perfshihen ne UCK, ka pasur nga ata qe sapo e kane degju granaten e pare kane dezertu duke i lene civilet pas, ka pasur nga ata qe jane bere komandant sepse ka qene me i forti i katunit para se me fillu lufta, ka pasur nga ata qe jane veshur pas luftes sepse ka lind nevoja per rojtar... sidomos neper fabrika, ka pasur nga ata qe kane qene hon e don shpijuna te shkijeve dhe jane perfshi ne UCK per me la tum me shurre, ka pasur nga ata qe menjehere pas perfundimit te luftes ne emer te UCK-se i kane uzurpu nga 20 banesa e nga 10 dyqane, ka pasur nga ata qe para luftes nuk kane pasur buk me honger e tani i kane shtepiat si shkolla, kane nga 3-4 makina, kane milionat etj...
    Ne kete grup perfshihet nje perqindje e vogel e luftetareve te UCK-se por eshte pikerish grupi qe ne ditet e sotme merret me dukurite me negative qe po i ndodhin ketij vendi. Jane profiterat e luftes qe po ja veshtiresojne jeten ketij populli.

-Gabim e ke. Une po mbroj dhe do te mbroj gjithmone kete perqindjen e madhe.
    Prape pohim i nxjerre nga xhepat.

Anita340, po ta jap nje keshille. Mos e rendo vehten me politike por perkushtoju familjes me shume. Drejtoi femijet kah libri e jo kah armet. Keshilloi ata qe te mesojne historine e popullit te tyre por mos i ngarko me absolutizma te paqena ashtu siq e ke ngarku edhe ti vetveten. Nese deshiron me i bo te armes, dergoi ne FSK ose ne PK...e mos i meso me dal neper male e neper fusha. Sepse ne momentin qe e kane nje arme ne brez automatikisht behen me agresiv dhe gjasat per me shkaktu ndonje problem jane shume me te medha. Problemi eshte se per shkak te edukimit te keq te femijes tend e peson femija i dikujt tjeter. Kjo eshte arsyeja perse duhet te ndryshohet ky mentalitet i prapambetur.
    Miqesisht,mos humb kohe dhe energji ne keto teme por merru me ndonje teme qe te relakson me shume.

Faleminderit per keshillat po nuk me duhet. Te siguroje qe femijte e mi do te edukohen ne menyren me te mire te mundshme pa pasur aspak nevoje per keshillat e tua sadoqe miqesore te jene ato. E kemi qe te dy prinderit e tyre te trasheguar arsyen e shendoshe dhe tolerancen. E sjemi mangut as sa i perket leximit.

Dhe sadoqe doja ta perfundonim kete debatin ne lidhje me kete temen, e kam nje pyetje. A do te me propozoje te mos harxhoj energji dhe kohe ne keto tema nese do te isha e nje mendimi me ty? Jo se besoj.
    Nje menyre e mire per "tia bere bajat " kundershtarit debatin. Mua sme ben pershtypje hic kjo gje.

Mbetsh me shendet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Vellau im i dashur nese nuk e ke dit kjo anita eshte zedhenese e komandantve pa qen nje her ne luft,ose te pikniqeve me raki e kallshnikov.
    Une u turprova kur pash ne you tub ket aheng te atyre qe per dit po na turperoin si para botes se civilizuar por edhe para vet popullit ton.
    Pyetja ime per keta trima eshte,pse shpenzuat aq shum plumba ne ajr e nuk na shkuat matan ures se ibrit e me ja lan veti nje nam,por kishit shtru raki e qiftelidhe i kendonit nje diktatori qe vrau e preu shqipetar, dhe bota qeshte me ta.
    E anita aq din,i duhet edhe pak koh per ta kuptua se ken mbron dhe jam i sigurt se ne fund do turprohet me vehten e vet

Ti pate vendose dy here te mos mirreshe me mua. Duke e kuptuar cili je nuk me cudit aspak qe nuk mund te durohesh pa u imponu me zor gjithkund. Dhe kur nuk ta varin fare mandej ti perdore gjuhen e rrugaceve vec per te terhjekur me zor vemendjen.
    Po per genjeshtrat tua e turperohesh ti? Po matane ures a ke shku ti? Sepse per te shkuar ne Tirane per te vrare shqiptare je treguar shume i shpejte.

