komunistat e sales haaaa
Une mendoj se u mungone truri,ketyre katunareve,ata plumba ku bien!!!!
Nje plumb nga armet e ketij soji te trimave, kapadainjve qe gjujne gjate festave dhe se bojne mend ku ju bijne plumbat, naten e vitit te ri te 2011-it ne renie te lire e mbyti nje djal 12 vjeē ne Prizren...Dhe s'pati kurrafer senzibilizimi nga ana e mediave. U vra, shkoi. Vetem femijet e lagjes kane marre frike nga dalja jashte ne naten e vitit te ri... asgje tjeter...
E ca ka kaq skandaloze ne kete video? Mos harroni, qe po te mos kishte qene per burra si ata aty, Kosova do ishte akoma ne dore te poshtersirave serbe.
Dihet historikisht tashme qe shqiptaret kane nje raport gati hyjnor me armen. Sic na tregon edhe nje episod i rendesishem me Isa Boletinin: " Mė 1913, si anėtar i delegacionit shqiptar e pėrfaqsues i Ushtrisė Shqiptare, sė bashku me Ismail Qemalin shkoi nė Londėr, ku protestoi me forcė kundėr vendimit tė Fuqive tė Mėdha pėr copėtimin e Shqipėrisė. Historiani Edwin Jacques tregon njė anekdotė qė trajton sa vijon: “Sa hyri nė godinėn e Ministrisė sė jashtme britanike qė tė mbronte ēėshtjen e kombit tė tij, polici i sigurisė i kėrkoj tė hiqte revolen nga brezi dhe t'a linte nė vendin e posaēėm ngaqė duhet tė hynte i paarmatosur. Ai e dorzoi pa u ankuar. Gjatė takimit, ministri i jashtėm, Sir Edward Grey, e shoqėroi Boletinin drejt vendit pėr tė rimarrė revolen e tij. Ku ministri qeshi, ‘Gjeneral, gazetat mund tė shkruajnė nesėr se Isa Boletini, qė as Mahmut Shefqet Pasha s'mund t'a ēarmatoste, sapo u ēarmatos nė Londėr.’ Boletini ia ktheu me njė pėrqeshje tė butė, ‘Jo, jo, as nė Londėr!,’ dhe nxori nga prapa njė revole tė dytė."
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Ata burra ve bast qe ne lufte kane qene te gjithe ne Durres a Tirane duke pi birra. Edhe sikur te kene luftuar serbet, kjo nuk i jep atyre asnje te drejte te terrorizojne e te vrasin shqiptare. Se i bie qe nese une kam luftuar serbet, tani kam dore te lire te bej cdo lloj krimi mbi shqiptaret.
Dhe Isa, megjithese kam shume respekt e adhurim per heroizmin e tij, nuk eshte se ka kryer ndonje akt te mire me kete. Nese rregullorja e konferences thoshte qe nuk hyhet ne konference me arme, atehere ne ate rast ai ka shkelur rregulloren e besen, dhe se dyti ka genjyer ministrin e jashtem kur ai i tha qe duhej te hynte i paarmatosur. Keto nuk jane gjera per t'u mburrur. Mund te themi qe ne ato kohe, keto gjera nuk shiheshin, por tani jemi ne shekullin e 21 e nuk mund te tregojme kete histori me mburrje, apo videon e atyre te cmendurve qe gjuajne ne piknik, cdo te huaji qe takojme se nuk jane gjera per t'u mburrur.
Krijoni Kontakt