Ti din shume sa po kuptohet.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Ti pate vendose dy here te mos mirreshe me mua. Duke e kuptuar cili je nuk me cudit aspak qe nuk mund te durohesh pa u imponu me zor gjithkund. Dhe kur nuk ta varin fare mandej ti perdore gjuhen e rrugaceve vec per te terhjekur me zor vemendjen.
    Po per genjeshtrat tua e turperohesh ti? Po matane ures a ke shku ti? Sepse per te shkuar ne Tirane per te vrare shqiptare je treguar shume i shpejte.

Ti din shume sa po kuptohet.
    Hanum anita une kam debatu me tjeter ken e jo me ty,qeshte e verteta emrin ta kam permend por nuk tu kam drjetua ty.
    SSe kush ma var mua e kush nuk ma var ti nuk ke pse te besh kujdestarin per kete pune ,besoi qe ke pune me te menqur,e sa i perket matan ures se ibrit do te shkoi para se te dehem si keta komandantat tu duke qit me arm ne ajr dhe duke i kendua njeriut me famkeq qe ka njoht historia shqipetare pra xhaxhit enver sepse aty e keni ideologjin.
    Une ne tiran nuk kam qen asnjeher deri me sot,dhe duke mos qen asnjeher eshte e pa mundur qe ta kem vra diken,por ngjarjet e fundit te grushteshtetit shqipetar kam dhen mendimin tim ne shkrimet e mija dhe asnje her nuk kam ra pishman.
    Kam then qe berisha eshte dashte te pakten ti vras nja 200 vet siqent per ti tregua adin rames se shteti nuk dhunohet dhe nuk merret pushteti me dhun,une e di se ju e keni edhe udherrefyes te politikes idiologjike te juaj edvinin prandaj edhe nuk te kan pelqy komentet e mia.
    Hanum anita une rrugaq nuk jam,nese te dukem rrugaq ateher ke probleme me vetvehten tane,une vetem kam dhen nje mendim qe jam kan i bindur se ti je nje spikere e partis se punes se nje paralagjeje te skenderajt dhe hiq me shume

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk eshte veshtir te flasesh per uren e Ibrit,por duhet te mendosh qe andej ures ka Shqiptar,dhe nese nje shka vrahet shkojn kokat e atyre qe jane atje,sa per keto marifetlleqe qe bejn disa njerez ne gjendje te dehur nuk eshte per t'u cuditur fare,kur shumica nga ta ndoshta kan degjua at slloganin(nga prinderit) qe dikur u brohoriste ne Shqiperi:,,Shqiperi Enver,Jemi gadi kurdohere"
    Zonje apo zonjushe Ata jane ushtaret e UĒK-es shumica nga ta jane invalide te Luftes dhe ende disa nga keta kane plumbat ne terup qe nuk guxojn ti largojne nga terupi me kshillime mjkesore disa nga ju mundoheni t'i etiketoni ''Marifetllaēe'' njerezi te malite dhe disa edhe katunar desha ta di se drei ku shkone INJORANECA Disa ne ket forume Para Luftes gjate Luftes mbase Luftes i keni pasrur ne shenjester ata qe sakrifukuar per Lirin qe ne po e gezojmi sod apo turpi nuk paska kufi Ata njerezi qe kane festuar askend se kane lenduar as edhe nje te keqe akujte PSE PSE PSE
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Fiesta Lexo Postimin
    kta jan komunista,jan tuf qenesh qe po te zene te shqyejn me dhembe,Nga kenga kuptojme qe e perkrahin enver hoxhen,ai sistem ka kaluar ,nuk perket asgje me tema aktuale.
    Ndoshta edhe e perdorin nje shprehje "E ka dit enver hoxha cfar populli ka,prandaj e ka perdor diktaturen e hekurt " . Ku ti biem ne fije cka po mendojn kta njerezit qe kogja armate kishin.
    Po ju per 50 vite i sherbyet Enverit ti ke qene Qeni i tij ,ata pse kendonin niher enveri po ju per tera ato vite i kenduat Kur u bere demokrat dhe ē'thote demokracia kur ne ja kushtuam nje kenge per 3 minuta po JU 50vjet i kenduat Demokrate se jo PAKE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pa_doreza2 : 31-01-2011 mė 14:05

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Po ju per 50 vite i sherbyet Enverit ti ke qen Qeni e tij ,ata pse kendonin niher enveri po ju per tera ato vite i kenduat Kur u bere demokrat dhe ē'thite demokracia kur ne ja kushtuam nje kenge per 3 minuta po JU 50vjet Demokrate se jo PAKE

Mos i ngatėrro gjanat o zotėri, se gjat atyre viteve na i kėndum vėrtet Enverit por dhe ju Titos, jo se deshtėm por ashtu ishim tė detyruar, nuk shpreheshim dot kundėr kėsaj dėshire tė partis ashtu si dhe ju kundėr sėrbve sa ishit ju nėn sundimin e tyre, ashtu dhe ne sa ishin nėn regjimin e Enverit
    Videoja ėshtė bėr nė 2010, vit nė tė cilin edhe ju ishit pa sundimin sėrb edhe ne pa regjimin Enverist
    Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    ato jan fundrrina e shoqris shqiptare USA, edhe vendin e kan atje ne mal shpresoj te mos zbersin prej atje se atyre civilizimi u diuket prapambetje larg natyres se tyre malore lool
    Ti je nje Xhake prishur keta trima i kane zane 9 ushtar te shkive 3 oficer dhe 6 Ushtar te shkinise Kur u zenen ne kufirin Shqiptaro -shqiptar 10 Ushtar te UĒK-es ne ate kohe I SHPETUAM VELLAZERIT TANE NGA SHFAROSJA E TYRE PO E BENEM NDRRIMIN BRIGADA E SH.141 MEHE UKA

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Aksinja Lexo Postimin
    Mos i ngatėrro gjanat o zotėri, se gjat atyre viteve na i kėndum vėrtet Enverit por dhe ju Titos, jo se deshtėm por ashtu ishim tė detyruar, nuk shpreheshim dot kundėr kėsaj dėshire tė partis ashtu si dhe ju kundėr sėrbve sa ishit ju nėn sundimin e tyre, ashtu dhe ne sa ishin nėn regjimin e Enverit
    Videoja ėshtė bėr nė 2010, vit nė tė cilin edhe ju ishit pa sundimin sėrb edhe ne pa regjimin Enverist
    JO mua me burgosi tita !!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Hanum anita une kam debatu me tjeter ken e jo me ty,qeshte e verteta emrin ta kam permend por nuk tu kam drjetua ty.
    SSe kush ma var mua e kush nuk ma var ti nuk ke pse te besh kujdestarin per kete pune ,besoi qe ke pune me te menqur,e sa i perket matan ures se ibrit do te shkoi para se te dehem si keta komandantat tu duke qit me arm ne ajr dhe duke i kendua njeriut me famkeq qe ka njoht historia shqipetare pra xhaxhit enver sepse aty e keni ideologjin.
    Une ne tiran nuk kam qen asnjeher deri me sot,dhe duke mos qen asnjeher eshte e pa mundur qe ta kem vra diken,por ngjarjet e fundit te grushteshtetit shqipetar kam dhen mendimin tim ne shkrimet e mija dhe asnje her nuk kam ra pishman.
    Kam then qe berisha eshte dashte te pakten ti vras nja 200 vet siqent per ti tregua adin rames se shteti nuk dhunohet dhe nuk merret pushteti me dhun,une e di se ju e keni edhe udherrefyes te politikes idiologjike te juaj edvinin prandaj edhe nuk te kan pelqy komentet e mia.
    Hanum anita une rrugaq nuk jam,nese te dukem rrugaq ateher ke probleme me vetvehten tane,une vetem kam dhen nje mendim qe jam kan i bindur se ti je nje spikere e partis se punes se nje paralagjeje te skenderajt dhe hiq me shume

ti ke thane sdua te merrem me ty. ti ske debatu me mu po ke debatu me nje tjeter per mua. nejse, vazhdo. cfaredo qe te thuash ti sme ben pershtypje. e thene nga nje funderrine eshte llym. tung pergjithmone.

Faqja 17 prej 20 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •